Haluatko töihin tai harjoittelijaksi TALVEAan?

Hyvän työyhteisön rakentaminen on keskeinen strateginen tavoitteemme.
Ota yhteyttä ja tule mukaan osaavaan ja mukavaan porukkaamme!

Avoin hakemus

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt juuri sinun osaamistasi vastaavaa unelmatehtävää?
Jätä avoin hakemus alla olevasta linkistä tai kysy sinulle sopivasta tehtävästä suoraan Markolta: p. 040 588 5032 tai marko.paasovaara@talvea.fi

Kirjoita avoin hakemus

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

Yksi toimintaamme ohjaavista perusarvoista on työn ja vapaa-ajan tasapainon kunnioittaminen. Halu tämän tasapainon löytämiseen oli, ja on edelleen, yksi niistä liikkeelle panevista voimista, minkä vuoksi TALVEA on olemassa. Työnantajana haluamme tarjota henkilöstöllemme haastavan ja mielenkiintoisen työn, mutta kuitenkin siten, että terve tasapaino muun elämän välillä säilyisi.

Samalla toimintaympäristömme muuttuu koko ajan haastavammaksi, ja myös asiakkaamme odottavat meiltä yhä nopeampaa reagointia silloin, kun apuamme tarvitaan.

Tähän haasteeseen vastaaminen vaatii jatkuvaa ja aktiivista hereillä oloa monella tasolla lähtien aina työn organisoinnista asiakasvalintaan ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten muuttuvien tarpeiden ja toiveiden kuuntelemiseen.

Hyödynnämme paljon etätyömahdollisuuksia, joustavaa työaikaa sekä osa-aikatyötä. Yhdelle tämä tuo välttämättömän helpotuksen pienten lasten kanssa arjesta selviämiseen, toiselle mahdollistaa opiskelujen loppuunsaattamisen ja kolmannelle jokavuotisen väliaikaisasumisen Espanjan lämmössä.

Yhdessä tekeminen

Toinen keskeinen olemassaolomme perusta on yhdessä tekeminen. Toimintaympäristömme menee koko ajan haastavammaksi, ja intohimomme pystyä tarjoamaan jatkuvasti alan parhaita ratkaisuja johtavat väistämättä siihen, että yksin tekemällä ei pärjää. Parhaat ratkaisut syntyvät ainoastaan yhdessä tekemällä ja yhdistämällä eri alojen osaamista.

Onnistuminen tässä vaatii myös henkilöstöltä paljon: luottamusta, omien tarpeiden tunnistamista ja rohkeutta tuoda esiin myös hankalia asioita.

Kokeneiden asiantuntijoidemme merkittävä panos uransa alussa olevien asiantuntijoiden tukemisessa koetaan meillä yhdeksi suurimmista työn mielekkyyteen vaikuttavista tekijöistä. Vastuuta saa, mutta yksin ei tarvitse selvitä.

Intohimo

Perustason tekeminen ei meillä riitä. Arvostamme intohimoa pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin. Työnantajana pyrimme siihen, että jokaisella TALVEAlaisella on mahdollisuus rakentaa itselleen oman osaamisen, kiinnostuksen ja elämäntilanteen mukainen unelmatyö.

Työn merkitys syntyy, kun saa tehdä hyvällä porukalla kiinnostavia ja haastavia toimeksiantoja ja saa nähdä oman työn vaikutuksen asiakkaan menestymisessä.