Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

TALVEAn verkkokauppa on auki - TALVEA

TALVEAn verkkokauppa on auki

10 syyskuun, 2021

TALVEAn verkkokauppa on avattu! Avasimme verkkokaupan, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Löydät nyt talous-, laki- ja veroneuvontapalvelut yrityksen ja yrittäjän tarpeisiin helposti verkosta.

Haluamme olla edelläkävijä alamme digitaalisissa ratkaisuissa. Meille on tärkeää asiakaskokemus sekä ostamisen helppous ja tähän haluamme panostaa tulevaisuudessakin. Haluamme kehittää verkkokauppaamme jatkuvasti ja tuoda lisää palveluita valikoimiimme. Valikoimistamme löydät mm. yrittäjän juridiset asiakirjat, yritysjärjestelyihin liittyvät palvelut ja talousneuvonnanpalvelut.

  • Palvelemme kaikkialla Suomessa
  • Tee ostoksia 24/7
  • 100% tyytyväisyystakuu verkkokaupan konsultointipalveluille

TUTUSTU VERKKOKAUPPAAN

Kaikki palvelumme eivät kuulu verkkokauppamme valikoimaan. Mikäli et löydä sopivaa palvelua, käy tutustumassa palveluihimme, sillä kaikkia palveluitamme ei ole vielä verkkokaupassa. Voit ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talvea@talvea.fi tai soittamalla numeroon 0400 232 401 (klo 8-16).

Voit myös katsoa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tai tutustua verkkokaupan yleisiin sopimus- ja toimitusehtoihin.

Tervetuloa ostoksille TALVEAn verkkokauppaan!

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.