Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Tilintarkastuspalvelut - TALVEA - Tilintarkastus

Tilintarkastus

Tilintarkastuspalvelut yrityksille ja julkishallinnon toimijoille

Tarjoamme kotimaiset tilintarkastuspalvelut yrityksille ja julkishallinnon toimijoille yli 25 vuoden kokemuksella kaikkialle Suomeen.

Tilintarkastus- ja varmennuspalveluihimme kuuluvat:

 

Miksi valita tilintarkastuskumppaniksi TALVEA?

Asiantuntemus

Kokeneet tilintarkastajamme sekä yhtiöstämme löytyvä laaja vero- ja lakiosaaminen varmistavat asiakkaillemme voittavat ratkaisut, jotka näyttäytyvät sujuvana palvelukokemuksena sekä konkreettisina säästöinä.

Kehittyneet työkalut

Hyödynnämme tilintarkastuksissa data-analytiikkaa, robotiikkaa sekä erilaisia automatisoituja ratkaisuja, ja toimintamallimme on sähköinen. Tämä mahdollistaa aineiston kattavamman ja tehokkaamman tarkastelun sekä siten laadukkaamman tilintarkastuksen.

Vastuullisuus

Tarjoamme laadukkaan tilintarkastuksen riippumattomasti ja objektiivisesti, johon yritykset ja niiden sidosryhmät voivat luottaa.

Laske tilintarkastuksen hinta ja tee tilaus verkkokaupasta!

Laske hinta yhtiösi lakisääteiselle tilintarkastukselle verkkokaupastamme löytyvällä laskurilla. Vertaile, miten
hinta muuttuu eri valinnoilla ja tee tilaus jo tänään.

Tilintarkastus yrityksille

Asiakaslähtöinen ja riskiperusteinen tilintarkastus

Tilintarkastus TALVEAn kanssa on palvelukokonaisuus, jossa asioita viedään yhdessä kohti asiakkaan toiminnalleen asettamia tavoitteita. Toteutamme tilintarkastuksen aina riskilähtöisesti asiakaskohtaiseen riskiarvioon perustuen sekä asiakkaan erityis- ja ominaispiirteet huomioiden.

Kumppanisi kaikenkokoisten yritysten tilintarkastuksissa

Meillä on kokemusta kattavasti kaiken kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksista. Erityisosaamista meiltä löytyy rakennus- ja kiinteistötoimialoilta, joihin liittyviin usein haastaviksi koettuihin lainsäädäntö-, verotus- ja alv-kysymyksiin liittyen on TALVEAsta saatavilla myös raudanlujaa osaamista.

Tilintarkastusta kaikkialle Suomeen

Oletpa missä päin Suomea tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen, olemme aina lähelläsi ja saat meihin yhteyden vaivattomasti.

Joni Tuomainen

Kaipaatko lisätietoa? Soita minulle, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin. 

Joni Tuomainen
KHT, JHT, KRT, Osakas
040 148 4234
joni.tuomainen@talvea.fi

Joni vastaa TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnasta. Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin.

”Olemme saaneet TALVEAlta hyvää ja asiantuntevaa palvelua pk-yrityksen tilintarkastusyhteistyönmerkeissä.
Yhteistyö on hyvää ja konsultoivaa. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä pitkin tilikautta.”

Antti Vääräniemi, Invera Oy

Tilintarkastus julkishallinnon toimijoille

Alan kolmen suurimman julkishallinnon tilintarkastusta tarjoavan toimijan joukossa olemme ainoa kotimainen palveluntarjoaja.

TALVEA Julkishallinnon palvelut Oy on toiminut jo vuodesta 1996 lähtien palvellen julkishallinnon tilintarkastusasiakkaita. Olemme kolmen suurimman julkishallinnon tilintarkastusta tarjoavan toimijan joukossa ainoa kotimainen palvelutarjoaja.

Asiakkainamme on kuntia, kaupunkeja, kuntayhtymiä, hyvinvointialueita sekä seurakuntia. Meiltä löytyy vahvaa kokemusta valtionhallinnon eri toimintayksiköiden tarkastamisesta sekä sisäisestä tarkastuksesta.

Kokeneet JHT-tilintarkastajamme ovat käytössänne kaikissa kuntatalouteen ja -hallintoon liittyvissä asioissa vahvalla ja monipuolisella osaamisella.

Tiimimme osaamisesta kertoo, että myös avustavilla tilintarkastajillamme on pääsääntöisesti yli kahden vuoden kokemus tilintarkastuksesta ja / tai kuntahallinnosta. Olemme myös sopimustoimittajana Hanselin dynaamisessa hankintajärjestelmässä (DPS) tilintarkastuksen osa-alueella.

Meiltä löytyy vahvaa toimialaosaamista erityisesti sosiaali- ja terveystoimialalta sekä energiatoimialalta. Asiakkainamme on useita sairaanhoitopiirejä / hyvinvointialueita sekä kunnallisia energiayhtiöitä. Lisäksi meiltä löytyy vahvaa erityisosaamista säätiöiden ja yhdistysten toiminnasta.

Kiinnostuitko TALVEAn tilintarkastuspalveluista?

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa maksuton etätapaaminen, tilaa tilintarkastus verkkokaupastamme tai soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Varaa 30 minuutin etätapaaminen!

Haluaisitko palveluistamme lisätietoja? Varaa keskusteluaika tilanteestasi asiantuntijamme kanssa. Tapaaminen on maksuton eikä ei sido mihinkään. Varaa aika klikkaamalla alta.

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista sisällöistämme, tulevista webinaareista ja tapahtumista sekä kuulumisistamme.