Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Ihmiset - TALVEA

Ihmiset

Vahvuutenamme on saman katon alta löytyvä monipuolinen ja vahva osaaminen.
Tutustu asiantuntijoihimme ja heidän tarkempiin yhteystietoihinsa.

Anne Friman

Anne Friman

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Annella on monipuolinen yli 10 vuoden työkokemus kuntatalouden ja julkishallinnon työtehtävistä. Anne työskentelee kuntasektorin, osakeyhtiöiden sekä seurakuntien tilintarkastustoimeksiannoissa. Vapaa-ajalla Anne suuntaa mielellään lenkkipolulle, mutta vaihtoehtoisesti saatat tavoittaa myös joogastudiolta tai aurinkoisella säällä golfkentältä.

Puhelin - 040 689 0121

Sahkoposti - anne.friman@talvea.fi

Anne Piirainen

Anne Piirainen

Titteli - Taloushallinnon asiantuntija, KTM

Esittely -

Annella on 15 vuoden kokemus taloushallinnon johto- ja kehittämistehtävistä yhtiöiden sekä julkisen sektorin palveluksessa. Lisäksi hänellä on kokemusta yritysten tilintarkastuksesta sekä julkishallinnon tarkastuksista. Anne harrastaa polkujuoksua. Hänen toimipiste on Kainuussa.

Puhelin - 040 709 0929

Sahkoposti - anne.piirainen@talvea.fi

Anni Ratilainen

Anni Ratilainen

Titteli - Data-analyytikko, MA

Esittely -

Annin toimenkuvaan kuuluu TALVEAn data-analyysit. Data-analyyseja tehdään niin tilintarkastuksen ja johdon päätöksenteon tueksi, kuin erilaisista asiakastarpeista nousevien kysymysten ratkaisemiseksi. Lisäksi analyyseja hyödynnetään CFO ja Controller -raportoinnin osana. Vapaa-ajalla Anni liikkuu luonnossa ja keräilee vanhaa keramiikkaa.

Sahkoposti - anni.ratilainen@talvea.fi

Emma Matila

Emma Matila

Titteli - Juristi, OTM, VT

Esittely -

Emmalle on kertynyt monipuolista työkokemusta kymmenen vuoden ajalta muun muassa tuomioistuimessa, asianajotoimistossa sekä pankissa työskentelystä. Juristin tehtävien ohella Emma on toiminut pankin yritysasiakasvastaavana, joten yritysten ja yrittäjien asioiden hoitaminen on hänelle tuttua. Oikeudenaloista Emman sydäntä lähimpänä ovat sopimusoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus. Emma avustaa asiakkaitamme lainopillisissa kysymyksissä ihmisläheisellä, joustavalla ja ratkaisukeskeisellä otteella. Vapaa-ajallaan Emma on innokas matkailija ja matkabloggaaja. Harrastuksista sydäntä lähellä on erityisesti agility, jossa Emmalla on yli kymmenen vuoden kilpaurheilutausta.

Puhelin - 040 702 2154

Sahkoposti - emma.matila@talvea.fi

Hanna Komminaho

Hanna Komminaho

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Hannalla on usean vuoden kokemus tilintarkastuksesta. Hanna työskentelee pääasiassa osakeyhtiöiden tilintarkastustoimeksiannoissa ja toimipiste sijaitsee Oulussa.
Vapaa-aika kuluu liikunnan parissa sekä valmentaessa joukkuevoimistelijoita.

Puhelin - 040 681 7988

Sahkoposti - hanna.komminaho@talvea.fi

Hanna Ruotanen

Hanna Ruotanen

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Hannalla on usean vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä sekä yksityiseltä että julkishallinnon puolelta. Hanna työskentelee jonkin verran osakeyhtiöiden mutta pääosin julkishallinnon tilintarkastustoimeksiannoissa; kuntien, kaupunkien, seurakuntien sekä erilaisten hankkeiden parissa. Hanna on tällä hetkellä TALVEAn pohjoisin työntekijä ja vapaa-aika kuluukin perheen kanssa nauttien Lapin kaikista vuodenajoista.

Puhelin - 040 689 2264

Sahkoposti - hanna.ruotanen@talvea.fi

Iina Pälli

Iina Pälli

Titteli - HT, KTM

Esittely -

Iinalla on usean vuoden kokemus tilintarkastuksesta ja Iina työskentelee pääasiassa osakeyhtiöiden tilintarkastustoimeksiannoissa. Vapaa-ajalla Iinan löytää ryhmäliikunnan parista. Iina toimipiste on Oulussa.

Puhelin - 040 685 2369

Sahkoposti - iina.palli@talvea.fi

Johanna Ulvila

Johanna Ulvila

Titteli - IT-avusteinen tarkastaja, KTM, FT

Esittely -

Johanna työskentelee Oulun toimipisteellä IT-avusteisena tarkastajana. Johannan erityisosaamista ovatkin tilintarkastuksia tukevat data-analyysit. Lisäksi Johannan toimenkuvaan kuuluvat sisäiset tarkastukset, hanketarkastukset ja erityistilintarkastukset. Vapaa-aikansa Johanna viettää enimmäkseen perheen parissa.

Puhelin - 040 688 6534

Sahkoposti - johanna.ulvila@talvea.fi

Joni Tuomainen

Joni Tuomainen

Titteli - KHT, JHT, KRT, Osakas

Esittely -

Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin. Pääpaino Jonilla on ollut perhe- ja kasvuyhtiöiden tilintarkastuksissa ja neuvonnassa. Näissä tehtävissä Joni on saanut, ulkoisen laskennan ja raportoinnin lisäksi, laajan kokemuksen liikejuridiikasta, verotuksesta ja kirjanpito-oikeudellisista kysymyksistä sekä niiden yhteensovittamisesta. Jonilla on kokemusta myös erilaisista rakennejärjestelyistä ja julkishallinnon organisaatioiden tilintarkastuksista. Vapaa-aikaansa Joni viettää perheen kanssa.

Puhelin - 040 148 4234

Sahkoposti - joni.tuomainen@talvea.fi

Juhani Lehtosaari

Juhani Lehtosaari

Titteli - OTK, veroasiantuntija

Esittely -

Juhanin tehtäviin TALVEAssa kuuluvat yritysten ja osakkaiden verosuunnittelun ja veroneuvonnan ohessa esimerkiksi yritysjärjestelyt, ennakkoratkaisujen hakeminen ja verovalitusasiat. Juhani on työskennellyt ennen TALVEAlle siirtymistään pitkään verohallinnossa asiantuntija- ja esimiestehtävissä – viimeksi lähes 14 vuotta tuloverotuksen johtavana veroasiantuntijana. Verohallinnossa hän on toiminut myös valtakunnallisissa ohjaustehtävissä ja on kirjoittanut verohallinnon syventävän ohjeen Yhteisön käyttöomaisuusosakkeiden luovutusten verokohtelu.

Puhelin - 040 687 7619

Sahkoposti - juhani.lehtosaari@talvea.fi

Jukka Malkki

Jukka Malkki

Titteli - KHT, JHT, CIA, CGAP

Esittely -

Jukka on työskennellyt 17 vuotta tilintarkastusyhteisössä vaativissa tilintarkastustehtävissä. Lisäksi Jukka on toiminut 7 vuotta sisäisenä tarkastajana. Suoritettujen CIA –ja CGAP- tutkintojen myötä Jukka on perehtynyt erityisesti vaativien sisäisen tarkastuksen arviointitoimeksiantojen suorittamiseen. Jukan keskeinen vahvuus on pitkä kokemus etenkin julkistalouden tarkoituksenmukaisuuden eli toiminnan tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden arvioinnista. Vapaa-ajalla Jukka harrastaa Puijolla sauvakävelyä. Lisäksi vapaa-aikaan kuuluu kitaransoitto omaksi iloksi.

Puhelin - 044 711 3593

Sahkoposti - jukka.malkki@talvea.fi

Jukka Vuorio

Jukka Vuorio

Titteli - HT, JHT, HM

Esittely -

Jukalla erittäin monipuolinen, yli 20 vuoden tarkastuskokemus sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tarkastustehtävissä Jukka on toiminut sisäisessä ja ulkoisessa tarkastuksessa. Harrastuksena voisi mainita maatilan ja karjatilanhoito kotitilallaan Varsinais-Suomessa.

Puhelin - 050 525 2009

Sahkoposti - jukka.vuorio@talvea.fi

Kaisa Kolu

Kaisa Kolu

Titteli - Julkisten hankintojen asiantuntija, KTM

Esittely -

Kaisa on julkisten hankintojen moniottelija, joka on työskennellyt erilaisissa julkisten hankintojen tehtävissä suunnittelijasta johtajaan yli 10 vuotta. Kaisa omaa kokonaisvaltaisen osaamisen julkisten hankintojen koko elinkaaresta, niin hankinnan suunnittelusta määrittelyyn kuin sen toteutuksesta sopimuksen elinkaaren hallintaan. Erityisosaamisena on kyky asettautua asiakkaan rooliin ja hahmottaa kokonaisuuksia prosessinomaisesti sekä tulkita asioita ymmärrettävästi, joiden ansiosta vahvuutena ovat räätälöidyt asiakkaan tarpeeseen vastaavat käytännönläheiset koulutukset ja jopa kilpailutuskohtainen neuvonta.

Sahkoposti - kaisa.kolu@talvea.fi

Marko Paasovaara

Marko Paasovaara

Titteli - KHT, JHT, KRT, KTM

Esittely -

Marko on työskennellyt yritysverotuksen ja tilintarkastuksen parissa 20 vuotta ja on  yksi TALVEAn perustajaosakas. Markon tehtäviin kuuluvat KHT – ja JHT -tilintarkastukset, yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä sekä kuntien toimintojen uudelleen järjestämisessä avustaminen. Marko toimii myös  TALVEAn toimitusjohtajana.

Puhelin - 040 588 5032

Sahkoposti - marko.paasovaara@talvea.fi

Matti Muukkonen

Matti Muukkonen

Titteli - Julkisoikeuden ja -hallinnon asiantuntija, Yhteistyökumppani

Esittely -

Suomen kuntaoikeuden ”ykköstykki” Matti Muukkonen (HTT, OTT, YTM, julkisoikeuden, erityisesti kuntatalouden ja itsehallintoyhteisöjen dosentti, LY, hallinto-oikeuden dosentti, HY) on todellinen julkisoikeuden ja -hallinnon asiantuntija. Vaikuttavan akateemisen taustansa lisäksi Matti on toiminut mm. usean kunnan kunnanjohtajana sekä muissa kuntahallinnon tehtävissä. Matin kiinnostuksen ja osaamisen kohteena ovat mm. talouden tasapainottaminen, yleishallinto-oikeus ja päätöksenteko, ulkoistamiseen liittyvät asiat, kuntaoikeus, hallinto-oikeus sekä virkamiesoikeus. Matti on TALVEAn asiakkaiden käytettävissä yhteistyökumppanina hänen yrityksensä Insite Talos Oy:n kautta.

Sahkoposti - matti.muukkonen@talvea.fi

Minna Ylikulju

Minna Ylikulju

Titteli - Hallinto

Esittely -

Minna on työskennellyt useita vuosia asiantuntijaorganisaatioissa hallinnon ja tukipalveluiden parissa. Vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnan, etenkin ulkoliikunnan, parissa.

Puhelin - 040 533 3868

Sahkoposti - minna.ylikulju@talvea.fi

Petteri Ruotoistenmäki

Petteri Ruotoistenmäki

Titteli - OTK, Verolakimies, Yhteistyökumppani

Esittely -

Petteri on työskennellyt vuodesta 2002 lähtien kahden tilintarkastusyhteisön ja kolmen veroviraston eri verolakimiestehtävissä. Petterin tehtäviin kuuluvat verosuunnittelun ja ennakkoratkaisujen hakemisen ohella mm. yhtiöiden ja osakkaiden operatiivisen toiminnan aikaisessa verotuksessa ja muutoksenhaussa avustaminen, yritysjärjestelyt, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset ja lakimiehenä tietysti myös vero- ja kirjanpitorikosasioissa avustaminen. Asiakkaina ovat olleet niin yksityinen sektori kuin kunnat ja kuntayhtymätkin sekä yleishyödylliset yhteisöt.

Ronja Pyykkönen

Ronja Pyykkönen

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Ronjalla on usean vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä. Hän työskentelee pääasiassa osakeyhtiöiden tilintarkastustoimeksiannoissa ja hyödyntää tarkastuksissa mahdollisuuksien mukaan data-analytiikkaa. Ronja syttyy erityisesti kysymyksistä, joissa yhdistyvät numerot ja juridiikka, ja hänellä on kokemusta myös rakennejärjestelyistä. Ronja työskentelee etänä Tampereelta käsin. Vapaa-aikana häneen voi törmätä kahden koiramaailman klovniksikin tituleeratun Coton de Tulear -koiran kanssa luontopolulta tai paikallisesta ryhmäliikuntasalista.

Puhelin - 040 413 6009

Sahkoposti - ronja.pyykkonen@talvea.fi

Samu Salmi

Samu Salmi

Titteli - Laki- ja veroasiantuntija, HTM

Esittely -

Samu on erikoistunut yritysten laki- ja verokysymyksiin. Samun työtehtäviin kuuluu yritysjärjestelyiden ja verosuunnittelun lisäksi mm. yhtiöiden ja osakkaiden päivittäisissä vero- ja lakiasioissa avustaminen, yrityskaupat, perhe- ja jäämistöoikeudellinen suunnittelu, sukupolvenvaihdokset sekä verotarkastuksissa avustaminen. Työn lisäksi Samu suhtautuu intohimoisesti kuntoiluun sekä pianonsoittamiseen.

Puhelin - 040 687 7832

Sahkoposti - samu.salmi@talvea.fi

Sanna Ranta

Sanna Ranta

Titteli - OTM, VT, Lupalakimies

Esittely -

Sannan erityisvahvuusalueena ovat kiinteistöihin, maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät oikeudelliset kokonaisuudet. Lisäksi Sannalta löytyy vahvaa osaamista työoikeudellisiin kysymyksiin sekä sopimusjuridiikkaan. Sanna on työskennellyt yli 15 vuotta valtionhallinnossa eri virastoissa mm. esihenkilönä ja kiinteistökirjaamisen päällikkönä Maanmittauslaitoksessa. Vapaa-ajalla Sanna liikkuu luonnossa koirien kanssa. Viikonloppuihin kuuluu myös pojan jalkapalloturnauksissa kannustaminen ja joukkueen talkootyöt.

Sahkoposti - sanna.ranta@talvea.fi

Sara Moilanen

Sara Moilanen

Titteli - Markkinoinnin asiantuntija

Esittely -

Sara vastaa TALVEAn monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluvat mm. markkinointisisältöjen- ja materiaalientuottaminen, sosiaalinen media sekä verkkosivujen kehitys.

Sahkoposti - sara.moilanen@talvea.fi

Sari Leipälä

Sari Leipälä

Titteli - Asiakkaat & Henkilöstö, KTM, Osakas

Esittely -

Sari vastaa TALVEAn laki- ja veroneuvontapalveluista, myynnistä sekä henkilöstön kehitysasioista. Sari on toiminut vuodesta 2018 erilaisissa neuvontatehtävissä ja omaa monipuolisen näkemyksen erityisesti yritysjärjestelyihin ja yrityskauppoihin liittyvistä suunnittelumahdollisuuksista.  Lapin luonto on Sarin sydäntä lähellä. Vapaa-aika kuluukin vuodenajasta riippuen joko vapaalaskun, maastopyöräilyn tai retkeilyn merkeissä lähivaaroilla tai kauempana tunturissa ja Norjan vuorilla.

Puhelin - 040 191 1545

Sahkoposti - sari.leipala@talvea.fi

Teemu Iso-Kamula

Teemu Iso-Kamula

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Teemulla on usean vuoden kokemus tilintarkastusalalta. Hän toimii pääasiassa yhtiötarkastuksen parissa, mutta hänellä on myös kokemusta julkishallinnon asiakkaista. Teemun toimipiste sijaitsee Oulussa. Vapaa-ajallaan Teemu pyrkii säilyttämään tasapainon urheilun ja penkkiurheilun välillä.

Puhelin - 040 685 5394

Sahkoposti - teemu.iso-kamula@talvea.fi

Haluatko mukaan osaavaan ja mukavaan porukkaamme?

Hyvän työyhteisön rakentaminen on keskeinen strateginen tavoitteemme.
Tutustu uramahdollisuuksiin TALVEAlla
ja hae mukaan osaavaan ja mukavaan porukkaamme.