Laki- ja veropalvelut

Laki- ja veropalvelut yrityksille

TALVEAn veroneuvonta ja lakipalvelut palvelee yrityksiä ja omistajia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa vahvalla ja monipuolisella osaamisella. Ydinosaamistamme on erityisesti vahva syväosaaminen verotuksessa sekä erilaiset yritysjärjestelyt ja yrityskaupat.

Yrityskauppaneuvonta

Toimimme asiakkaidemme taloudellisena, juridisina ja verotuksellisena neuvon-antajana yrityksen osto- ja myyntitilanteissa.

Tarjoamme sujuvan ja turvallisen tavan yrityskaupan toteuttamiseen. Meiltä saat yrityskaupan toteutuksen avaimet käteen periaatteella tai tarpeisiisi räätälöitynä kokonaisuutena kiinteään hintaan.

Varmistamme sinulle erinomaisen kokemuksen yrityskaupan toteutuksessa – olitpa sitten myymässä tai ostamassa yritystä. Pidämme huolen, että kaikki yrityskaupan valmisteluun, toteutukseen ja kaupan jälkeisiin asioihin liittyvät toimet hoidetaan sujuvasti ja laadukkaasti alusta loppuun.

Yrityskauppapalvelumme sisältää
 • Yrityskaupan toteutuksen suunnittelu ja yrityskauppaan valmistautuminen
 • Arvonmääritys
 • Sukupolvenvaihdos
 • Mahdolliset kaupan etukäteistoimena tehtävät yritysjärjestelyt
 • Due diligence -tarkastukset
 • Yrityskauppaan liittyvien sopimusten hoitaminen mm. salassapitosopimus, esikauppa- ja aiesopimus, sopimusten siirrot ja uudelleenneuvottelut
 • Kauppa- ja rahoitusneuvotteluissa avustaminen
 • Kauppakirjan laatiminen
 • Kaupan jälkeisistä vaiheista huolehtiminen mm. kauppahinnan maksun valvonta, kaupasta tiedottaminen, omistuksen sujuvasta siirtymisestä huolehtiminen, vero- ja viranomaisilmoitukset

TALVEA on veroprosessien erikoisasiantuntija

Olemme tunnettu verotuksen syväosaajana. Meillä on laaja kokemus erityisesti yritysverotuksesta, henkilöverotuksesta, perintö- ja lahjaverotuksesta sekä varainsiirtoverotuksesta. Tunnemme erittäin laajasti verotus- ja oikeuskäytäntöä ja olemme olleet itse vaikuttamassa siihen useaan kertaan. Viranomaisen puututtua verotukseen jälkikäteen, avustamme verotarkastuksessa ja mahdollisessa esitutkinnassa, oikeudenkäynnissä sekä hallinnollisia lupia koskevissa prosesseissa. Vero- ja kirjanpitorikoksissa avustamme asiakkaitamme esitutkinnasta alkaen prosessin kaikissa vaiheissa ja varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan toteutumisen.

Veroneuvontapalveluihimme kuuluvat mm.
 • Omistus- ja yritysjärjestelyihin liittyvä verosuunnittelu ja –optimointi
 • Vahvaa syväosaamista vaativat erityiskysymykset mm. perintö- ja lahjaverotukseen, varainsiirtoverotukseen, yritysverotukseen ja henkilöverotukseen liittyen
 • Arvonlisäverotus
 • Poikkeuslupahakemukset
 • Verokohtelun varmistaminen ennakolta:  ennakkoratkaisun hakeminen

Veroprosesseissa avustaminen:

Lakipalvelut yrityksille ja omistajille

Ymmärrämme yhtiö- ja sopimusoikeuden merkityksen liiketoiminnan edistäjänä ja osana yrityksen ja omistajien riskien hallintaa. Palvelemme yhtiö- ja sopimusoikeudellisten asioiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa avaimet käteen -periaatteella.

Lakipalveluihimme kuuluvat mm.
 • Yhtiöoikeudellinen neuvonta
 • Laki- ja sopimustuki yrityksille ja omistajille
 • Kannustin- ja sitouttamisjärjestelyt
 • Osakassopimukset

Yrittäjän henkilökohtaiset asiakirjat:

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyihin liittyvä kokonaissuunnittelu on meidän vahvuutemme, jolla tuomme merkittäviä säästöjä asiakkaillemme. Voittavat ratkaisut varmistamme arvioimalla eri toteutustapojen kannattavuutta aina sekä liiketoiminnan, juridiikan että verotuksen näkökulmista.

Yritysjärjestelypalveluihimme kuuluvat mm.

Lapin Krassi Oy: kokemuksia TALVEAn yrityskauppapalvelusta

Katso videolta Lapin Krassin kokemuksia TALVEAsta ja yrityskauppapalvelusta.

“TALVEAn palvelun laatu on mielestäni todella korkeatasoinen. Palvelu on helppoa ja täsmällistä. Ollaan erittäin tyytyväisiä. Meidän yrittäjien ei tarvinnut perehtyä asiaan, vaan kaikki hoidettiin TALVEAlta käsin mallikkaasti loppuun asti.”

Petteri Ruotoistenmäki, laki- ja veropalvelut yrityksille

Ota yhteyttä!

Petteri Ruotoistenmäki
OTK, Verolakimies 
050 525 9586
petteri.ruotoistenmaki@talvea.fi

Petteri on työskennellyt verotuksen ja juridiikan parissa yli 20 vuotta sekä yksityisellä sektorilla että verohallinnossa mm. muutosverotuksen ja toimipisteen päällikkönä. Petteri tuntee erittäin laajasti verotus- ja oikeuskäytäntöä ja on ollut itse vaikuttamassa siihen useita kertoja. Petteri pitää normeja ymmärtävästä, innovatiivisestakin verosuunnittelusta, jossa verotus minimoidaan pykälien mukaan, mutta jossa verotulot säilytetään reilusti Suomessa. Lisäksi Petteri on mahtava persoona, joka saa paljon kiitosta asiakkailta kyvystään kertoa ymmärrettävästi ja kiinnostavasti kuivistakin pykälä-tulkinnoista.

Kiinnostuitko TALVEAn laki- ja veropalveluista?

Kiinnostuitko laki- ja veropalveluistamme tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Varaa maksuton keskusteluaika!

Haluaisitko palveluistamme lisätietoja? Varaa maksuton keskusteluaika tilanteestasi asiatuntijamme kanssa.

Laki- ja veropalvelut verkosta

Tutustu uuteen ja helppoon tapaan ostaa TALVEAn palveluita verkosta. TALVEAn verkkokaupasta löydät talous-, laki- ja veroneuvontapalveluita yrityksen ja yrittäjän tarpeisiin.