Haluatko töihin tai harjoittelijaksi TALVEAan?

Hyvän työyhteisön rakentaminen on keskeinen strateginen tavoitteemme.
Ota yhteyttä ja tule mukaan osaavaan ja mukavaan porukkaamme!

Avoin hakemus

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt juuri sinun osaamistasi vastaavaa unelmatehtävää?
Jätä avoin hakemus alla olevasta linkistä tai kysy sinulle sopivasta tehtävästä suoraan Markolta: p. 040 588 5032 tai marko.paasovaara@talvea.fi

Kirjoita avoin hakemus

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Olemassaolomme ja menestyksemme perusta on upea henkilöstömme. Haluamme työnantajana tehdä parhaamme, että henkilöstömme voi hyvin ja pystyisi vaativan työn keskellä säilyttämään terveen tasapainon elämän eri osa-alueiden välillä. Unelma tämän tasapainon löytämiseen oli, ja on edelleen, yksi niistä keskeisistä tekijöistä, miksi TALVEA on perustettu. Haluamme tarjota henkilöstöllemme merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn siten, että terve tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä säilyisi. Unelmanamme on näyttää, että tätä työtä on mahdollista tehdä kunnianhimoisesti, mutta siten, että menestystä ei tarvitse saavuttaa ihmisten hyvinvoinnin kustannuksella.

Yhdessä tekeminen

Toimintamme perusta on yhdessä tekeminen. Lainsäädäntö ja toimintaympäristömme ovat jatkuvassa muutoksessa, ja vain yhdessä työskentelemällä on mahdollista onnistua. Kannustamme jokaista jakamaan ideansa ja tietonsa muiden kanssa. Osoitamme luottamusta ja arvostusta toinen toisillemme. Tekemällä laajasti yhteistyötä yli erilaisten raja-aitojen, varmistamme paitsi voittavat palvelut asiakkaillemme, myös oman henkilökohtaisen kehittymisen ja työn mielekkyyden. Parhaat ratkaisut syntyvät, kun asioita pystytään katsomaan aidosti useasta eri näkökulmasta.

Intohimo

Aito kiinnostus ja into asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ovat menestymisen edellytys jatkuvasti muuttuvassa ja haastavassa toimintaympäristössämme. Työnantajana pyrimme siihen, että jokaisella TALVEAlaisella on mahdollisuus rakentaa itselleen oman osaamisen, kiinnostuksen ja elämäntilanteen mukainen unelmatyö.

Työn merkitys syntyy, kun saa tehdä hyvällä porukalla kiinnostavia ja haastavia projekteja, kehittyä ja nähdä oman työn vaikutus asiakkaan ja yhteiskunnan menestymisessä. Parhaimmillaan saat olla luomassa uutta ja viemässä koko toimialaa eteenpäin kohti parempia ja kestävämpiä käytänteitä.