Tilintarkastus

Alkaen 890,00 

(Alv 0 %)

Laske hinta yhtiösi lakisääteiselle tilintarkastukselle alla olevalla laskurilla ja osta tilintarkastus helposti verkkokaupasta. Tilintarkastajana toimii TALVEA Tarkastuspalvelut Oy ja päävastuullisena KHT Joni Tuomainen.

Tilintarkastuksen sisäl

 • Lakisääteinen tilintarkastus ja tilintarkastuskertomus
 • Juokseva neuvonta tilikauden aikana
 • Tilintarkastushavaintojen läpikäynti puhelimitse / erikseen sovitussa tapaamisessa

Laske tilintarkastuksen hinta

1. Syötä perustiedot

 
 

2. Omavaraisuus, valitse sopivin

 
 

3. Taloushallinnon taso

 
 

4. Lisää mahdolliset lisätiedot, mikäli soveltuvat teidän tilanteeseen:

 
 
 • Yhteensä: 0,00 
Osta nyt - maksa laskulla

Työ laskutetaan toimeksiannnon valmistumisen jälkeen tai kerran kuukaudessa etenemisen mukaan. Verkkokaupassa maksuvaihtoehtona on ainoastaan lasku.

Tilintarkastus pien- ja mikroyrityksille

Tuote on tarkoitettu yrityksille, jotka laativat tilinpäätöksensä pien- ja mikroyritysasetuksen (1753/2015) mukaisesti.

Tilintarkastuksen sisältö:

 • Lakisääteinen tilintarkastus ja tilintarkastuskertomus
 • Juokseva neuvonta tilikauden aikana
 • Tilintarkastushavaintojen läpikäynti puhelimitse / erikseen sovitussa tapaamisessa

TALVEA on vahvasta osaamisesta tunnettu asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa 25 vuoden kokemuksella.

Muuta huomioitavaa
 • TALVEA sitoutuu tuottamaan palvelun laskurin tarjoamalla hinnalla. Hinta perustuu oletuksiin, että yhtiön toiminta tarkastettavalla tilikaudella vastaa laskuriin syötettyjä tietoja ja että yhtiön kirjanpito ja sisäinen valvonta ovat asianmukaisesti järjestetty.
 • Mikäli tarkastuksen yhteydessä nousee esiin, että yhtiön hallinnossa, kirjanpidossa tai verotuksessa on sellaisia olennaisia virheitä, joiden vuoksi tarkastusta ei voida suorittaa normaalin kustannusarvion mukaisesti, lisätyöstä sovitaan ja laskutetaan erikseen. Tällaisessa tilanteessa informoimme mahdollisesta kustannuksen ylityksestä aina etukäteen ja sovimme vaihtoehdot tarkastuksen loppuun saattamiseksi. Katso lisätyöhinnasto täältä.
 • Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti verkkotapaamisina. Mahdolliset matkakustannukset laskutetaan erikseen.
 • Hintoihin lisätään alv.

TALVEA Avainlippu palvelu

Miten ostat tilintarkastuksen TALVEAn verkkokaupasta?
 1. Laske hinta tilintarkastukselle yllä olevalla laskurilla.
 2. Vie tuote ostoskoriin ja siirry kassalle viimeistelemään ostoksesi. Mikäli yhtiöryhmään kuuluu useita yhtiöitä, tee tilaus jokaiselle yhtiölle erikseen. Huom. tilaus laskutetaan vasta tilintarkastuksen valmistumisen yhteydessä.
 3. Saat sähköpostiisi tiedot tilauksen vastaanottamisesta. Olemme sinuun  yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.
 4. Ennen lopullista asiakkuuden hyväksymistä teemme hyvän tilintarkastustavan mukaisen arvioinnin asiakkuuden hyväksymisestä. Mikäli arvioinnissa ilmenee, että emme jostain syystä pysty tilausta hyväksymään ilmoitamme esteestä viipymättä.
 5. Osakkeenomistajat tekevät yhtiökokouksessa valinnan tilintarkastajasta.
 6. Toimeksiantokirjeen allekirjoittaminen.
 7. Tilintarkastuksen toteutus: tilintarkastus ja mahdollinen kauden aikainen tarkastus suoritetaan yhdessä teidän kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
 8. Loppupalaveri: jokainen verkkokaupasta ostettu tilintarkastus sisältää havaintojen läpikäynnin joko puhelimitse tai erikseen sovitussa loppupalaverissa. Tämä on meidän tapamme varmistaa yhteistyön sujuvuus ja molemminpuolisen ymmärryksen rakentuminen.

Verkkokaupan yleiset sopimus- ja toimitusehdot:

Osta verkosta tai ota yhteyttä!

Tutustu uuteen tapaan ostaa tilintarkastus suoraan verkosta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen.

Tilintarkastus - Joni Tuomainen

Palvelun tuottamisesta vastaa KHT Joni Tuomainen

Joni Tuomainen
KHT, JHT, ESG-Varmentaja, Partner
040 148 4234
joni.tuomainen@talvea.fi

Joni vastaa TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnasta. Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Miksi valita tilintarkastuskumppaniksi TALVEA?

Monipuolinen osaaminen

Vahvuutenamme on saman katon alta löytyvä talous-, laki- ja vero-osaaminen. Voittavat ratkaisut syntyvät, kun asioita pystytään katsomaan aidosti eri näkökulmista.

Lähellä asiakasta

Toimintamme perusta on luottamukseen perustuva yhteistyö ja molemminpuolinen avoin kommunikaatio. Tavoitteenamme on laadukas tarkastus maalaisjärkeä unohtamatta.

Vahva ammattietiikka

Toimintaamme ohjaa vahvat ammatilliset ja eettiset toimintaperiaatteet, joista emme ole valmiita joustamaan. Teemme, mitä lupaamme ja pidämme sovituista asioista kiinni.

Siklan kokemuksia TALVEAn tilintarkastuspalvelusta

Katso videolta Sikla-konsernin toimitusjohtajan ajatuksia TALVEAn ja Siklan yhteistyöstä.

“Olemme saaneet merkittävää hyötyä TALVEAn substanssiosaamisesta. Jos minulle soittaisi joku yrittäjäkollega ja kysyisi kokemuksia TALVEAsta, niin ilman muuta suosittelisin.”