Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Miltä tilintarkastajan ja toimitusjohtajan päivä näyttää? - TALVEA

Miltä tilintarkastajan ja toimitusjohtajan päivä näyttää?

10 kesäkuun, 2020

KLO 7:30 KOHTI TYÖPÄIVÄÄ

Olen herännyt jokunen aika sitten ja hoitanut aamutoimet. Näin kesällä tykkään pyöräillä töihin, sillä ilma on lämmin ja sillä saa mukavasti hieman ekstraliikuntaa päivään. Aamu on aurinkoinen ja lämpötilakin oli kohonnut jo lähelle kahtakymmentä astetta. Pyöräilyreittini kulkee pitkin joen rantaa. Poikkean reitiltä hieman kulkeakseni torin kautta, josta voi aistia aamuisen tunnelman. Maisema merelle on näkemisen arvoinen joka ikinen aamu. Jatkan matkaani pyöräilybaanaa pitkin, joka vie suoraan toimistomme eteen.

KLO 8:15 TYÖPÄIVÄ ALKAA

Toimistolla päivä lähtee käyntiin sähköpostien läpikäynnillä. Tämän jälkeen jatkan erään tilintarkastuksen loppuun saattamista. Erästä asiakasta autamme kiinteistöjärjestelyssä, johon teen huolellista suunnitelman päivitystä. Toinen asiakas suunnittelee yritysostoa, joten teemme kohdeyhtiön taustalaskelmia ja –selvityksiä asiakkaan puolesta. Saan lähetettyä myös yhden tilintarkastuskertomuksen eteenpäin.

KLO 9:00 KESÄKUUN VEROAAMUKAHVIT

Kävimme tällä kertaa Villen valmistelemana ajankohtaisia oikeustapauksia sekä lakimuutoksia läpi ja keskustelimme niiden hyödyntämisestä asiakkaillemme.

KLO 10:30 ASIAKKAAN TAPAAMINEN KOLLEGAN KANSSA

Suunnittelimme asiakkaan kanssa yrityskauppaa ja käytiin hänen tilanteensa ja tarpeensa läpi. Teimme tarjouksen yrityskaupan suunnittelusta.

KLO 12:30 LOUNASTAUKO

Näin korona-aikaan olen hakenut lounaan Take Away -pakettina ravintolasta toimistolle muiden kanssa. Nyt kun ravintolat ovat taas auenneet, päätimme työkaverin kanssa mennä lounaalle itse ravintolaan. Samalla kävimme läpi jälleenhankintavarauksen hyödyntämistä erään asiakkaan nykyisessä tilanteessa.

KLO 14:00 TEAMS KAHVITTELUT

Pidimme viikottaisen kahvitauon toimistolla videoyhteyden välityksellä muiden TALVEA työntekijöiden kanssa, jotka työskentelevät eri paikkakunnalla tai työskentelevät kotona koronasuosituksien vuoksi. Vaihdettiin keskenään kuulumisia.

KLO 14:30 ASIAKASPUHELUT

Soitan muutamalle aiemmin päivällä soittaneelle asiakkaalle ja annan neuvoja mm. veroilmoituksen täyttämiseen sekä perehdyn asiakkaalle annettavan apporttilausunnon perusteisiin.

KLO 15:00 ”NORMAALEJA” TÖITÄ

Jatkan loppupäivän lukemalla ja vastaamalla sähköposteihin, viemällä kunnan tilintarkastusta eteenpäin sekä soittelemalla puheluita. Autan nuorempia kollegoita ja vastaan heidän kysymyksiinsä. Suunnittelen myös mahdollista syksyn yhteistä työreissua, jos covid-19 epidemia ei pahene. Sain myös yhden tilintarkastuksen vietyä loppuun ja annoin siitä tilintarkastuskertomuksen.

KLO 19:00 KOTIA KOHTI

Päivä on saatu purkkiin ja on aika lähteä kotiin lepäämään. Aurinko paistaa edelleen ja ilma on lämmin. Ihanteelliset olosuhteet pyöräilyyn.

Teen tällä hetkellä normaalia pidempää päivää, sillä covid-19 epidemia on siirtänyt tarkastuksien painopisteen maalis- ja huhtikuulta touko-kesäkuulle. Tarkastuksia on vielä kovasti menossa ja yrityskauppa neuvonnan aktiviteetti on palautumassa lähemmäs normaalia. Pitkistä päivistä huolimatta nautin työstäni paljon ja saan olla kiitollinen, että on mahdollista työskennellä tässä huippuporukassa.

Jos TALVEAlla työskentely kiinnostaa, niin laita vapaasti avoin hakemus meille tulemaan.

Terveisin Marko Paasovaara,
CEO / KHT, JHT, KTM, HHJ

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.