Ilmoittaudu webinaariin

Tulossa Häiriökysyntä – organisaatiolähtöisten prosessien kallis hinta -webinaari!

17.8.2022 klo 9.00-9.45

Yhteistyössä:

Häiriökysyntä – organisaatiolähtöisten prosessien kallis hinta

Mitä häiriökysynnän ilmiö on ja mistä se johtuu, miten se oikeasti näkyy? Haluatko oppia ymmärtämään häiriökysyntää tarkastustyössä? 

Viimeisen parin vuoden aikana palveluorganisaatioiden yhteydessä on alettu puhumaan häiriökysynnän ilmiöstä. Tässä webinaarissa kerrotaan mitä häiriökysyntä on, mistä se johtuu ja miten sitä voidaan vähentää. Lisäksi käydään käytännönläheistä keskustelua siitä, miten häiriökysyntä konkreettisesti näyttäytyy. Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Taija Myyrä TALVEAlta sekä Hermanni Hyytiälä Aiwolta.

Häiriökysyntä – organisaatiolähtöisten prosessien kallis hinta

Aika: keskiviikko 17.8.2022 klo 9.00-9.45

Hinta: maksuton

Webinaarin järjestävät yhteistyössä TALVEA ja Aiwo. Webinaari järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä. Ilmoittautumaan pääset viereisellä lomakkeella. Ilmoittaudu mukaan webinaariin 14.8.2021 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostiisi ilmoittautumisajan päätyttyä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumislomake:

Ilmoittaudu mukaan webinaariin täyttämällä oheinen lomake.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jättämällä yhteystiedot hyväksyt, että käsittelemme tietojasi TALVEAn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Webinaarin asiantuntijat:

Taija Myyrä

Julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta vastaava johtaja, TALVEA

taija.myyra@talvea.fi

Taija on julkishallinnon ja arvioinnin kovan luokan asiantuntija, jonka työ sote-kuntayhtymän arviointipäällikkönä on kansallisesti tunnettu ja palkittu. Hänen työote on oleelliseen keskittyvä ja tutkimuksellinen. Taijan vahvuutena on hahmottaa isoja systeemisiä kokonaisuuksia, asiakas ja työntekijät huomioiden. Taijalla on laaja-alaisesti kokemusta monenlaisesta arviointityöstä.  Erityisesti johtaminen, hallinto, sote ja tuotannollistaloudellinen näkökulma ovat Taijan työn kulmakiviä, sillä hänellä on näihin liittyen erittäin laaja-alaisesti yliopistotasoista koulutusta ja pitkä kokemus taustalla. Taija tarkastelee mielellään prosesseja ja toimii tiedon tuottajana ja neuvonantajana johdolle. Erityisenä kiinnostuksenkohteenaan hän pitää vastuullisuutta, vaikuttavuutta ja tiedolla johtamista. Taija on merkittävän hyvä sanoittamaan ja esittämään asioita selkeästi johdolle ja päätöksentekijöille. Taijan erityisosaamista on lisäksi hyvä yhteistyö, jota hän toteuttaa muun muassa verkostoitumisen kautta. Taijan suuri tahtotila työssään on auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa niin, että palvelut vastaavat asiakkaan tarpeisiin, johtaminen on laadukasta ja, että organisaation toiminta on asianmukaista ja hyvän hallinnon periaatteiden mukaan toteutettua.

 

Hermanni Hyytiälä

CDO, Aiwo Digital Oy

hermanni.hyytiala@aiwo.ai

Hermanni on systeemiajattelun huippuasiantuntija ja johdon neuvonantaja, joka tekee keynote-puheenvuoroja ja tekoälyn avulla näkymättömiä asioita näkyväksi johdolle. Hän on erikoistunut organisaatioiden kyvykkyyden parantamiseen auttamalla päättäjiä tekemään parempia asioita, ei vain vanhoja asioita paremmin. Hermanni on vuosia työskennellyt kansallisesti ja kansainvälisesti arvostettujen nykyaikaisen johtamisen ja organisaatiokehittämisen asiantuntijoiden parissa. Hän on Olli-Pekka Heinosen kanssa myös ainoa suomalainen vaikuttaja, joka on kirjoittanut artikkelin maailman talousfoorumin sivustolle. Hermannin sanoin: “Maailman muuttuminen ja monimutkaisuus eivät ole suurin haasteemme. Suurin haasteemme on, jos kohtaamme tällaisen maailman vanhentuneilla yhteistyön muodoilla.”

Menneet webinaarit ja etätapahtumat:

24.3.-21.4.2022 Holdingyhtiö -webinaarisarja

Kotimaisen liiketoimintaosakeyhtiön siirtäminen kotimaisen holdingosakeyhtiön tytäryhtiöksi ja sen merkitys henkilöosakkaan verotukselle

Webinaarisarjan teemat:

  • Holdingyhtiön verotus
  • Mikä on holdingyhtiö?
  • Tavat muodostaa holdingyhtiö

10.6.2021 webinaari: Omistajanvaihdosten verotus ja mahdollisuudet käytännössä

25.3.2021 webinaari: Omistajanvaihdosten verotus ja mahdollisuudet käytännössä