Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Laki- ja veropalvelut yrityksille - TALVEA

Laki- ja veropalvelut

Laki- ja veropalvelut yrityksille ja yhteisöille

TALVEAn laki- ja veropalvelut palvelee yrityksiä ja yhteisöjä verotusta koskevan normiston tulkinnassa sekä juridisten asioiden hoitamisessa.

Veropalvelut

Olemme tunnettu verotuksen syväosaajana. Meillä on laaja kokemus erityisesti tuloverotuksesta, henkilöverotuksesta, perintö- ja lahjaverotuksesta, varainsiirtoverotuksesta ja arvonlisäverotuksesta. Tunnemme erittäin laajasti verotus- ja oikeuskäytäntöä ja olemme olleet itse vaikuttamassa siihen useaan kertaan. 

Viranomaisen puututtua verotukseen jälkikäteen, avustamme verotarkastuksessa ja mahdollisessa esitutkinnassa, oikeudenkäynnissä sekä hallinnollisia lupia koskevissa prosesseissa. Vero- ja kirjanpitorikoksissa avustamme asiakkaitamme esitutkinnasta alkaen prosessin kaikissa vaiheissa ja varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan toteutumisen.

Veroneuvontapalveluihimme kuuluvat mm.

Lakipalvelut

TALVEA tarjoaa asiantuntijatukea yritysjuridiikan ja julkisoikeuden kysymyksissä. Saat meiltä monipuolista osaamista eri oikeudenaloilta. Lakipalvelumme ovat saatavilla jatkuvana palveluna tai yksittäisinä toimeksiantoina.

Lakipalveluihimme kuuluvat mm.

Yrityskaupat

Toimimme asiakkaidemme taloudellisena, juridisina ja verotuksellisena neuvonantajana yrityksen osto- ja myyntitilanteissa.

Tarjoamme sujuvan ja turvallisen tavan yrityskaupan toteuttamiseen. Meiltä saat yrityskaupan toteutuksen avaimet käteen periaatteella tai tarpeisiisi räätälöitynä kokonaisuutena kiinteään hintaan.

Varmistamme sinulle erinomaisen kokemuksen yrityskaupan toteutuksessa – olitpa sitten myymässä tai ostamassa yritystä. Pidämme huolen, että kaikki yrityskaupan valmisteluun, toteutukseen ja kaupan jälkeisiin asioihin liittyvät toimet hoidetaan sujuvasti ja laadukkaasti alusta loppuun.

Yrityskauppapalvelumme sisältää
  • Yrityskaupan toteutuksen suunnittelu ja yrityskauppaan valmistautuminen
  • Arvonmääritys
  • Sukupolvenvaihdos
  • Mahdolliset kaupan etukäteistoimena tehtävät yritysjärjestelyt
  • Due diligence -tarkastukset
  • Yrityskauppaan liittyvien sopimusten hoitaminen mm. salassapitosopimus, esikauppa- ja aiesopimus, sopimusten siirrot ja uudelleenneuvottelut
  • Kauppa- ja rahoitusneuvotteluissa avustaminen
  • Kauppakirjan laatiminen
  • Kaupan jälkeisistä vaiheista huolehtiminen mm. kauppahinnan maksun valvonta, kaupasta tiedottaminen, omistuksen sujuvasta siirtymisestä huolehtiminen, vero- ja viranomaisilmoitukset

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyihin liittyvä kokonaissuunnittelu on vahvuutemme, jolla tuomme merkittäviä säästöjä asiakkaillemme. Voittavat ratkaisut varmistamme arvioimalla eri toteutustapojen kannattavuutta aina sekä liiketoiminnan, juridiikan että verotuksen näkökulmista.

Lapin Krassi Oy: kokemuksia TALVEAn yrityskauppapalvelusta

Katso videolta Lapin Krassin kokemuksia TALVEAsta ja yrityskauppapalvelusta.

“TALVEAn palvelun laatu on mielestäni todella korkeatasoinen. Palvelu on helppoa ja täsmällistä. Ollaan erittäin tyytyväisiä. Meidän yrittäjien ei tarvinnut perehtyä asiaan, vaan kaikki hoidettiin TALVEAlta käsin mallikkaasti loppuun asti.”

Jos et näe videota, ole hyvä ja
hyväksy evästeet
katsoaksesi videon.

 

Sari Leipälä

Kaipaatko lisätietoa? Soita minulle, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin. 

Sari Leipälä
Asiakkaat & Henkilöstö, KTM, Osakas
040 191 1545
sari.leipala@talvea.fi

Sari vastaa TALVEAn laki- ja veroneuvontapalveluista. Sari on toiminut vuodesta 2018 erilaisissa neuvontatehtävissä ja omaa monipuolisen näkemyksen yrityksen ja yrittäjän juridisista ja verotuksellisista kysymyksistä.

Kiinnostuitko TALVEAn laki- ja veropalveluista?

Kiinnostuitko laki- ja veropalveluistamme tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Varaa 30 minuutin etätapaaminen!

Haluaisitko palveluistamme lisätietoja? Varaa maksuton keskusteluaika tilanteestasi asiantuntijamme kanssa. Tapaaminen on maksuton eikä ei sido mihinkään. Varaa aika klikkaamalla alta.

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista sisällöistämme, tulevista webinaareista ja tapahtumista sekä kuulumisistamme.