Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Yritys - TALVEA

Yhdistämme numerot ja juridiikan

TALVEAa vie eteenpäin intohimo alaan sekä unelma vastuullisemmasta ja paremmasta maailmasta. Lue mistä kaikki alkoi ja tutustu TALVEAn tarinaan.

TALVEA

  • Kotimainen asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö 
  • TALVEA-yhtiöryhmä on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2014
  • Yhtiöryhmän muodostaa kolme yhtiötä: TALVEA Oy, TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy (perustettu 1996) sekä TALVEA Tarkastuspalvelut Oy (perustettu 1987)
  • Asiakkainamme on perhe- ja kasvuyrityksiä, pörssiyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja, kuntayhtymiä, hyvinvointialueita sekä yhdistyksiä ja säätiöitä
  • TALVEA-yhtiöiden palveluksessa on noin 25 kokenutta ammattilaista
  • Toimimme kaikkialla Suomessa 12 paikkakunnalta käsin. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Salossa ja Vuokatissa.
  • Olemme puhtaasti kotimainen ja yrittäjävetoinen toimija

Vastuullisuus

Toimintamme tuottaa laajasti hyvinvointia ympäröivään yhteiskuntaan. Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja, jotta suomalaiset yritykset pystyvät menestymään, kasvamaan ja työllistämään. Toimintamme auttaa tuottamaan luottamusta päätöksentekoon ja vähentämään harmaata taloutta ja korruptiota. Olemme edesauttamassa hyvän hallinnon sekä riippumattoman ja objektiivisen tarkastus- ja konsultointitoiminnan toteutumista yhteiskunnassa.  Julkishallinnon tarkastajina olemme paljon vartioina muun muassa verorahojen käytön valvonnassa.

Maksamme veromme Suomeen. Myös asiakkaille tarjoamissamme ratkaisuissa pitäydymme Suomen rajojen sisäpuolella.

Huolehdimme henkilöstöstämme ja minimoimme ympäristöön aiheuttamaamme kuormitusta useilla tavoilla mm. hyödyntämällä sähköisiä työkaluja ja verkkotapaamisia aktiivisesti kaikessa toiminnassamme.

TALVEAn strategia

TALVEAn tarina

 

Vuonna 2014 otettiin hyppy tuntemattomaan. Intoa puhkuen tehtiin päivät töitä tilintarkastuksen, verotuksen ja juridiikan parissa. Illat remontoitiin toimistoa. Tahdottiin vapautta. Haettiin parempaa elämän tasapainoa. Haluttiin päästä taas palvelemaan asiakkaita. Ensimmäinen toimistomme oli purjevene ennen kuin remontti valmistui. Onneksi oli kesä ja lämmin syksy.

Olemme olleet onnekkaita. Meillä on ollut onni tehdä työtä yhdessä asiantuntevan, osaavan ja upean henkilöstön kanssa. Olemme tehneet tuhansia tilintarkastuksia ja satoja yritysjärjestelyitä. Olemme antaneet neuvoja laajasti eri toimialojen yrityksille, julkishallinnon organisaatioille ja pörssiyhtiöille. Olemme työllistäneet kymmeniä urallaan eteenpäin pyrkiviä ihmisiä ja tarjonneet alaa opiskeleville nuorille työharjoittelupaikkoja. Erityisesti juuri nuorten osaamisen kehittyminen sekä intohimo tehdä asioita entistä paremmin antavat valtavasti uskoa tulevaisuuteen.

Meillä on paljon uskollisia asiakkaita, jotka ovat luottaneet meihin. On ilo seurata, kun asiakkaamme menestyvät. Positiivinen palaute vahvistaa luottamusta siihen, että valitsemamme tapa toimia on oikea. Olemme tehneet matkallamme myös virheitä. Emme ole aina onnistuneet valinnoissamme. Myös elämän rajallisuus on tullut musertavasti vastaan.

Tänään olemme reilu 20 upeaa ammattilaista työllistävä yritys. Olemme tunnettu kokonaisvaltaista huolenpitoa tarjoavana yhteistyökumppanina ja verotuksen raudanlujana syväosaajana. Kiitos tähänastisesta matkasta kuuluu asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja perheillemme. Maailma ympärillämme menee yhä monimutkaisempaan suuntaan ja haastaa meitä keksimään jatkuvasti uudenlaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja. Tähän haasteeseen vastaamme mielellämme, tekemällä matkaa yhdessä, isolla sydämellä ja yhdistämällä numeroita ja juridiikkaa asiakkaidemme parhaaksi.

Tutustu palveluihimme yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille