Yhdistämme numerot ja juridiikan

TALVEAa vie eteenpäin intohimo alaan sekä unelma vastuullisemmasta ja paremmasta maailmasta. Lue mistä kaikki alkoi ja tutustu TALVEAn tarinaan.

TALVEA

  • Talous-, laki-, vero- ja tarkastuspalveluja tuottava asiantuntijaorganisaatio
  • Olemme toimineet markkinoilla jo vuodesta 1995. Yhtiöryhmä on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2014.
  • Asiakkainamme on eri toimialojen yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita kuten kuntia, kuntayhtymiä ja sairaanhoitopiirejä.
  • TALVEA yhtiöryhmä muodostuu kolmesta yhtiöstä. TALVEA Oy on konsernin emoyhtiö, johon kuuluu lisäksi TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy ja TALVEA Tarkastuspalvelut Oy.
  • TALVEA-yhtiöiden palveluksessa on noin 20 kokenutta ammattilaista.
  • Toimimme kaikkialla Suomessa viideltä paikkakunnalta käsin: Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Vuokatti ja Salo.
  • Olemme puhtaasti kotimainen ja yrittäjävetoinen toimija

Vastuullisuus

Toimintamme tuottaa laajasti hyvinvointia ympäröivään yhteiskuntaan. Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja, jotta suomalaiset yritykset pystyvät menestymään, kasvamaan ja työllistämään. Toimintamme auttaa tuottamaan luottamusta päätöksentekoon ja vähentämään harmaata taloutta ja korruptiota. Olemme edesauttamassa hyvän hallinnon sekä riippumattoman ja objektiivisen tarkastus- ja konsultointitoiminnan toteutumista yhteiskunnassa.  Julkishallinnon tarkastajina olemme paljon vartioina muun muassa verorahojen käytön valvonnassa.

Maksamme veromme Suomeen. Myös asiakkaille tarjoamissamme ratkaisuissa pitäydymme aina Suomen rajojen sisäpuolella.

Huolehdimme henkilöstöstämme ja minimoimme ympäristöön aiheuttamaamme kuormitusta useilla tavoilla mm. hyödyntämällä sähköisiä työkaluja ja verkkotapaamisia aktiivisesti kaikessa toiminnassamme.

TALVEAn strategia

Kestäviä ratkaisuja asiakkaiden ja yhteiskunnan menestymisen varmistamiseksi

TALVEAn tarina

 

Vuonna 2014 otettiin hyppy tuntemattomaan. Intoa puhkuen tehtiin päivät töitä tilintarkastuksen, verotuksen ja juridiikan parissa. Illat remontoitiin toimistoa. Tahdottiin vapautta. Haettiin parempaa elämän tasapainoa. Haluttiin päästä taas palvelemaan asiakkaita. Ensimmäinen toimistomme oli purjevene ennen kuin remontti valmistui. Onneksi oli kesä ja lämmin syksy.

Olemme olleet onnekkaita. Meillä on ollut onni tehdä työtä yhdessä asiantuntevan, osaavan ja upean henkilöstön kanssa. Olemme tehneet tuhansia tilintarkastuksia ja satoja yritysjärjestelyitä. Olemme antaneet neuvoja laajasti eri toimialojen yrityksille, julkishallinnon organisaatioille ja pörssiyhtiöille. Olemme työllistäneet kymmeniä urallaan eteenpäin pyrkiviä ihmisiä ja tarjonneet alaa opiskeleville nuorille työharjoittelupaikkoja. Erityisesti juuri nuorten osaamisen kehittyminen sekä intohimo tehdä asioita entistä paremmin antavat valtavasti uskoa tulevaisuuteen.

Meillä on paljon uskollisia asiakkaita, jotka ovat luottaneet meihin. On aina ilo seurata, kun asiakkaamme menestyvät. Jatkuva positiivinen palaute vahvistaa luottamusta siihen, että valitsemamme tapa toimia on oikea. Olemme tehneet matkallamme myös virheitä. Emme ole aina onnistuneet valinnoissamme. Myös elämän rajallisuus on tullut musertavasti vastaan.

Tänään olemme noin 20 upeaa ammattilaista työllistävä yritys. Olemme tunnettu kokonaisvaltaista huolenpitoa tarjoavana yhteistyökumppanina ja verotuksen raudanlujana syväosaajana. Kiitos tähänastisesta matkasta kuuluu asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja perheillemme. Maailma ympärillämme menee yhä monimutkaisempaan suuntaan ja haastaa meitä keksimään jatkuvasti uudenlaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Tähän haasteeseen vastaamme mielellämme, tekemällä matkaa yhdessä, isolla sydämellä ja yhdistämällä numeroita ja juridiikkaa asiakkaidemme parhaaksi.

Tutustu palveluihimme