Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

KHT, JHT Joni Tuomainen: vuosi takana TALVEAn yritystarkastuksen vetovastuussa – kuulumisia kevätsesongin keskeltä - TALVEA

KHT, JHT Joni Tuomainen: vuosi takana TALVEAn yritystarkastuksen vetovastuussa – kuulumisia kevätsesongin keskeltä

8 huhtikuun, 2022

KHT, JHT Joni Tuomainen on vastannut vuoden ajan TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnasta. Mitä vuoden aikana on tapahtunut ja mitä suunnitelmia on tulevaan? Lue Jonin kuulumiset kevätsesongin keskeltä.

TALVEAn yritystarkastusten puolella on ollut vauhdikas vuosi, ja kevätsesonki on parhaillaan menossa. Lisäksi TALVEA Tarkastuspalvelut täyttää 22.4.22 35 vuotta, ja minulla itselläni tuli vuosi täyteen TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnan vetovastuussa. On hyvä hetki tehdä lyhyt välitilinpäätös kuulumisista.

 

Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS 74

Yhtenä suurimpana ja ulospäin näkyvänä asiana on ollut oman toiminnan ja prosessien kehittäminen. Onnistunut kehitystyö on näkynyt vahvana asiakastyytyväisyyden kasvuna. Tammi-maaliskuun asiakaskyselyn suositteluhalukkuutta ja tyytyväisyyttä mittaava NPS oli 74, mikä on jopa häkellyttävän korkea. Asiakkailta on tullut kiitosta erityisesti ammattimaisesta toiminnasta. Laadukas tarkastus maalaisjärkeä unohtamatta on yksi keskeisitä toimintaperiaatteistamme tarkastuksia tehdessä, ja joka myös näkynyt positiivissa asiakaspalautteissa onnistumisena. Käy kurkkaamassa tuoreimmat kokemukset ja julkiset suosittelut.

 

Kasvua, uusia asiakkaita, uusia ihmisiä ja uutta osaamista

Vuosi on ollut kasvun aikaa ja vahvaa kasvua tavoittelemme myös jatkossa. Kasvu on tuonut mukanaan uusia asiakkaita ja uusia ihmisiä. Paljon on tehty töitä ja paljon on saatu positiivisia asioita aikaan. Samalla kasvu ja muutos on haastanut henkilöstöjohtamista. Muutoksen keskellä meillä on vastuullinen tehtävä onnistua pitämään huoli henkilöstöstämme.

Vuoden aikana olemme onnistuneet tuomaan yhtiöstämme löytyvän vahvan laki- ja vero-osaamisen entistä paremmin näkymään ja hyödyttämään myös tilintarkastusasiakkaitamme ja toisinpäin. Usein yhteistyön tuloksena on päästy toteuttamaan asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Myös jatkossa tavoitteena yhä enemmän saada lakisääteisen tarkastuksen lisäksi kehittävä ote näkymään konkreettisemmin tarkastuksen yhteenvedoissa.

 

Verkkokauppa, robotit ja digitalisaatio

Yhtenä esimerkkinä alaa uudistavista digitaalisista ratkaisuista avasimme syksyllä verkkokaupan. Verkkokaupasta löytyy mm. hintalaskuri tilintarkastuksen hinnan kilpailuttamiseen ja mahdollisuus ostaa tilintarkastus suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupan puolella aktiivisuus on lisääntynyt huomattavasti nyt keväällä, ja palaute asioinnista sekä verkkokaupasta on ollut erittäin positiivista. Tutustu hintalaskuriin ja verkkokauppaan tarkemmin.

Olemme jo pitkään suosineet toiminnassamme sähköisiä työkaluja, verkkotapaamisia ja etätyöskentelyä, jonka ansiosta olemme pystyneet tuomaan palvelumme yhä vahvemmin kaikkialle Suomeen. Meillä on tarkastajien osalta laaja peitto, sillä meillä on tarkastajia Lahdesta Sodankylään ja Oulusta Kuopioon.

Ensimmäiset digitaaliset työntekijät ovat aloittaneet työharjoittelun maaliskuussa ja auttavat meitä muita tarkastajia säästämään aikaa rutiinitöistä. Lisäksi saimme syksyllä EU-hankerahoitusta tilintarkastustyökalujen kehittämiseen. Kehitystyössä lyödään isompi vaihde silmää, kun tilintarkastuksen sesonki alkaa hiljenemään, jotta uudet työkalut saadaan käyttöön keväälle 2023.

 

Monessa asiassa on menty paljon eteenpäin, on saatu hyvää palautetta ja uusia asiakkaita ja jatkuvissa asiakkuuksissa syvennetty yhteistyötä entisestään. Toisaalta paljon on vielä tekemistä ja haluamme nostaa rimaa sekä TALVEAlla että koko toimialalla. Isot kiitokset TALVEAn huikealle tiimille ja mahtaville asiakkaille, joiden kanssa on ollut ilo tehdä töitä ja viedä asioita eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa, edelleen yhdessä tekemällä on mahdollista onnistua ja saavuttaa yhteiset tavoitteemme.

 

Tilintarkastus - Joni Tuomainen

Joni Tuomainen

KHT, JHT
040 148 4234
joni.tuomainen@talvea.fi

Joni vastaa TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnasta. Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.