Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Avainlippu muistuttaa tekemään vastuullisia valintoja - TALVEA

Avainlippu muistuttaa tekemään vastuullisia valintoja

3 joulukuun, 2021
Avainlippu TALVEA

Tiesitkö, että

  • Avainlipun valitsemalla tuet aina suomalaista työtä
  • Avainlippu-tuote on valmistettu Suomessa
  • Avainlippu-palveluyritys on aina kotimaisessa omistuksessa ja sen pääkonttori on Suomessa

TALVEA on mukana Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-kampanjassa. Palveluillemme on myönnetty avainlippu merkkinä kotimaisuudestamme.

Kotimaisen valinta on vastuullisuusteko

Haluamme olla yhdessä Suomalaisen Työn Liiton kanssa kannustamassa sekä kuluttajia, yrityksiä että päättäjiä ostamaan suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluja. Kotimarkkinoiden perusta taloutemme perustana on suuri. Valmistajat ja palveluiden tuottajat luovat työpaikkoja Suomeen ja vahvistavat sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointiamme.

Jos haluat ostaa vastuullisesti, yksi tapa on tarkistaa, että tuotteessa tai palvelussa on Avainlippu, myös julkisissa päätöksissä. Julkisen sektorin hankinnat ovat suuruudeltaan noin 35 miljardia euroa. TALVEA on julkishallinnon tilintarkastus- ja neuvontapalveluja tarjoavista yhtiöistä ainoa kotimainen toimija.

 

Kotimaisuus tarkoittaa meille laatua ja vastuullisuutta

Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme. Meille kotimaisuus tarkoittaa laatua ja vastuullisuutta, joka ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja, jotta suomalaiset yritykset pystyvät menestymään, kasvamaan ja työllistämään. Toimintamme auttaa tuottamaan luottamusta päätöksentekoon ja vähentämään harmaata taloutta ja korruptiota. Olemme edesauttamassa hyvän hallinnon sekä riippumattoman ja objektiivisen tarkastus- ja konsultointitoiminnan toteutumista yhteiskunnassa.  Julkishallinnon tarkastajina olemme paljon vartioina muun muassa verorahojen käytön valvonnassa.

Maksamme veromme Suomeen. Myös asiakkaille tarjoamissamme ratkaisuissa pitäydymme aina Suomen rajojen sisäpuolella, vaikka muuten olemmekin tunnettu tinkimättöminä asiakkaidemme edun valvojina.

Lisää TALVEAsta ja arvoistamme pääset lukemaan täältä.

 

Mikä avainlippu? Avainlippu

Avainlippu on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä, rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. Lisää tietoa aiheesta Suomalaisen työn liitosta ja avainlippu-merkistä löydät täältä.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.