Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

TALVEA Verkkokauppa - Yrityksille ja julkishallinnolle

Verkkokauppa

Talous-, laki-, vero- ja tarkastuspalvelut sujuvasti verkosta

Tilaaminen TALVEAn verkkokaupasta

Tilaa helposti verkkokaupasta tai joustavasti puhelimella tai sähköpostilla. Palvelulupauksemme takaa, että työ otetaan käsittelyyn viimeistään seuraavana arkipäivänä.

100 % Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille.

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ei laskutettavaa työtäkään synny. Tyytymättömyyttä aiheuttavat asiat pyritään aina ensin ratkaisemaan avoimesti keskustellen. Jos kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua ei löydy, jätämme toimitetun, mutta laskuttamaton työ takuun puitteissa laskuttamatta.

TALVEA verkkokauppa

Olemme vahvasta osaamisesta tunnettu asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa yli 25 vuoden kokemuksella. 

Haluamme olla edesauttamassa sitä, että asiantuntijapalveluiden vertailu ja ostaminen olisi helppoa ja yrityksillä olisi siten käytössään oikea ja riittävä osaaminen silloin, kun osaamista tarvitaan.

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua?

Tiesithän, että saat kauttamme kattavat talous-, laki-, veroneuvonta- ja tarkastuspalvelut, joista kaikki eivät kuulu verkkokauppamme valikoimaan.

Mikäli et löydä sopivaa palvelua, käy katsomassa palvelumme yrityksille ja julkishallinnolle tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä:

Miten ostaminen TALVEAn verkkokaupasta toimii?

1. Tilaa tuote

Vie tuote ostoskoriin. Siirry kassalle viimeistelemään ostoksesi. Saat vahvistuksen sähköpostiisi välittömästi onnistuneen tilauksen jälkeen.

2. Hyväksy toimeksiantokirje

Käsittelemme tilauksesi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Lähetämme virallisen toimeksiantokirjeen sinulle allekirjoitettavaksi, mikäli estettä asiakkuuden hyväksynnälle ei ole.

3. Työn aloitus

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä heti toimeksiantokirjeen hyväksymisen jälkeen ja sopii käytännön etenemisestä kanssasi.

4. Maksaminen

Työ laskutetaan toimeksiannon luonne huomioiden joko työn valmistumisen jälkeen, työn etenemisen mukaan tai ennakkolaskulla ennen työn aloittamista. Voit myös valita sopivimman maksutavan maksunvälittäjämme valikoimasta.

Verkkokaupan yleiset sopimus- ja toimitusehdot