Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Palvelut - TALVEA

Talous-, laki-, vero- ja tilintarkastuspalvelut 

Tarjoamme laadukkaat ja kotimaiset tilintarkastus- ja asiantuntijapalvelut yli 25 vuoden
kokemuksella yrityksille ja
 julkishallinnon toimijoille.

Tilintarkastus

Tarjoamme laadukkaat tilintarkastuspalvelut yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat kehittää toimintaansa. Ydinosaamistamme on erityisesti perhe- ja kasvuyritysten tilintarkastus ja neuvonta. Julkishallinnon tilintarkastajana olemme toimialan kolmanneksi suurin palvelutarjoaja. Meiltä löytyy vahvaa kokemusta kuntahallinnosta ja -tarkastuksesta yli 25 vuoden ajalta.

 

Laki- ja veropalvelut

Avustamme yrityksiä ja yhteisöjä verotusta koskevan normiston tulkinnassa sekä juridisten asioiden hoitamisessa. Meiltä löydät raudanlujaa syväosaamista erityisesti tuloverotuksen, arvonlisäverotuksen, perintö- ja lahjaverotuksen sekä varainsiirtoverotuksen kysymyksissä. Kokeneet asiantuntijamme toimivat apunasi yritysrakenteen uudelleenjärjestelyssä, verotuksen muutoksenhaussa tai esimerkiksi yhtiöittämisprosessin toteuttamisessa taloudellisena, verotuksellisena ja juridisena neuvonantajana.

Talouspalvelut

Tarvitsetko talouspäällikköä väliaikaiseen resurssivajeeseen? Tai ehkä tilinpäätös on laatimatta ja vastuuhenkilö sairastui? Talouspäällikköpalvelumme auttaa asiakkaitamme erilaisissa muutos- ja kasvutilanteessa varmistamaan, että taloushallinnon arki rullaa ja raportointi toimii.

 

Neuvontapalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena riskienhallinnassa ja toiminnan kehittämisessä. TALVEAn neuvontapalveluiden kautta saat käyttöösi asiantuntijoidemme laajan osaamisen sekä terävän toimialatuntemuksen. Palveluihimme kuuluu mm. ammattimainen CIA-auktorisoitu sisäinen tarkastus.

Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko TALVEAn palveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545 
tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, 
niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.