Kokemuksia TALVEASTA

Tiia Peräntie

Talvean palvelu oli juuri sitä mitä ensi kerralla meille kuvattiin. Todella asiakaslähtöistä. Meidät otettiin erittäin hyvin vastaan ja asiantuntijat kuuntelivat mitkä olivat meidän toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta Talvea lähti asiantuntevasti ohjaamaan, neuvomaan ja toteuttamaan sukupolvenvaihdoksen alusta loppuun. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Tornion KaMa-palvelut Oy, Tornio

Trustmary 31.10.2019

Juha Vauhtipyörä Ahola

    

Talvean henkilökunnalla on rautainen osaaminen, mutta itseäni heidän ”kuivakan” toimialan johdosta ihmetyttää, miten huikeita persoonia Talvealla on. On niin helppo keskustella asioista, joista ei itse ole kunnolla kartalla eikä kuitenkaan tunne itseään tyhmäksi. Mitä lämpimin suositus!

Facebook 28.4.2017

Lauri Salovaara

    

Toiminta on ripeää, ammattitaitoista ja asiat otetaan huomioon tosi monipuolisesti. Voin lämmöllä suositella kaikille yrittäjille.

Facebook 9.5.2017

Marko Jaentti

    

Lämpimät kiitokset tietosuojakoulutuksesta. Parasta antia oli käytännönläheiset harjoitukset, niistä syntyvä keskustelu ja hyvät esimerkit. Hienoa, että kouluttajalla on laaja IT-kokemus, koska GDPR vaikuttaa paljon tiedon käsittelyyn, säilyttämiseen ja suojaamiseen myös teknisellä tasolla.

Google My Business 2019

Pin It on Pinterest