Aleksi Tyni

Aleksi Tyni

Titteli - Asiakkuuspäällikkö, KTM

Esittely -

Aleksi työskentelee Oulun toimistolla vastaten asiakkuuksista Oulun seudulla. Aleksi on kiinnostunut laajasti taloudesta ja innostuu työssään tarjotessaan ratkaisuja asiakkaiden yritystoiminnan kysymyksiin. Vapaa-ajalla Aleksin löytää lenkkipoluilta ja talvisin hiihtoladuilta.

Puhelin - 040 194 5269

Sahkoposti - aleksi.tyni@talvea.fi

Ida Mäkelä

Ida Mäkelä

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija

Esittely -

Idalla on kokemusta monipuolisesti osakeyhtiöiden ja kuntasektorin tilintarkastustoimeksiannoista sekä hanketarkastuksista. Idan kiinnostuksen kohteena on erityisesti julkishallinnon tilintarkastus. Vapaa-ajalla Ida ulkoilee koiran kanssa ja käy kuntosalilla.

Puhelin - 040 689 1030

Sahkoposti - ida.makela@talvea.fi

Jukka Malkki

Jukka Malkki

Titteli - KHT, JHT, CIA, CGAP

Esittely -

Jukka on työskennellyt 17 vuotta tilintarkastusyhteisössä vaativissa tilintarkastustehtävissä. Lisäksi Jukka on toiminut 7 vuotta sisäisenä tarkastajana. Suoritettujen CIA –ja CGAP- tutkintojen myötä Jukka on perehtynyt erityisesti vaativien sisäisen tarkastuksen arviointitoimeksiantojen suorittamiseen. Jukan keskeinen vahvuus on pitkä kokemus etenkin julkistalouden tarkoituksenmukaisuuden eli toiminnan tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden arvioinnista. Vapaa-ajalla Jukka harrastaa Puijolla sauvakävelyä. Lisäksi vapaa-aikaan kuuluu kitaransoitto omaksi iloksi.

Puhelin - 044 7113 593

Sahkoposti - jukka.malkki@talvea.fi

Jukka Vuorio

Jukka Vuorio

Titteli - HT, JHT, HM

Esittely -

Jukalla erittäin monipuolinen, yli 20 vuoden tarkastuskokemus sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Tarkastustehtävissä Jukka on toiminut sisäisessä ja ulkoisessa tarkastuksessa. Harrastuksena voisi mainita maatilan ja karjatilanhoito kotitilallaan Varsinais-Suomessa.

Puhelin - 050 525 2009

Sahkoposti - jukka.vuorio@talvea.fi

Maria Nilsson

Maria Nilsson

Titteli - Tilintarkastuksen asiantuntija, KTM

Esittely -

Marialla on kokemusta eri toimialojen yritysten tilintarkastuksesta sekä julkishallinnon tarkastuksista. Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi Maria työskentelee myös erilaisten osakeyhtiölain edellyttämien lausuntojen parissa. Vapaa-ajalla Maria rentoutuu ulkoillen ja kuntosalilla käyden.

Puhelin - Äitiys- ja vanhempainvapaalla

Marko Paasovaara

Marko Paasovaara

Titteli - KHT, JHT, KTM

Esittely -

Markolla on laaja kokemus tilintarkastajana, keskustelukumppanina ja neuvonantajana lukuisista eri toimialojen yrityksistä yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Vapaa-aika kuluu perheen ja kaikenlaisen ulkoliikunnan parissa. Haaveena on juosta New York City Marathon.

Puhelin - 040 588 5032

Sahkoposti - marko.paasovaara@talvea.fi

Minna Ylikulju

Minna Ylikulju

Titteli - Hallinto

Esittely -

Minna on työskennellyt useita vuosia asiantuntijaorganisaatioissa hallinnon ja tukipalveluiden parissa. Vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnan, etenkin ulkoliikunnan, parissa.

Puhelin - 040 533 3868

Sahkoposti - minna.ylikulju@talvea.fi

Petteri Ruotoistenmäki

Petteri Ruotoistenmäki

Titteli - OTK, Verolakimies

Esittely -

Petteri on työskennellyt vuodesta -02 tilintarkastusyhteisön ja verohallinnon eri tehtävissä. Petterin vahvuutena on perinteisen verojuristin tehtävien hallinnan lisäksi harrastuneisuus innovatiiviseen verosuunnitteluun. Vapaa-aika kuluu lenkkeillen, purjehtien ja verosäännöksiä lukien.

Puhelin - 050 525 9586

Sahkoposti - petteri.ruotoistenmaki@talvea.fi

Riku Huhta

Riku Huhta

Titteli - Veroasiantuntija, KTM

Esittely -

Riku on työskennellyt monipuolisesti eri taloushallinnon ja laskentatoimen asiantuntijatehtävissä niin pörssiyritysten kuin pienempien organisaatioiden palveluksessa. Rikun erityisosaamisalueena ja mielenkiinnon kohteena ovat erilaiset yritysjärjestely- ja sukupolvenvaihdostilanteet ja niissä asiakkaille parhaiden ratkaisujen löytäminen. Vapaa-aikana Rikun löytää usein futiskentältä, kuntosalilta tai lenkkipolulta, mutta lähes kaikenlainen urheilu ja liikunta saa innostumaan.

Puhelin - 040 554 8489

Sahkoposti - riku.huhta@talvea.fi

Sari Leipälä

Sari Leipälä

Titteli - Asiakkuuspäällikkö, KTM

Esittely -

Sari on työskennellyt pitkään asiakkuuksien hoidon ja myynnin tehtävissä eri toimialoilla. Sarin vahvuutena on taito yhdistää asiakkaan ymmärtäminen ja vahva substanssiosaaminen konkreettisiksi ja käytännönläheisiksi ratkaisuehdotuksiksi silloinkin, kun kyse on moniulotteisista asiakokonaisuuksista. Lapin luonto on Sarin sydäntä lähellä. Vapaa-aika kuluu vuodenajasta riippuen joko vapaalaskun, maastopyöräilyn tai retkeilyn merkeissä lähivaaroilla tai kauempana tunturissa ja Norjan vuorilla.

Puhelin - 040 191 1545

Sahkoposti - sari.leipala@talvea.fi

Timo Nuutinen

Timo Nuutinen

Titteli - HT, JHT, KTM

Esittely -

Timo on työskennellyt suuressa tilintarkastusyhteisössä eri kokoisten yhtiöiden tilintarkastustehtävissä tarkastusasiakkaiden koon vaihdellessa pk-yrityksistä monikansallisiin pörssiyhtiöihin. Hänellä on kokemusta myös Verohallinnosta osakeyhtiöiden, yhdistysten ja säätiöiden verotustehtävistä sekä pankkisektorilta. Vapaa-aikanaan Timo harrastaa kuntoliikuntaa ja moottoripyöräilyä.

Puhelin - 040 129 6162

Sahkoposti - timo.nuutinen@talvea.fi

Ville-Veikko Purosaari

Ville-Veikko Purosaari

Titteli - Lakimies, OTM

Esittely -

Ville-Veikko työskentelee Rovaniemen toimistolla lakimiehenä. Villen toimenkuvaan kuuluvat Pk-yritysten verosuunnittelu, yritysjärjestelyt, yrityskaupat sekä sopimusoikeudelliset kysymykset. Vapaa-aika kuluu perheen ja kalastusreissuista haaveilemisen parissa.

Puhelin - 040 658 8243

Sahkoposti - ville-veikko.purosaari@talvea.fi

Pin It on Pinterest