Kokemuksia TALVEASTA

Katso ja lue asiakkaidemme kokemuksia TALVEAsta ja palveluistamme.

Kimmo Suopajärvi, Rakkiareena Oy

”TALVEAn palvelut aina tarjouksesta loppuraportttiin olivat erinomaisia. Tapaamiset järjestyivät nopeasti, selvitys oli laaja ja tarjosi useita näkemyksiä, kysymyksiin sai hyvin vastaukset ja asiakaspalvelu oli kaikkiaan erittäin hyvä. Suosittelemme ehdottomasti TALVEan palveluita myös muille yrityksille.”

Tarja Vikström, Viksea Oy

”Talvean palveluita olemme käyttäneet kahdessa yrityskaupassa. Verotusosaaminen on huippua, samoin tilintarkastuspalvelut. Veroasiantuntija kannattaa ottaa mukaan yrityskauppoihin ihan ensimmäisenä.”

Juha Vauhtipyörä Ahola

”Talvean henkilökunnalla on rautainen osaaminen, mutta itseäni heidän ”kuivakan” toimialan johdosta ihmetyttää, miten huikeita persoonia Talvealla on. On niin helppo keskustella asioista, joista ei itse ole kunnolla kartalla eikä kuitenkaan tunne itseään tyhmäksi. Mitä lämpimin suositus!”

Antti Vääräniemi, Invera Oy

”Olemme saaneet Talvealta hyvää ja asiantuntevaa palvelua pk-yrityksen tilintarkastusyhteistyönmerkeissä. Yhteistyö on hyvää ja konsultoivaa. Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä pitkin tilikautta.”

Tiia Peräntie, Tornion KaMa-palvelut Oy

”Talvean palvelu oli juuri sitä mitä ensi kerralla meille kuvattiin. Todella asiakaslähtöistä. Meidät otettiin erittäin hyvin vastaan ja asiantuntijat kuuntelivat mitkä olivat meidän toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta Talvea lähti asiantuntevasti ohjaamaan, neuvomaan ja toteuttamaan sukupolvenvaihdoksen alusta loppuun. Olemme erittäin tyytyväisiä.”