Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Kaisa Kolu vahvistamaan TALVEAn julkisten hankintojen osaamista - TALVEA

Kaisa Kolu vahvistamaan TALVEAn julkisten hankintojen osaamista

19 toukokuun, 2023
Kaisa Kolu vahvistamaan TALVEAn julkisten hankintojen osaamista

Julkisten hankintojen asiantuntija, KTM Kaisa Kolu tulee vahvistamaan TALVEAn palvelutarjontaa vahvalla julkisten hankintojen osaamisellaan.

Kaisa on julkisten hankintojen moniottelija, joka on työskennellyt erilaisissa vaativissa julkisten hankintojen asiantuntija- ja johtotehtävissä yli 10 vuotta. Kaisalla on vahvaa kokemusta mm. hankinta- ja logistiikkajohtajana toimimisesta sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä ja nykyisin hyvinvointialueella. Kaisan osaamiseen kuuluu julkisten hankintojen koko elinkaaren hallinta aina hankinnan suunnittelusta hankinnan määrittelyyn kuin sen toteutuksesta sopimuksen elinkaaren hallintaan. Kaisalta löytyy vahvaa toimialaosaamista erityisesti sosiaali- ja terveystoimialalta.

Kaisa auttaa asiakkaita laajasti hankintalakiin ja sen tulkintaan liittyvissä kysymyksissä sekä kouluttaa. Asiakkaina on sekä hankinnan toteuttajina toimivia hankintayksiköitä että julkisiin hankintoihin osallistuvia tarjoajia. Kaisan osaaminen on TALVEAn asiakkaiden käytettävissä mm. seuraavissa palveluissa

  • Hankintakoulutukset
  • Hankintaneuvonta
  • Hankintaprosessin toteuttaminen tai sen kehittäminen
  • Kilpailutukseen osallistuminen ja tarjouksen jättäminen
  • Sopimuksen elinkaaren hallinnassa avustaminen
  • Hankintalain tulkinta

Kaisan vahva hankintojen syväosaaminen täydentää erinomaisesti TALVEAn olemassa olevaa palvelutarjontaa julkishallinnon toimijoille ja yritykselle. Suomessa tehdään julkisia hankintoja vuositasolla jopa noin 35 miljardilla eurolla. On hienoa, että pystymme auttamaan jatkossa entistä paremmin näissä kysymyksissä ja varmistamaan asiakkaidemme menestymisen julkisten hankintojen äärettömän tärkeässä ja kasvavassa toimintakentässä.

Heräsikö kysyttävää? Ole yhteydessä suoraan Kaisaan!

Kaisa Kolu
Julkisten hankintojen asiantuntija, KTM
050 595 0132
kaisa.kolu@talvea.fi

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.