Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyissä vahvuutenamme on, että pystymme arvioimaan kokonaisuuksia ja eri toteutustapojen kannattavuuksia sekä liiketoiminnan, juridiikan että verotuksen näkökulmista. Yritysjärjestelyiden kannattavuutta arvioidessamme otamme aina huomioon sekä yhtiön että omistajien edun. Tunnemme erittäin laajasti verotus- ja oikeuskäytäntöä. Verovaikutuksia arvioidessamme pyrimme ottamaan huomioon mahdollisimman laajasti myös tulevaisuuden mahdollisia kehityskulkuja ja niiden vaikutuksia suunniteltuun järjestelyyn.

Yritysjärjestelyissä on yksittäisen yhtiön kannalta isoja mahdollisuuksia sekä toiminnan järkevöittämisen, verosäästöjen että riskienhallinnan kautta. On äärimmäisen tärkeää, että asiat tehdään oikein ja oikea-aikaisesti. Kokemuksemme mukaan juuri kokonaissuunnittelu ajoituksineen jää valitettavan usein tekemättä erityisesti pk-yritysten parissa. Yritysjärjestelyihin liittyvä kokonaissuunnittelu on meidän vahvuutemme, jolla tuomme merkittäviä hyötyjä asiakkaillemme.

 

Yritysjärjestelypalveluihimme kuuluu muun muassa:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita 040 1911 545 tai jätä yhteydenottopyyntö

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Palvelut yrityksille

Palvelut julkishallinnolle

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista teemoista ja palveluista sekä mielenkiintoisista tapahtumista.