Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Ulkoistettu hankintapäällikkö - Miksi ja milloin? - TALVEA

Ulkoistettu hankintapäällikkö

Mikä on ulkoistettu hankintapäällikkö?

Hankintapäällikköpalvelulla asiantuntijuutta, laatua ja kustannustehokkuutta hankintoihin

Ulkoistettu hankintapäällikkö on hankintojen moniottelija, joka toimii sovitun tuntikehyksen mukaisesti hankinnan ammattilaisena ja hoitaa erikseen sovitut tehtävät. Palvelu soveltuu, kun hankinnan ammattilaista kaivataan nopeasti tai omien resurssien vahvistukseksi. Hankintapäällikköpalveluun kuuluu tyypillisesti hankintojen prosessien kehittämistä, kouluttamista sekä johdon konsultointia.

 

Miksi ja milloin ulkoistettu hankintapäällikkö?

Mitä hankintapäällikkö tekee? – ulkoistamisen käyttökohteet ja hyödyt

Palvelun hyödyntämisen mahdollisuuksia on yhtä monta kuin tarvettakin. Palvelua käyttämällä asiakas saa ennalta sovitun määrän juuri asiakkaan tarvetta vastaavaa räätälöityä asiantuntijan antamaa täsmäapua kustannustehokkaasti asiakkaan oikeaan ongelmaan ilman rekrytointiin liittyvää riskiä.

Yleisimmin hankintapäällikköpalvelu voi kohdistua mm. seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • hankintoihin liittyvien prosessien tunnistamiseen, kehittämiseen ja tehostamiseen esim. manuaalisten työvaiheiden vähentämistä
  • hankintoihin liittyvien strategisten, operatiivisten ja toiminnallisten riskien madaltamiseen
  • hankintaan liittyen olemassa olevan tiedon näkyväksi saamiseen ja haltuunottamiseen
  • organisaation ”mätien” omenoiden poistamiseen ja säästöjen aikaansaamiseen ostolaskudata-analyysin avulla esim. sopimuksettomien tai ylikalliiden ostojen tunnistamista ja niiden kilpailuttamista tai laskutuslisien poistamista neuvotteluilla
  • juuri tarvettanne vastaavan koulutuksen toteuttamiseen
  • hankintoihin liittyvien asiakirjojen päivittämiseen esim. hankintapäätöspohjien laadinta tai päivitys
  • konkreettisesti kilpailutusasiakirjojen tai sopimusten laadintaan ja kilpailutusten toteuttamiseen esim. hinnanmuutosten varalle
  • erilaisten hankintoihin- ja sopimushallintaan liittyvien järjestelmien käyttöönottamiseen tai käytön tehostamiseen
  • tai johonkin muuhun juuri tarvettasi vastaava hankintoihin tai sopimushallintaan liittyvään haasteeseen.

Jos huomaat tarvitsevasi apua jossakin yllä olevista asioista, voit varata ajan maksuttomaan tarvekartoitukseen. Katsotaan yhdessä voisimmeko olla avuksi. Varaa aika maksuttomaan tarvetarkoitukseen ➜

Ulkoistettu hankintapäällikkö on joustava ja kustannustehokas ratkaisu esim. väliaikaisiin tai nopeasti eteen tuleviin hankinnan resurssitarpeisiin tai projektinomaisiin tarpeisiin. Ratkaisu sopii erinomaisesti myös lyhyiden, projektinomaisten, kokonaisuuksien toteuttamiseen. Ulkoistaminen on hyödyllinen ja joustava ratkaisu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille, joilla ei ole tarvetta tai halua palkata omaa kokoaikaista hankintapäällikköä.

Ennen palvelun käynnistämistä on useastakin syystä perusteltua kartoittaa organisaation hankintojen nykytila, jolloin yhteisesti voidaan määrittää eniten laatua kuin kustannusvaikuttavuuttakin luovat tehtävät. Hankintapäällikköpalvelulla voidaan saada aikaan merkittäviä laadullisia parannuksia tai jopa suoraan konkreettisesti euroissa mitattavia säästöjäkin.

Hankintapäällikkö palvelun tavoitteena on vähentää hankintoihin liittyviä toiminnallisia, taloudellisia ja strategisia riskejä ja ehkäistä organisaation kannalta epäedullisten sopimusten syntymistä ja sitä kautta parantaa kustannustehokkuutta ja saada aikaan säästöjä ja parantaa organisaation oman henkilöstön hankintaosaamista.

TALVEAlta hankintapäällikön saa nopeasti käyttöön, ilman rekrytointiin liittyvää riskiä. Yritykselle nimettävän asiantuntijan lisäksi koko TALVEAn talous-, vero- ja lakihenkilöstön osaaminen on palvelun taustalla.

 

Kuinka paljon ulkoistettu hankintapäällikköpalvelu maksaa?

Palvelu ostettavissa verkosta

Ulkoistettu hankintapäällikkö on joustava ja kustannustehokas ratkaisu väliaikaisiin tai nopeasti eteen tuleviin hankinnan resurssitarpeisiin tai projektinomaisiin tarpeisiin. Palvelun käynnistämisestä voidaan sopia nopealla aikataululla ja palvelua voi käyttää tarvittaessa ja juuri sen verran kuin sitä tarvitsee.

TALVEAssa panostamme digitaalisiin ratkaisuihin ja ostamisen helppouteen. Palveluvalikoimassamme on valmiita palvelupaketteja, jotka voit hankkia suoraan verkkokaupastamme. Valittavana on mini-, basic- tai super hankintapäällikköpalvelu sisältäen tietyn tuntimäärän hankinnan ammattilaisen työpanosta, alkaen hintaan 3 600 e / kk (+alv). Palvelu on aina sovittavissa tapauskohtaisesti vastaamaan yrityksen tarpeita. Jätä tarjouspyyntö, mikäli valmiit palvelupaketit ei vastaa tarpeitasi ja haluat räätälöidyn tarjouksen.

 

Hankintapäällikköpalvelu – helposti verkosta

Tilaa hankintapäällikköpalvelu helposti TALVEAn verkkokaupasta. Valittavanasi on kolme eri laajuista palvelupakettia yhtiön tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tutustu palveluun ja hinnastoon
Varaa aika maksuttomaan tarvetarkoitukseen
Jätä yhteydenottopyyntö! ➜

 

Onko ulkoistaminen ajankohtaista? Ota yhteyttä, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin.

 

Kaisa Kolu - Hankintapäällikköpalvelu

Kaisa Kolu
Julkisten hankintojen asiantuntija, KTM
kaisa.kolu@talvea.fi

 

Kaisa vastaa TALVEAn hankintapäällikköpalvelusta. Kaisan yli 10 vuoden kokemus hankintojen- ja sopimushallinnan johto- ja kehittämistehtävistä takaa asiakkaille vahvan tuen heidän hankintoihin liittyviin tarpeisiin.

Varaa aika maksuttomaan tarvekartoitukseen ja katsotaan yhdessä, voisinko olla avuksi!

Keskustellaan yhdessä siitä, miten voisin auttaa hankintojen koordinointiin ja johtamiseen liittyvissä haasteissanne. Tarvekartoituksen jälkeen kerron voinko olla avuksi ja millä tavalla. Lisäksi arvioin, sopisiko asiakkaalle jokin valmiista palvelupaketeista vai olisiko erillinen tarjous sopivampi vaihtoehto. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai varaa aika maksuttomaan tarvetarkoitukseen.

 

Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko TALVEAn palveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset?
Laita meille viestiä, niin vastaamme mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Palvelut

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa maksuton etätapaaminen tai soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545. Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.