Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Kokemuksia TET-harjoittelusta, työharjoittelusta ja kesätyöstä TALVEAssa - TALVEA

Kokemuksia TET-harjoittelusta, työharjoittelusta ja kesätyöstä TALVEAssa

23 heinäkuun, 2020

Minut kuitenkin otettiin älyttömän hyvin vastaan ja tuli heti turvallinen olo olla täällä. Minulle sanottiin monesti, että on ihan okei, jos ei osaa kaikkea heti ja tehtäviä voidaan vaihtaa ja helpottaa, jos siltä tuntuu. Työtehtäväni olivat silloin esimerkiksi erilaisten Excelien täyttämistä, joihin minun täytyi kerätä tietoja. Sain toteuttaa sosiaalisen median tehtäviä, jotka olivat minulle erittäin mieluisia jo silloin ja ovat sitä edelleen tänä päivänä. Totta kai hommaan kuului myös erilaiset järjestelyaskareet toimistolla. Eräs tärkeä asia, joka on jäänyt mieleeni ensimmäisiltä harjoittelujaksoiltani, on lyhyet koulutushetket, joita minulle pidettiin. Sain aika ajoin pieniä preppauksia tämän alan ja itse TALVEA:n maailmaan. Ne olivat hyvin mielenkiintoisia ja auttoivat työn ohessa ymmärtämään omankin työni merkitystä tälle yhtiölle. Siitä oppi hirveästi ja sehän onkin ydinasioita, mihin nuorten työharjoitteluilla pyritään: uuden oppiminen sekä oman roolin ymmärtäminen työyhteisössä ja yhteiskunnassa.

Työharjoittelun jälkeen pystyin toteamaan, että tästä jäi todella paljon käteen. Opin paljon työelämätaitoja ja olin lähikosketuksessa alaan, joka minua kiinnosti. Se motivoi paljon. Harjoittelu haastoi myös sosiaalisia taitojani, kun jouduin puimaan asioita muiden työntekijöiden kanssa. Onhan sellainen aika jännittävää 13-vuotiaalle.

Olen tehnyt TALVEA:an lukuisia työpätkiä yläasteen TET-viikkoina, kesätöinä sekä ihan ”oikeina” työharjoitteluina keskellä omaa opiskelu- ja treeniarkeani. Joka ikisestä lyhyestäkin työjaksostani on jäänyt käteen uusia taitoja, joita pystyn hyödyntämään koulussa, vapaa-ajallani sekä erityisesti työelämässä myöhemmin. Jokainen harjoittelu on pitänyt sisällään uusia ja erilaisia työtehtäviä, joiden haastavuus on totta kai lisääntynyt minunkin kasvaessa vanhemmaksi. Tilejä en kuitenkaan vielä osaa tarkistaa, eikä onneksi tarvitsekaan osata.

Tiivistääkseni tätä, TALVEA on ollut loistava työnantaja minulle, nuorelle opiskelijalle.

Tuosta vuodesta 2017, jolloin olin ensimmäisen kerran täällä työharjoittelussa, on tultu omalta osaltani pitkä kasvumatka tähän päivään. Tänä kesänä päätin jälleen tehdä kesätyöni TALVEA:n riveissä. Luvassa on jälleen tehtäviä, joilla saan haastaa itseäni ja oppia uutta.

-Veera

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.