Talouspalvelut

Talouspalvelut

Tarvitsetko talouspäällikköä väliaikaiseen resurssivajeeseen? Tuntuuko, että sparraushetki kehitysprojektin läpivientiin voisi edesauttaa projektin onnistumista? Tai ehkä tilinpäätös on laatimatta ja vastuuhenkilö sairastui? Talouspäällikköpalvelumme auttaa asiakkaitamme erilaisissa muutos- ja kasvutilanteessa varmistamaan, että taloushallinnon arki rullaa ja raportointi toimii.  

Osa-aikainen talouspäällikkö tai projektiluontoinen tuki taloushallinnon muutostilanteisiin?

Meiltä löytyy vahvaa osaamista muun muassa vaativista sisäisen ja ulkoisen raportoinnin kehitystehtävistä sekä talousjohtajana toimimisesta erikokoisissa yhtiöissä. Autamme asiakkaitamme erilaisissa muutos- ja kasvutilanteissa varmistamaan, että taloushallinnon järjestelmät ja prosessit palvelevat yhtiön toimintaa ja johdon päätöksenteon tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Kannattavuushaasteet tai pitkään jatkunut kasvu ovat tyypillisiä tilanteita, joissa myös taloushallinnon prosesseilta ja järjestelmiltä vaaditaan uudistuskykyä. Johdon päätöksenteon kannalta on elintärkeä tietää mahdollisimman reaaliaikaisesti ja luotettavasta, missä mennään ja mistä esimerkiksi eri liiketoimintojen kannattavuus todellisuudessa muodostuu. Kun yhtiön oma resurssi sitoutuu päivittäisiin rutiineihin, voi ulkopuolisen talousjohdon ammattilaisen projektiluonteinen tuki muodostua ratkaisevaksi tekijäksi, että kehitysprojekti saadaan onnistuneesti toteutettua.

Isojen datamassojen käsittelyssä hyödynnämme nykyaikaisia data-analytiikan työkaluja. Pystymme antamaan terävän toimialanäkökulman. Erityisesti rakennusalan erityispiirteisiin meiltä löytyy vahvaa syväosaamista 20 vuoden toimialakokemuksen kautta.

Talouspäällikköpalvelulla asiantuntijuutta taloushallintoon

Joustava ja kevyt tapa toimia

TALVEAn talouspäällikköpalvelut on tarkoitettu yritykselle, joka haluaa saada osa-aikaisen talouspäällikön palvelut käyttöönsä joustavasti. Palvelumme sopii hyvin yritykselle, joka tarvitsee kevyemmän ratkaisun kuin kokoaikaisen henkilön työpanoksen. Palvelumme tuo yritykseesi parhaat käytänteet ja tavat toimia sekä optimoida talous.

Varmuus osaamisesta

Saat yrityksellesi nimetyn asiantuntijan, joka vastaa palvelun toteuttamisesta. Osaaminen ei ole kuitenkaan sidoksissa yhteen henkilöön vaan käytössäsi on TALVEAn 20 ammattilaisen osaaminen. Sijaisjärjestelyt ovat taatut.

Luo turvallisuutta

Talousasioita hoidetaan ja valvotaan puolestasi luotettavasti. Tiedät, että yritykselläsi on käytössä ajantasaisin tietotaito.

Yhteistyötä ja tukea vahvasti etunojassa

Saat yrityksesi asioihin paneutuvan asiantuntijan, jonka kanssa ennakoit ja arvioit tulevaa. Saat häneltä selkeän talouden tilannekuvan sovitulla mittaristolla sovituin määräajoin.

Jos et näe videota, ole hyvä ja
hyväksy evästeet
katsoaksesi videon.

”Talouspäällikkö on tuonut ammattimaisuutta taloushallintoon. Yhteistyön vaikutus on ollut merkittävää, kun säännöllisesti seurataan ja saadaan palautetta toiminnasta ulkopuolisen silmin. Yhteistyö on mahdollistanut, että asioita tehdään järjestelmällisesti ja ennakoivasti, minkä ansioista isoilta yllätyksiltä on vältytty.”

Eerik Tölli, Pyörävarikko

Anne Piirainen - Talouspalvelut TALVEA

Kaipaatko lisätietoa? Soita minulle, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin. 

Anne Piirainen
Taloushallinnon asiantuntija, KTM
040 709 0929
anne.piirainen@talvea.fi

Anne vastaa TALVEAn talousneuvonta- ja talouspäällikköpalveluista. Annen 15 vuoden kokemus taloushallinnon johto- ja kehittämistehtävistä on tuonut asiakkaille vahvaa tukea heidän taloushallinnon tarpeisiin.

Kiinnostaako talouspalvelut?

Kiinnostuitko TALVEAn talouspalveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Varaa 30 minuutin etätapaaminen

Haluaisitko talouspalveluistamme lisätietoja? Varaa maksuton keskusteluaika tarpeistasi ja toiveistasi yrityksen taloushallinnon kehittämiseksi tai resurssitarpeissa.

Talouspalvelut sujuvasti verkosta

Tutustu uuteen ja helppoon tapaan ostaa talouspalveluita verkosta. Verkkokaupan talousneuvontapalveluista löydät palvelut mm. yrityksen arvonmääritykseen.