Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Sisäisellä tarkastuksella tuki säästötavoitteiden asettamiselle - TALVEA

Sisäisellä tarkastuksella tuki säästötavoitteiden asettamiselle

24 marraskuun, 2023
Sisäisellä tarkastuksella tuki säästötavoitteiden asettamiselle

Sisäisellä tarkastuksella tuki säästötavoitteiden asettamiselle

 

Julkisyhteisöt, erityisesti hyvinvointialueet, ovat tällä hetkellä raastavien talouspaineiden edessä. Useat hyvinvointialueet ovatkin julkisuudessa linjanneet tavoittelevansa säästöjä erityisesti hankinnoista. Organisaatiot ovat hyvin erilaisessa tilanteessa hankintojen johtamisen ja seurannan, samoin hankinnoissa mahdollisesti olevan säästöpotentiaalin suhteen. Erityisesti vasta toimintansa aloittaneet hyvinvointialueet ovat pääsääntöisesti vasta hankintojen kokoamisvaiheessa, ja tästä syystä hyvinvointialueiden hankintojen tehostamiseen kohdistuukin merkittäviä säästötavoitteita. Hankintojen tehostaminen vaatii organisaation johdolta hankintaa ohjaavia päätöksiä, joiden tulisi pohjautua tietoon hankintojen nykytasosta.

Sisäinen tarkastus on tähän oiva työkalu! Sisäisen tarkastuksen avulla on mahdollista selvittää hankintojen ja sopimuksellisen ostamisen nykytila ja asettaa realistiset tavoitteet niiden tehostamiselle eli saada tietoon perustuva tuki tavoitteiden saavuttamiseen tarvittavalle päätöksenteolle.

TALVEAlla on vahva osaaminen ja kokemus sisäisen tarkastuksen toimeksiantojen toteuttamisesta sosiaali- ja terveyspalvelutoimialalla. Lisäksi TALVEAlla on kunnia tarjota hankintojen sisäisen tarkastuksen ammattilaisten tueksi yhteistyösopimuksen kautta hankintojen tarkastukseen alan rautaista ja käytännönläheistä asiantuntijaa. KTM Kaisa Kolu omaa pitkäaikaista kokemusta hankintojen ja sopimushallinnon strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta ja ymmärtää erityisesti hyvinvointialueiden haasteet, joka näkyy hänen työssään hyvin konkreettisesti.

 

Kiinnostuitko?

 

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten osaamisemme sisäisen tarkastuksen sekä hankintojen osalta voisi hyödyttää juuri teidän organisaatiota.

Jukka Malkki
KHT, JHT, CIA, CGAP
044 711 3593
jukka.malkki@talvea.fi

 

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.