Verkkokauppa

Talous-, laki-, vero- ja tarkastuspalvelut sujuvasti verkosta

Tee ostoksia 24/7

Tee tilaus helposti verkossa. Palvelulupauksemme takaa, että työ otetaan käsittelyyn viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Palvelemme kaikkialla Suomessa

Suosimme verkkotapaamisia ja hyödynnämme digitaalisia ratkaisuja.

N

Luotettava ja turvallinen

100 % tyytyväisyystakuu verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille. Laskutus työn valmistumisen yhteydessä.

TALVEA verkkokauppa

Olemme vahvasta osaamisesta tunnettu asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa 25 vuoden kokemuksella. 

Haluamme olla edesauttamassa sitä, että asiantuntijapalveluiden vertailu ja ostaminen olisi helppoa ja yrityksillä olisi siten käytössään oikea ja riittävä osaaminen silloin, kun osaamista tarvitaan. TALVEAn verkkokaupasta löydät talous-, laki-, vero- ja tarkastuspalvelut yrityksille ja julkishallinnolle.

100 % Tyytyväisyystakuu

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille.

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ei laskutettavaa työtäkään synny. Tyytymättömyyttä aiheuttavat asiat pyritään aina ensin ratkaisemaan avoimesti keskustellen. Jos kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua ei löydy, jätämme toimitetun, mutta laskuttamaton työ takuun puitteissa laskuttamatta.

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua?

Tiesithän, että saat kauttamme kattavat talous-, laki-, veroneuvonta- ja tarkastuspalvelut, joista kaikki eivät kuulu verkkokauppamme valikoimaan.

Mikäli et löydä sopivaa palvelua, käy katsomassa palvelumme yrityksille ja julkishallinnolle tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu

Ota meihin yhteyttä:

Miten ostaminen TALVEAn verkkokaupasta toimii?

1. Tilaa tuote

Vie tuote ostoskoriin. Siirry kassalle viimeistelemään ostoksesi. Saat vahvistuksen sähköpostiisi välittömästi onnistuneen tilauksen jälkeen.

2. Hyväksy toimeksiantokirje

Käsittelemme tilauksesi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Lähetämme virallisen toimeksiantokirjeen sinulle allekirjoitettavaksi, mikäli estettä asiakkuuden hyväksynnälle ei ole.

3. Työn aloitus

Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä heti toimeksiantokirjeen hyväksymisen jälkeen ja sopii käytännön etenemisestä kanssasi.

4. Laskutus

Maksat vasta, kun työ on tehty. Laskutamme työn toimeksiannon etenemiseen mukaan.

Verkkokaupan yleiset sopimus- ja toimitusehdot