Ulkoistettu talouspäällikkö

Mikä on ulkoistettu talouspäällikkö?

Interim-talouspäällikköpalvelulla asiantuntijuutta taloushallintoon

Ulkoistettu (interim) talouspäällikkö on taloushallinnon ammattilainen, joka toimii yrityksen talouden asiantuntijana ja hoitaa sovitut tehtävät. Palvelu soveltuu, kun talouden ammattilaista kaivataan nopeasti tai yrityksen omien resurssien vahvistukseksi. Talouspäällikköpalveluun kuuluu tyypillisesti talouden seurantaa, raportointia sekä johdon konsultointia. Lisäksi sitä käytetään usein taloushallinnon tehtävien uudelleen organisoinnissa henkilöstön muutostilanteissa tai uusien järjestelmien käyttöönoton yhteydessä. Talouspäällikköpalvelun tavoitteena on, että yrityksessä arki rullaa ja raportointi toimii.

 

Miksi ja milloin ulkoistettu talouspäällikkö?

Ulkoistamisen käyttökohteet ja hyödyt

Palvelun hyödyntämisen mahdollisuuksia on monia. Tyypillisesti sitä käytetään sijaisuuksien hoitamisessa tai joustavasti irtisanomistilanteissa ennen uuden henkilön rekrytointia. Ratkaisu sopii myös lyhyiden, projektinomaisten, kokonaisuuksien toteuttamiseen. Ulkoistaminen on hyödyllinen ja joustava ratkaisu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole tarvetta palkata omaa kokoaikaista talouspäällikköä.

Usein talouspäällikköpalvelun käynnistyminen tehostaa myös riskienhallintaa yhä useamman henkilön ollessa ajan tasalla yrityksen taloustilanteesta ja hallinnosta. Toiminnassa tapahtuviin muutoksiin voidaan reagoida ajoissa, kun taloudellinen tieto on ajantasaisesti saatavilla ja analysoituna, samalla varmistaen taloushallinnon lakien ja säädösten noudattaminen.

TALVEAn ulkoistettua asiantuntijaa on käytetty mm. automatisoidun kuukausiraportointimallin luomisessa, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoituksen hakemisessa, RS-kohteen rakentamishankkeen talouden seurannassa, sekä eri toimialojen yritysten taloushallinnon kokonaisuudesta vastaamisessa talousjohtajan sijaisuutta hoidettaessa.

TALVEAlta talouspäällikön saa nopeasti käyttöön, ilman rekrytointiin liittyvää riskiä. Yritykselle nimettävän asiantuntijan lisäksi koko TALVEAn talous-, vero- ja lakihenkilöstön osaaminen on palvelun taustalla.

 

Lue uusimmasta asiakastarinastamme, miten vahvassa kasvussa oleva polkupyörien erikoisliikeketju Pyörävarikko hyötyi talouspäällikön ulkoistamisesta.

Lue koko tarina

 

Kuinka paljon ulkoistettu talouspäällikköpalvelu maksaa?

Palvelu ostettavissa verkosta

Ulkoistettu talouspäällikkö on joustava ja kustannustehokas ratkaisu väliaikaisiin, osa-aikaisiin tai nopeasti eteen tuleviin taloushallinnon resurssitarpeisiin. Palvelun käynnistämisestä voidaan sopia nopealla aikataululla ja palvelua voi käyttää tarvittaessa ja sen verran kuin sitä tarvitsee.

TALVEAssa panostamme digitaalisiin ratkaisuihin ja ostamisen helppouteen. Palveluvalikoimassamme on valmiita palvelupaketteja, jotka voit hankkia suoraan verkkokaupastamme. Valittavana on mini-, basic- tai super talouspäällikköpalvelu sisältäen tietyn tuntimäärän talousasiantuntijan työpanosta, alkaen hintaan 2900 e / kk (+alv). Palvelu on aina sovittavissa tapauskohtaisesti vastaamaan yrityksen tarpeita. Jätä tarjouspyyntö, mikäli valmiit palvelupaketit ei vastaa tarpeitasi ja haluat räätälöidyn tarjouksen.

 

Talouspäällikköpalvelu – helposti verkosta

Tilaa talouspäällikköpalvelu helposti TALVEAn verkkokaupasta. Valittavanasi on kolme eri laajuista palvelupakettia yhtiön tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tutustu palveluun ja hinnastoon
Jätä tarjouspyyntö

 

Onko ulkoistaminen ajankohtaista? Soita minulle, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin.

Anne Piirainen - Talouspalvelut TALVEA

Anne Piirainen
Taloushallinnon asiantuntija, KTM
040 709 0929
anne.piirainen@talvea.fi

Anne vastaa TALVEAn talousneuvonta- ja talouspäällikköpalveluista. Annella on 15 vuoden kokemus taloushallinnon johto- ja kehittämistehtävistä yhtiöiden sekä julkisen sektorin palveluksessa. Lisäksi hänellä on kokemusta yritysten tilintarkastuksesta sekä julkishallinnon tarkastuksista.

 

Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko TALVEAn palveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset?
Laita meille viestiä, niin vastaamme mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Palvelut

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa maksuton etätapaaminen tai soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545. Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.