Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Pyörävarikko: talouspäällikköpalvelu - TALVEA

Pyörävarikko: talouspäällikköpalvelu

5 joulukuun, 2023
Pyörävarikko – Talouspäällikköpalvelu

Osaamisen ostaminen ulkopuolelta on tuonut ammattimaisuutta ja vapauttanut resursseja ydinliiketoimintaan.

 

”Elämä on liian lyhyt huonolla pyörällä ajettavaksi”

Pyörävarikko on vuonna 2021 perustettu, vahvassa kasvussa oleva polkupyörien erikoisliikeketju. Tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat polkupyörät, ajovarusteet, varaosat sekä huoltopalvelut. Yrityksellä on useita myymälöitä eri puolilla Suomea sekä verkkokauppa. Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli noin 5.9 miljoonaa euroa.

 

Järkevän hintainen ja joustava ratkaisu kasvavaan yritykseen

 

Pyörävarikon ja TALVEAn yhteistyö alkoi syksyllä 2022. Pyörävarikko päätyi talouspäällikön ulkoistamiseen, koska pienen yrityksen nopea kasvu ja usealla paikkakunnalla toimiminen asettivat uudenlaisia vaatimuksia taloushallinnolle. Pienessä yrityksessä henkilöstöresurssit ovat rajalliset. Oikean osaamisen löytäminen ja palkkaaminen voi olla haasteellista ja kallista. Ratkaisuna tilanteeseen Pyörävarikko valitsi TALVEAn talouspäällikköpalvelun. Ulkoistamalla osan taloushallinnon tehtävistä TALVEAlle, he pystyivät vapauttamaan omia resursseja liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

– ”Palvelu oli meille järkevän hintainen ja joustava. Siinä tuli kaikki mitä tarvittiin. Selkeys oli isoin juttu. Verrattuna siihen, että oltais palkattu kokonaan uusi talouspäällikkö, niin kustannus on meille järkevä ja riskitön. Hyöty on ollut kuitenkin niin iso”, kertoo Pyörävarikon yrittäjä Juha Kallio perusteista aloittaa yhteistyö TALVEAn kanssa.

 

Yhteistyö on tuonut toimintaan ammattimaisuutta ja ennakoitavuutta

 

Pyörävarikon kokemukset yhteistyöstä ovat olleet positiiviset ja hyvät. Yhteistyö TALVEAn talouspäällikköpalvelusta vastaavan Annen kanssa on ollut helppoa. Ulkoistettu talouspäällikkö on tuonut vahvaa osaamista sekä uudenlaisia näkemyksiä taloushallintoon. Pyörävarikon operatiivinen johtaja Eerik Tölli kuvaa yhteistyön merkitystä seuraavasti:

– ”Talouspäällikkö on tuonut ammattimaisuutta taloushallintoon. Yhteistyön vaikutus on ollut merkittävää, kun säännöllisesti seurataan ja saadaan palautetta toiminnasta ulkopuolisen silmin. Asioita tarkastellaan ja kirjataan ylös, mikä on tehnyt seuraamisesta helpompaa. Yhteistyö on mahdollistanut, että asioita tehdään järjestelmällisesti ja ennakoivasti, minkä ansioista isoilta yllätyksiltä on vältytty.”

 

Mitä Pyörävarikko sanoisi muille yrityksille, jotka harkitsevat talouspäällikköpalvelua?

 

Pyörävarikko suosittelee lämpimästi ulkopuolista osaamista ja palvelua pienille, keskisuurille ja erityisesti kasvuvaiheessa oleville yrityksille, jotka operoivat pienillä resursseilla.

– ”Suosittelen lämpimästi ostamaan ulkopuolista osaamista ja palvelua. Kokemukset yhteistyöstä ovat olleet erittäin positiiviset. Olemme saaneet sen mitä tarvittiin ja haluttiin. Yhteistyö on vapauttanut meidän resursseja ja samanaikaisesti kehittänyt niitä.”, Tölli kiteyttää.

 

Onko ulkoistaminen ajankohtaista?

Ulkoistettu talouspäällikkö on joustava ja kustannustehokas ratkaisu väliaikaisiin, osa-aikaisiin tai nopeasti eteen tuleviin taloushallinnon resurssitarpeisiin. Tutustu talouspäällikköpalveluun ja tee tilaus helposti TALVEAn verkkokaupasta! Valittavanasi on kolme eri laajuista palvelupakettia yhtiön tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tutustu palveluun ja hinnastoon ➜
Ulkoistettu talouspäällikkö – miksi ja milloin? ➜

 

Kaipaatko lisätietoa?

Anne Piirainen - Talouspalvelut TALVEA

Anne Piirainen
Taloushallinnon asiantuntija, KTM
040 709 0929
anne.piirainen@talvea.fi

 

Anne vastaa TALVEAn talousneuvonta- ja talouspäällikköpalveluista. Annen 15 vuoden kokemus taloushallinnon johto- ja kehittämistehtävistä on tuonut asiakkaille vahvaa tukea heidän taloushallinnon tarpeisiin.

 

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.