Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Palvelumme laajenee: TALVEA talousjohtopalvelu taloushallinnon muutos- ja kehitystarpeisiin - TALVEA

Palvelumme laajenee: TALVEA talousjohtopalvelu taloushallinnon muutos- ja kehitystarpeisiin

8 lokakuun, 2020

Tiimimme vahvistuu ja laajennamme palveluvalikoimaamme. Kauttamme on nyt mahdollista saada osa-aikainen talousjohtaja tai controller käyttöösi ilman rekrytointiin liittyvää riskiä. Tarjoamme lisäksi projektiluonteista tukea ja sparrauspalvelua erilaisiin taloushallinnon kehitys- ja muutostilanteisiin.

Talousjohto- ja controller-palveluiden vastuuhenkilöinä toimivat KTM Johanna Hurskainen sekä KTM Anne Piirainen. Lisäksi taustalla on luonnollisesti aina koko TALVEAn vahva laki-, vero- ja tilintarkastuskokemus varmistamassa, että asioita pystytään katsomaan aidosti useasta eri näkökulmasta.

Johanna on raudanluja taloushallinnon ammattilainen, jolla on 15 vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon johto- ja kehitystehtävistä niin pörssi- kuin kasvuyhtiöissä. Johannalta löytyy kokemusta mm. vaativista sisäisen ja ulkoisen raportoinnin kehitystehtävistä, listautumisprosessin läpiviennistä, konserniraportoinnista sekä järjestelmänvaihdosprojekteista. Taloushallinnon kehittäminen monipuolisen raportoinnin ja prosessiosaamisen kautta on Johannan ydinosaamista. Johanna innostuu, kun tekemistä viedään uudelle tasolle modernilla tavalla. Koulutukseltaan Johanna on KTM ja hankkinut töiden ohella lisäkoulutusta koko ajan mm. johtamiseen ja esimiestyöhön liittyen.

Anne on työskennellyt 20 vuoden ajan taloushallinnon ja yritysjohdon tehtävissä sekä pk-yrityksissä että julkisella sektorilla. Hänen vahvuuksiin kuuluu kyky raportoida talousdataa ymmärrettävästi ja projektien läpivienti aikataulussaan. Annen mukaan hyvä talousjohtaja tai controller pitää yrityksen terveyskolmiota – kannattavuutta, maksuvalmiutta ja vakavaraisuutta – koko ajan silmällä ja kertoo siitä selkeästi ja ennakoiden yritysjohdolle.

Lisätietoja TALVEA talousjohto- ja controllerpalvelusta löydät täältä.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai varaa maksuton keskusteluaika tarpeistasi.

Asiakkuuspäällikkö, KTM
Sari Leipälä
p. 040 1911 545
Sari.leipala@talvea.fi

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.