Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

TALVEA tuo tilintarkastuksen verkkokauppaan alan ensimmäisenä toimijana - TALVEA

TALVEA tuo tilintarkastuksen verkkokauppaan alan ensimmäisenä toimijana

1 marraskuun, 2021
TALVEA tuo tilintarkastuksen verkkokauppaan alan ensimmäisenä toimijana

Tuomme alan ensimmäisenä toimijana mahdollisuuden ostaa pien- ja mikroyrityksen lakisääteinen tilintarkastus suoraan verkosta. Verkkokaupastamme löytyvällä laskurilla on mahdollista laskea tarkka kustannus tilintarkastukselle ja ostaa tarkastuspalvelu sujuvasti verkosta.

Jokainen verkkokaupasta ostettu tilintarkastuspalvelu sisältää vuosipalaverin. Tämä on meidän tapamme varmistaa, että tilintarkastus ei jää pelkäksi A4-paperiksi kerran vuodessa, vaan saatte aidosti käyttöönne kokeneen asiantuntijan ulkopuolisen näkemyksen yhtiöstänne sekä tarkastuksen yhteydessä havaituista kehittämis- tai esim. verosuunnittelumahdollisuuksista.

TUTUSTU LASKURIIN JA PALVELUUN TÄÄLTÄ

Lisää avoimuutta ja läpinäkyvyyttä asiantuntijapalveluiden ostamiseen

 

On hienoa olla eturintamassa uudistamassa perinteistä toimialaa. Laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja tarvitaan, jotta suomalaiset yritykset pystyvät menestymään, kasvamaan ja työllistämään. Olemme kuluneen vuoden aikana panostaneet ostamisen helppouteen ja hinnoittelun läpinäkyvyyteen mm. avaamalla verkkokaupan ja nyt viimeisimpänä tuomalla myös tilintarkastuksen verkkokauppamme palveluvalikoimaan. Tilintarkastuksen hintalaskuria olemme kehittäneet jo pidempään ja olemme iloisia, kun vihdoin saamme palvelun käyttöön. Kiinnostavaa on nähdä, miten palvelu otetaan markkinoilla vastaan.

Haluamme olla omalla toiminnallamme viemässä koko alaa eteenpäin kohti avoimempaa ja läpinäkyvämpää toimintaa. Haluamme olla edesauttamassa sitä, että niin tilintarkastuksen kuin muidenkin asiantuntijapalveluiden vertailu ja ostaminen olisi helppoa ja että yrityksillä olisi siten käytössään oikea ja riittävä osaaminen silloin, kun osaamista tarvitaan.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.