Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Markkinoinnin harjoittelijana TALVEAssa - TALVEA

Markkinoinnin harjoittelijana TALVEAssa

16 huhtikuun, 2021
Markkinoinninharjoittelija Sara

Millaista on markkinoinnin harjoittelijan työ TALVEAssa? Kevään harjoittelijamme Sara kertoo kokemuksistaan työharjoittelusta.

 

Tammikuu alkoi jännittävästi uuden äärellä, kun aloitin kolmen kuukauden ammattiharjoittelun markkinoinnin parissa TALVEAssa Oulun toimistolla. Nämä kuukaudet ovat menneet nopeasti ja ovat antaneet minulle paljon uusia oppeja.

Vapautta ja vastuuta

Pääsin ensimmäisestä päivästä lähtien monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin käsiksi. Työtehtäviäni olivat verkkosivujen hallinta ja kehitys, sosiaalinen media, markkinointisisältöjen- ja materiaalien tuottaminen sekä muut markkinoinnin tukitehtävät. Työtehtäviä sovittaessa otettiin huomioon omat kiinnostuksen kohteeni ja oppimistavoitteeni. Työskentely tapahtui tietokoneen välityksellä, joten pystyin työskentelemään halutessani toimistolla tai kotona. Työskentelin pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta sain aina tukea ja näkemyksiä myynnin vastuuhenkilöltä ja muilta työntekijöiltä. Työtehtäväni painottuivat visuaaliseen puoleen ja sain vapautta kehittää uusia ideoita. Tuotin markkinointimateriaalia valokuvaamalla ja graafisen suunnittelun ohjelmilla. Pääsin tutustumaan myös hakukoneoptimointiin ja sähköpostimarkkinointiin. Isoin projekti harjoitteluni aikana oli etätapahtuman toteutuksen suunnittelu ja tuottaminen. Etätapahtuman järjestäminen oli minulle täysin uutta ja oli mielenkiintoista päästä oppimaan, kuinka webinaari järjestetään käytännössä. Työnantajana TALVEA on ollut joustava ja kannustava. Harjoittelun aikana sain mahdollisuuden osallistua myös erilaisiin koulutuksiin.

Arvokasta työkokemusta

Työharjoittelu TALVEAssa antoi minulle paljon uusia taitoja ja oppeja sekä arvokasta työkokemusta. Etätyöskentely ajoista huolimatta olen päässyt tutustumaan TALVEAn huikeaan porukkaan ympäri Suomea. Samalla laajensin tietämystäni minulle ennestään melko tuntemattomaan toimialaan työni sekä kahvipöytäkeskusteluiden kautta. Ilokseni työt jatkuvat markkinoinnin parissa TALVEAlla opintojen ohella myös harjoitteluni jälkeen.

Jos haet harjoittelupaikkaa, voin lämpimästi suositella TALVEAa harjoittelupaikkana. Työssä pääset varmasti kehittämään osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä sekä tekemään yhteistyötä huippu asiantuntijoiden kanssa. Lue lisää rekrytoinnistamme ja avoimen hakemuksen jättämisestä täältä!

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.