TALVEA toimittajaksi Hanselin dynaamiseen hankintajärjestelmään

26 marraskuun, 2021

TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy on hyväksytty toimittajaksi Hanselin dynaamiseen hankintajärjestelmään (Tilintarkastuksen palvelut 2020 – 2025). Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS) on täysin sähköinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville tarjoajille koko kestonsa ajan. Päästäkseen osaksi järjestelmää on yrityksen täytettävä soveltuvuusvaatimukset.

Lisätietoa Hanselista

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö ja tarjoaa asiakkailleen valmiiksi kilpailutetun valikoiman tuotteita ja palveluita. Asiakkaita ovat erilaiset julkishallinnon organisaatiot kuten kunnat ja kuntayhtymät sekä valtion virastot ja laitokset. Yhteishankintojen lisäksi Hansel tarjoaa asiakkailleen  hankintojen asiantuntijapalveluita. Hanselin asiantuntijat ovat perehtyneet julkisiin hankintoihin, kilpailuttamiseen ja sopimusoikeuteen. Voit lukea lisää Hanselista täältä.

Ota yhteyttä

Julkishallinnon tilintarkastukseen, tilintarkastuspalveluiden kilpailuttamiseen ja Hanselin dynaamiseen hankintajärjestelmään liittyvissä kysymyksissä lisätietoja antaa KHT, JHT Jukka Malkki puh. 044 7113 593 & s-posti jukka.malkki@talvea.fi.

Uutisnostot

Joulun aukioloajat

Joulun aukioloajat

Toimistomme ovat kiinni ajalla 23.12.2023-1.1.2024. TALVEAn väki toivottaa kaikille Hyvää Joulua...

lue lisää

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.