Tilintarkastus

Tilintarkastuspalvelut

Tarjoamme laadukkaat ja kotimaiset tilintarkastuspalvelut yrityksille ja julkishallinnon toimijoille yli 25 vuoden kokemuksella. Tilintarkastusasiakkainamme on perhe- ja kasvuyrityksiä, kaupunkeja, seurakuntia, hyvinvointialueita sekä yhdistyksiä ja säätiöitä. Tilintarkastajana vahvuutenamme on monipuolisen kokemuksen lisäksi saman katon alta löytyvä laaja  vero- ja lakiosaaminen. Se, että asioita pystytään katsomaan tarvittaessa useasta eri näkökulmasta, takaa voittavat ratkaisut asiakkaillemme. 

Tilintarkastus yrityksille

Tilintarkastus TALVEAn kanssa on palvelukokonaisuus, jossa asioita viedään yhdessä kohti asiakkaan toiminnalleen asettamia tavoitteita. Toimintaperiaatteemme kiteytyy ajatukseen ”laadukas tarkastus maalaisjärkeä unohtamatta”.

Olemme hyvä valinta tilintarkastajaksi yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintaansa. Ydinosaamistamme on erityisesti perhe- ja kasvuyritysten tilintarkastus ja neuvonta kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Tyypillisesti asiakkaidemme toiminnan laajuus vaihtelee muutaman miljoonan liikevaihdosta suuryrityksiin.

Tilintarkastajana vahvuutenamme on saman katon alta löytyvä vahva ja monipuolinen vero- ja lakiosaaminen. Verokonsultointipalvelumme edustaa Suomen kärkiosaamista ja auttaa löytämään yrityksenne kannalta sopivimmat ja edullisimmat ratkaisut kaikissa verotusta koskevissa kysymyksissä.

Vahvaa erityisosaamista meiltä löytyy rakentamisesta sekä kiinteistötoimialalta. Kokemuksemme Suomen suurimpien rakennusliikkeiden tilintarkastajana yhdistettynä raudanlujaan arvonlisävero– ja varainsiirtovero-osaamisemme näkyy säästöinä asiakkaillamme.

Tilintarkastus julkishallinnon toimijoille

TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy on toiminut vuodesta 1996 lähtien tilintarkastusyhteisönä ja on osa TALVEA-yhtiöryhmää. Alan kolmen suurimman julkishallinnon tilintarkastusta tarjoavan toimijan joukossa olemme ainoa kotimainen palveluntarjoaja. Asiakkainamme on kuntia, kaupunkeja, kuntayhtymiä, hyvinvointialueita sekä seurakuntia. Meiltä löytyy vahvaa kokemusta valtionhallinnon eri toimintayksiköiden tarkastamisesta sekä sisäisestä tarkastuksesta.

Kokeneet JHT-tilintarkastajamme ovat käytössänne kaikissa kuntatalouteen ja -hallintoon liittyvissä asioissa vahvalla ja monipuolisella osaamisella. Tiimimme osaamisesta kertoo, että myös avustavilla tilintarkastajillamme on pääsääntöisesti yli kahden vuoden kokemus tilintarkastuksesta ja / tai kuntahallinnosta. Olemme myös sopimustoimittajana Hanselin dynaamisessa hankintajärjestelmässä (DPS) tilintarkastuksen osa-alueella.

Meiltä löytyy vahvaa toimialaosaamista erityisesti sosiaali- ja terveystoimialalta sekä energiatoimialalta. Asiakkainamme on useita sairaanhoitopiirejä / hyvinvointialueita sekä kunnallisia energiayhtiöitä. Lisäksi meiltä löytyy vahvaa erityisosaamista säätiöiden ja yhdistysten toiminnasta.

Tilintarkastus- ja varmennuspalveluihimme kuuluvat:

 

 Sähköinen toimintamalli ja digitaaliset ratkaisut

Sähköinen toimintamallimme mahdollistaa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme paikkakunnasta riippumatta. Toimimme kaikkialla Suomessa 12 paikkakunnalta käsin. 

Kehitämme toimialan käytäntöjä panostamalla vahvasti digitaalisiin tilintarkastustyökaluihin, automaatioon ja robotiikkaan. Suurten tietomassojen käsittelyssä hyödynnämme data-analyysejä aktiivisesti osana tarkastusta. Meiltä löydät toimialan ensimmäisen verkkokaupan. Testaa tilintarkastuksen hintalaskuria ja osta tilintarkastus suoraan verkosta. 

Ota yhteyttä!

Tilintarkastus - Joni Tuomainen

Joni Tuomainen
KHT, JHT, ESG-Varmentaja, Partner
040 148 4234
joni.tuomainen@talvea.fi

Joni vastaa TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnasta. Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa. Asiakkaina on ollut niin perhe- ja kasvuyrityksiä, pörssiyhtiöitä kuin julkishallinnon organisaatioita.

Jukka Malkki - Julkishallinnon palvelut

Jukka Malkki
KHT, JHT, CIA, CGAP
044 711 3593
jukka.malkki@talvea.fi

Jukka vastaa TALVEAn julkishallinnon palveluliiketoiminnasta. Jukka on työskennellyt lähes 20 vuotta vaativissa tilintarkastustehtävissä ja lisäksi lähes 10 vuotta sisäisenä tarkastajana. Asiakkaina ovat olleet sekä yksityiset yritykset että julkishallinnon organisaatiot.

Kiinnostuitko TALVEAn tilintarkastuspalveluista?

Kiinnostuitko tilintarkastuspalveluistamme tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilintarkastus hintalaskuri

Kuinka paljon tilintarkastus maksaa? Laske tilintarkastuksen hinta verkkosivuiltamme löytyvällä laskurilla. Tutustu samalla uuteen ja helppoon tapaan ostaa tilintarkastus verkosta.

Varaa 30 minuutin etätapaaminen!

Haluaisitko palveluistamme lisätietoja? Varaa maksuton keskusteluaika tilanteestasi asiatuntijamme kanssa.