Kokemuksia TALVEASTA

Katso ja lue asiakkaidemme kokemuksia TALVEAsta ja palveluistamme.

”TALVEAn palvelut aina tarjouksesta loppuraporttiin olivat erinomaisia. Tapaamiset järjestyivät nopeasti, selvitys oli laaja ja tarjosi useita näkemyksiä, kysymyksiin sai hyvin vastaukset ja asiakaspalvelu oli kaikkiaan erittäin hyvä. Suosittelemme ehdottomasti TALVEAn palveluita myös muille yrityksille.”

Kimmo Suopajärvi, Rakkiareena Oy

”Talvean henkilökunnalla on rautainen osaaminen, mutta itseäni heidän ”kuivakan” toimialan johdosta ihmetyttää, miten huikeita persoonia TALVEAlla on. On niin helppo keskustella asioista, joista ei itse ole kunnolla kartalla eikä kuitenkaan tunne itseään tyhmäksi. Mitä lämpimin suositus!”

Juha Vauhtipyörä Ahola

Sisäinen tarkastus

”Tarkastukset hoidetaan oikealla tavalla ja oikeassa aikataulussa. Työnjälki on laadukasta ja raporteissa on paneuduttu asioihin syvällisesti. TALVEAn raporteissa otetaan riittävän rohkeasti kantaa sekä hyviin, että korjattaviin asioihin. Raportit johtavat siihen, että me muutamme toimintaamme.”

Ilkka Pirskanen, Siun sote

Yrityskauppa

”TALVEAn palvelun laatu on mielestäni tosi korkeatasoinen, palveluna helppoa ja täsmällistä. Ollaan erittäin tyytyväisiä.”

 Jouko Rajanen ja Timo Oja, Lapin Krassi Oy

”TALVEAn palvelu oli juuri sitä mitä ensi kerralla meille kuvattiin. Meidät otettiin erittäin hyvin vastaan ja asiantuntijat kuuntelivat mitkä olivat meidän toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta TALVEA lähti asiantuntevasti ohjaamaan, neuvomaan ja toteuttamaan sukupolvenvaihdoksen alusta loppuun.”

Tiia Peräntie, Tornion KaMa-Palvelut Oy

”Olemme saaneet TALVEAlta hyvää ja asiantuntevaa palvelua
pk-yrityksen tilintarkastusyhteistyönmerkeissä. Yhteistyö on
hyvää ja konsultoivaa. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä pitkin tilikautta.”

Antti Vääräniemi, Invera Oy

”Sujuva yhteydenpito ja hyvät neuvot pyydettäessä.
Erinomaista yhteistyötä vuoden kiireisimpään aikaan.”

Nina Karhama, Jyväskylä / Adiminister Group

”Palvelu on ollut erittäin hyvää, mukavaa ja asiantuntevaa. Dokumentointi ja pohjustukset projekteille on valmisteltu erittäin huolellisesti.”

Markus Saukko, Keminmaa / Polar Metalli Oy

Yrityskauppa

”TALVEA oli erityisen hyvä kaupanteon veroteknisessä suunnittelussa. Kauppa toteutui nopeasti ja asiantuntevasti.”

Jukka Tölli, Sorvi-Pojat Oy

Tutustu palveluihimme yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille