Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Hyvä hallinto-podcast on nyt kuunneltavissa! - TALVEA

Hyvä hallinto-podcast on nyt kuunneltavissa!

21 huhtikuun, 2023
Hyvä hallinto-podcast on nyt kuunneltavissa!

Hyvä hallinto -podcastin ensimmäinen jakso on nyt ulkona!

 

Ajoittain lehtien palstoille nousee erilaisia huonosti hoidetun hallinnon tai valvonnan esimerkkejä ja ne puhututtavat ihmisiä. Erilaiset negatiiviset esimerkit, huonosti hoidetut hankinnat, talouden raamien ylitykset tai vaikkapa korruptioepäilyt ovat arkipäivää lehtien palstoilta ja somekeskusteluista. Näiden negatiivisten, mainehaittaa ja taloudellisia tappioita aiheuttavien asioiden vähentäminen lähtee hallinnon ja johtamisen kehittämisestä. 

Julkishallintoon liitetään lisäksi herkästi tietynlainen ajatus hitaasta toiminnasta, huonosta johtamisesta sekä tehottomuudesta. Entistä kompleksisemmaksi muuttunut toimintaympäristö ei suinkaan helpota työskentelyä julkishallinnossa.  

Hyvä hallinto -podcastsarja nostaa hyvän hallinnon teeman, tuo käytännön läheisin esimerkein ja monipuolisen keskustelun avulla esille mitä hyvällä hallinnolla oikein tarkoitetaan ja miten hyvään hallintoon on mahdollista päästä.

Hyvä hallinto –podcastin jokaisessa jaksossa tullaan kuulemaan asiantuntijakeskustelua hyvästä hallinnosta ja siihen liittyvistä teemoista. Podcastin vieraat ovat valikoituneet hyvän hallinnon teeman edistäjinä ja hallinnon asiantuntijoina. Keväällä kuultavia teemoja ovat esimerkiksi sote-johtaminen ja julkiset hankinnat.

Hyvä hallinto-podcast on kuunneltavissa verkkosivuiltamme, Spotifysta ja YouTubesta

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.