Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

100 % Tyytyväisyystakuu verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille - TALVEA

100 % Tyytyväisyystakuu verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille

14 lokakuun, 2021
100 % tyytyväisyystakuu verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun verkkokaupasta ostetuille konsultointipalveluille.

Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ei laskutettavaa työtäkään synny. Tyytymättömyyttä aiheuttavat asiat pyritään aina ensin ratkaisemaan avoimesti keskustellen. Jos kaikkia osapuolia tyydyttävää ratkaisua ei löydy, jätämme toimitetun, mutta laskuttamaton työ takuun puitteissa laskuttamatta.

Meille on kunnia-asia tehdä työmme hyvin. Lisäksi haluamme työskennellä tinkimättömästi asiantuntijapalveluiden ostamisen helppouden ja läpinäkyvyyden puolesta. Uskomme, että näin toimimalla yhä useammalla yrityksellä on pienempi kynnys käyttää asiantuntija-apua asioissa, joiden onnistumisella saattaa olla ratkaiseva merkitys yhtiön menestymisen tai jopa koko olemassaolon varmistamisessa.

TALVEAn tyytyväisyystakuu koskee kaikkia verkkokaupasta ostettuja konsultointipalveluja. Ainostaan tilintarkastuspalvelut on rajattu takuun ulkopuolelle johtuen lainsäädännön ja hyvän tilintarkastustavan vaatimuksista.

Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti ja tuomme sinne säännöllisesti uusia tuotteita. Tutustu verkkokaupan valikoimaan TÄÄLTÄ.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.