Kokemus luo varmuutta

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus neuvontapalveluiden tuottamisesta sekä omistajien ja johdon sparraamisesta. Olemme löytäneet asiakkaillemme uusia ratkaisumalleja, luoneet uusia oikeuskäytäntöjä sekä avustaneet kaikissa oikeusasteissa.

TALVEA

 • Palveluihimme kuuluu talous-, laki- ja veroneuvonta sekä tilintarkastus ja sisäinen tarkastus
 • Olemme puhtaasti kotimainen ja yrittäjävetoinen yhtiö
 • TALVEA-yhtiöiden palveluksessa on noin 20 henkilöä
 • Asiakkainamme on eri toimialojen yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita kuten kuntia, kuntayhtymiä ja sairaanhoitopiirejä
 • Toimimme neljältä paikkakunnalta käsin: Oulu, Rovaniemi, Kuopio ja Salo
 • Olemme tunnettu kokonaisvaltaista huolenpitoa tarjoavana yhteistyökumppanina sekä vahvana verotuksen kärkiosaajana

TALVEAn arvot ja toimintatapa

 • Tuotamme ratkaisuja asiakkaidemme eduksi
 • Toimimme avaimet käteen -periaatteella
 • Teemme mitä lupaamme
 • Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa
 • Kannamme yhteiskunnallisen yritysvastuumme
 • Kaikissa avustamissamme asioissa etsimme tarvittaessa uuden tavan tarkastella ja perustella asiakkaan asiaa. Asiakkaillemme palvelumme näkyy monipuolisina mahdollisuuksina, verotehokkaampana suunnittelutyönä ja voitokkaina veroprosesseina muutoksenhaussa.

Ympäristö- ja yritysvastuu

Kannamme yritys ja ympäristövastuumme. Pyrimme kaikin tavoin vähentämään toiminnastamme aiheutuvaa kuormitusta ympäristöön. Suurimpana yksittäisenä kuormittajana on matkustamisen aiheuttamat päästöt, jonka olemme huomioineet viemällä toimintaamme merkittävästi kohti digitalisaatiota hyödyntäviä ratkaisuja ja suosimalla matkustamisessa junaa sekä muita julkisia kulkuneuvoja mahdollisuuksien mukaan. Palavereissa suosimme videoyhteyksiä ja kannustamme aktiivisesti myös asiakkaitamme nykyaikaisten viestintätyökalujen käyttöönotossa.

TALVEAn tarina

Vuonna 2014 otettiin hyppy tuntemattomaan. Intoa puhkuen tehtiin päivät töitä tilintarkastuksen, verotuksen ja juridiikan parissa. Illat remontoitiin toimistoa. Tahdottiin vapautta. Haettiin parempaa elämän tasapainoa. Haluttiin päästä taas palvelemaan asiakkaita. Ensimmäinen toimistomme oli purjevene ennen kuin remontti valmistui. Onneksi oli kesä ja lämmin syksy.

Olemme olleet onnekkaita. Meillä on ollut onni tehdä työtä yhdessä asiantuntevan, osaavan ja upean henkilöstön kanssa. Olemme tehneet tuhansia tilintarkastuksia ja satoja yritysjärjestelyitä. Olemme antaneet neuvoja laajasti eri toimialojen yrityksille, julkishallinnon organisaatioille ja pörssiyhtiöille. Olemme työllistäneet kymmeniä urallaan eteenpäin pyrkiviä ihmisiä ja tarjonneet alaa opiskeleville nuorille työharjoittelupaikkoja. Erityisesti juuri nuorten osaamisen kehittyminen sekä intohimo tehdä asioita entistä paremmin antavat valtavasti uskoa tulevaisuuteen.

Meillä on paljon uskollisia asiakkaita, jotka ovat luottaneet meihin. On aina ilo seurata, kun asiakkaamme menestyvät. Jatkuva positiivinen palaute vahvistaa luottamusta siihen, että valitsemamme tapa toimia on oikea. Olemme tehneet matkallamme myös virheitä. Emme ole aina onnistuneet valinnoissamme. Myös elämän rajallisuus on tullut musertavasti vastaan.

Tänään olemme noin 20 upeaa ammattilaista työllistävä yritys. Olemme tunnettu kokonaisvaltaista huolenpitoa tarjoavana yhteistyökumppanina ja verotuksen raudanlujana syväosaajana. Kiitos tähänastisesta matkasta kuuluu asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja perheillemme. Maailma ympärillämme menee yhä monimutkaisempaan suuntaan ja haastaa meitä keksimään jatkuvasti uudenlaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Tähän haasteeseen vastaamme mielellämme, tekemällä matkaa yhdessä, isolla sydämellä ja yhdistämällä numeroita ja juridiikkaa asiakkaidemme parhaaksi.

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme palveluita koskeviin lisäkysymyksiin

Ota yhteyttä