Ihmiset

Vahvuutenamme on saman katon alta löytyvä monipuolinen ja vahva osaaminen.
Tutustu asiantuntijoihimme ja ota rohkeasti yhteyttä sinua mietityttävissä asioissa.
Anne Piirainen

Anne Piirainen

Titteli - Taloushallinnon asiantuntija, KTM

Esittely -

Annella on 15 vuoden kokemus taloushallinnon johto- ja kehittämistehtävistä yhtiöiden sekä julkisen sektorin palveluksessa. Lisäksi hänellä on kokemusta yritysten tilintarkastuksesta sekä julkishallinnon tarkastuksista. Anne harrastaa polkujuoksua. Hänen toimipiste on Kainuussa.

Puhelin - 040 709 0929

Sahkoposti - anne.piirainen@talvea.fi

Annika Kyrkkö

Annika Kyrkkö

Titteli - Lakimies, OTM

Esittely -

Annikalla on kokemusta erilaisten yritysten sukupolvenvaihdostilanteista, yritysjärjestelyistä sekä verosuunnittelusta. Annika on työskennellyt myös finanssialalla sekä perhe- ja jäämistöoikeuden parissa. Kiinnostuksen kohteena on lisäksi erityisesti prosessioikeuden kysymykset. Vapaa-aika kuluu pitkälti perheen parissa, mutta Annikaan voit törmätä myös hiihtoladulla ja lenkkipolulla sekä kesäisin golfkentällä.

Äitiys- ja vanhempainvapaalla

Ida Mäkelä

Ida Mäkelä

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija

Esittely -

Idalla on kokemusta monipuolisesti osakeyhtiöiden ja kuntasektorin tilintarkastustoimeksiannoista sekä hanketarkastuksista. Idan kiinnostuksen kohteena on erityisesti julkishallinnon tilintarkastus. Vapaa-ajalla Ida ulkoilee koiran kanssa ja käy kuntosalilla.

Puhelin - 040 689 1030

Sahkoposti - ida.makela@talvea.fi

Joni Tuomainen

Joni Tuomainen

Titteli - KHT, JHT

Esittely -

Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin. Pääpaino Jonilla on ollut perhe- ja kasvuyhtiöiden tilintarkastuksissa ja neuvonnassa. Näissä tehtävissä Joni on saanut, ulkoisen laskennan ja raportoinnin lisäksi, laajan kokemuksen liikejuridiikasta, verotuksesta ja kirjanpito-oikeudellisista kysymyksistä sekä niiden yhteensovittamisesta. Jonilla on kokemusta myös erilaisista rakennejärjestelyistä ja julkishallinnon organisaatioiden tilintarkastuksista. Vapaa-aikaansa Joni viettää perheen kanssa.

Puhelin - 040 148 4234

Sahkoposti - joni.tuomainen@talvea.fi

Jukka Malkki

Jukka Malkki

Titteli - KHT, JHT, CIA, CGAP

Esittely -

Jukka on työskennellyt 17 vuotta tilintarkastusyhteisössä vaativissa tilintarkastustehtävissä. Lisäksi Jukka on toiminut 7 vuotta sisäisenä tarkastajana. Suoritettujen CIA –ja CGAP- tutkintojen myötä Jukka on perehtynyt erityisesti vaativien sisäisen tarkastuksen arviointitoimeksiantojen suorittamiseen. Jukan keskeinen vahvuus on pitkä kokemus etenkin julkistalouden tarkoituksenmukaisuuden eli toiminnan tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden arvioinnista. Vapaa-ajalla Jukka harrastaa Puijolla sauvakävelyä. Lisäksi vapaa-aikaan kuuluu kitaransoitto omaksi iloksi.

Puhelin - 044 7113 593

Sahkoposti - jukka.malkki@talvea.fi

Jukka Vuorio

Jukka Vuorio

Titteli - HT, JHT, HM

Esittely -

Jukalla erittäin monipuolinen, yli 20 vuoden tarkastuskokemus sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tarkastustehtävissä Jukka on toiminut sisäisessä ja ulkoisessa tarkastuksessa. Harrastuksena voisi mainita maatilan ja karjatilanhoito kotitilallaan Varsinais-Suomessa.

Puhelin - 050 525 2009

Sahkoposti - jukka.vuorio@talvea.fi

Maria Nilsson

Maria Nilsson

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Marialla on kokemusta eri toimialojen yritysten tilintarkastuksesta sekä julkishallinnon tarkastuksista. Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi Maria työskentelee myös erilaisten osakeyhtiölain edellyttämien lausuntojen parissa. Vapaa-ajalla Maria rentoutuu ulkoillen ja kuntosalilla käyden.

Puhelin - 040 688 5461

Sahkoposti - maria.nilsson@talvea.fi

Marko Paasovaara

Marko Paasovaara

Titteli - KHT, JHT, KTM

Esittely -

Marko on työskennellyt yritysverotuksen ja tilintarkastuksen parissa 20 vuotta ja on  yksi TALVEAn perustajaosakas. Markon tehtäviin kuuluvat KHT – ja JHT -tilintarkastukset, yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä sekä kuntien toimintojen uudelleen järjestämisessä avustaminen. Marko toimii myös  TALVEAn toimitusjohtajana. Markolla on laaja kokemus tilintarkastajana ja neuvonantajana lukuisten eri toimialojen pk-yrityksistä, pörssiyhtiöistä, kansainvälisistä monialayhteisöistä, säätiöistä, yhdistyksistä, kiinteistöyhtiöistä, isoista kaupungeista ja pienistä kunnista, kuntayhtymistä, sairaanhoitopiireistä, koulutuskuntayhtymistä, seurakuntayhtymistä, seurakunnista ja lukuisista muista kohteista. Marko on esiintynyt myös useita kertoja luennoitsijana erilaisissa asiakastilaisuuksissa, oppilaitoksissa, tilintarkastusjärjestöissä ja kauppakamarin tilaisuuksissa. Vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnan parissa. Haaveena on juosta New York City Marathon.

Puhelin - 040 588 5032

Sahkoposti - marko.paasovaara@talvea.fi

Minna Ylikulju

Minna Ylikulju

Titteli - Hallinto

Esittely -

Minna on työskennellyt useita vuosia asiantuntijaorganisaatioissa hallinnon ja tukipalveluiden parissa. Vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnan, etenkin ulkoliikunnan, parissa.

Puhelin - 040 533 3868

Sahkoposti - minna.ylikulju@talvea.fi

Petteri Ruotoistenmäki

Petteri Ruotoistenmäki

Titteli - OTK, Verolakimies

Esittely -

Petteri on työskennellyt vuodesta 2002 lähtien kahden tilintarkastusyhteisön ja kolmen veroviraston eri verolakimiestehtävissä ja on yksi TALVEAn perustajaosakas. Petterin tehtäviin kuuluvat verosuunnittelun ja ennakkoratkaisujen hakemisen ohella mm. yhtiöiden ja osakkaiden operatiivisen toiminnan aikaisessa verotuksessa ja muutoksenhaussa avustaminen, yritysjärjestelyt, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset ja lakimiehenä tietysti myös vero- ja kirjanpitorikosasioissa avustaminen. Asiakkaina tähän asti ovat olleet mm. rakennus-, kuljetus-, konepaja-,maatalous-, kiinteistö-, sijoitus-, tietotekniikka-, palvelu-, energia-, vesihuolto-, elintarvike- ja kaupan alan yhtiöitä, niin yksityinen sektori kuin kunnat ja kuntayhtymätkin sekä yleishyödylliset yhteisöt.

Kuntakonserneissa vero- ja lakitöitä on tehty mm. yhtiöitettäessä tietoverkko-, ammattikorkeakoulu-, asuntovuokraus-, teatteri- ja sotesektorin toimintaa, fuusioitaessa kuntaliitosten jälkeen tuplayhtiöitä ja selvitettäessä tytäryhtiösijoitusten valtiontukiriskiä sekä esim. laskettaessa konsernissa vähennyskelpoisten korkokulujen määrää. Toimeksiantoja on ollut myös pörssiyhtiöiltä ja kansainvälisesti toimivilta yhtiöiltä. Petteri on esiintynyt lukuisia kertoja kaikissa oikeusasteissa ja hänen jäljiltään on verotuskäytäntöä ohjaavaa julkaistua oikeuskäytäntöä. Iän ja kokemuksen myötä Petteri käyttää mielellään myös aikaa nuorempien asiantuntijoiden tukemiseen heidän urallaan. Hän myös kehittää ja syventää omaa vero-oikeudellista ymmärrystään, ja tilaisuuden tullen suorittaa sen lenkkeillen, pyöräillen, purjehtien ja Teneriffalla talviauringosta nauttien.

Puhelin - 050 525 9586

Sahkoposti - petteri.ruotoistenmaki@talvea.fi

Riku Huhta

Riku Huhta

Titteli - Veroasiantuntija, KTM

Esittely -

Riku on työskennellyt monipuolisesti eri taloushallinnon ja laskentatoimen asiantuntijatehtävissä niin pörssiyritysten kuin pienempien organisaatioiden palveluksessa. Rikun erityisosaamisalueena ja mielenkiinnon kohteena ovat erilaiset yritysjärjestely- ja sukupolvenvaihdostilanteet ja niissä asiakkaille parhaiden ratkaisujen löytäminen. Vapaa-aikana Rikun löytää usein futiskentältä, kuntosalilta tai lenkkipolulta, mutta lähes kaikenlainen urheilu ja liikunta saa innostumaan.

Puhelin - 040 554 8489

Sahkoposti - riku.huhta@talvea.fi

Sari Leipälä

Sari Leipälä

Titteli - Asiakkuuspäällikkö, KTM

Esittely -

Sari on työskennellyt pitkään asiakkuuksien hoidon ja myynnin tehtävissä eri toimialoilla. Sarin vahvuutena on taito yhdistää asiakkaan ymmärtäminen ja vahva substanssiosaaminen konkreettisiksi ja käytännönläheisiksi ratkaisuehdotuksiksi silloinkin, kun kyse on moniulotteisista asiakokonaisuuksista. Lapin luonto on Sarin sydäntä lähellä. Vapaa-aika kuluu vuodenajasta riippuen joko vapaalaskun, maastopyöräilyn tai retkeilyn merkeissä lähivaaroilla tai kauempana tunturissa ja Norjan vuorilla.

Puhelin - 040 191 1545

Sahkoposti - sari.leipala@talvea.fi

Ville-Veikko Purosaari

Ville-Veikko Purosaari

Titteli - Lakimies, OTM

Esittely -

Ville-Veikko työskentelee Rovaniemen toimistolla lakimiehenä. Villen toimenkuvaan kuuluvat Pk-yritysten verosuunnittelu, yritysjärjestelyt, yrityskaupat sekä sopimusoikeudelliset kysymykset. Vapaa-aika kuluu perheen ja kalastusreissuista haaveilemisen parissa.

Puhelin - 040 658 8243

Sahkoposti - ville-veikko.purosaari@talvea.fi