Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Tukea omistajanvaihdoksiin ja kasvuun: ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut - TALVEA

Tukea omistajanvaihdoksiin ja kasvuun: ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut

24 tammikuun, 2023
Yritysten kehittämispalvelut TALVEA

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelut

 

TALVEA on ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden palveluntuottaja. Vuodenvaihteessa 2023 siirrytään sopimuskauden ensimmäiselle optiovuodelle, ja TALVEA jatkaa palvelun asiantuntija kasvun ja kansainvälistymisen konsultointipalveluissa.

Yritysten kehittämispalveluiden kautta on mahdollista saada tukea yhtiön kehittämiseen. Tarkemmat tiedot palvelun hinnoittelusta ja siitä, kenelle ja mihin tilanteeseen tuki on tarkoitettu, löytyy ELY-keskuksen verkkosivuilta.

 

Minkälaiseen tilanteeseen tukea kannattaa hakea?

 

Tyypillisesti  tilanteet, joissa olemme asiakkaita auttaneet ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden tukemana, ovat liittyneet joko yrityskaupan toteutustavan suunnitteluun ja arvonmääritykseen tai yritysrakenteen suunnitteluun kasvua tukevaksi. Miten yrityskauppa kannattaa toteuttaa, kun huomioon otetaan sekä yhtiön että omistajien etu ja verosuunnittelu? Mitä vaihtoehtoja toiminnan järjestämiselle on juuri kyseisen yrityksen tilanteessa ja mitkä ovat eri vaihtoehtoihin liittyvät edut ja haitat? Mikä on yrityksen arvo ja mitkä asiat voivat arvostukseen vaikuttaa kauppaneuvotteluissa?

Lisäksi sparrattavana on ollut mm. alustaliiketoiminnan käynnistämisen alkuvaiheeseen liittyvien verotuksellisten ja taloudellisten prosessien suunnittelua.

ELY-keskuksella on useita palveluntuottajia, joista asiakas voi valita omaan tilanteeseen sopivimman. TALVEA on hyvä valinta palveluntuottajaksi, kun kysymykset liittyvät talouteen, verotukseen, juridiikkaan tai näiden yhdistämiseen. Suosittelemme tutustumaan konsultointipalveluiden tarjontaan ja katsomaan, minkälaista apua palvelusta on saatavilla juuri oman toiminnan kehittämiseen.

 

Hyviä tuloksia ja sujuva haku- ja raportointiprosessi

 

Kokemuksemme mukaan ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden kautta saatu tuki toiminnan kehittämiseen on erinomainen tapa varmistaa projektin onnistuminen. Hyvin tehty alkuvaiheen kartoitus- ja suunnittelutyö varmistaa, että asiat lähtevät alusta asti oikeaan suuntaan ja asioita on mietitty riittävän monipuolisesti ennen käytännön toteutukseen siirtymistä.

Asiakkailta saadun palautteen pohjalta haku- ja raportointiprosessi on kiitettävän kevyt verrattuna moniin muihin tukimuotoihin. Konsultoinnin toteutustapa on kohtuullisen joustava ja pitkälti asiakkaan ja palveluntuottajan yhdessä sovittavissa.

 

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja palvelusta antaa:

Sari Leipälä KTM, Partner
p. 040 1911 545
sari.leipala@talvea.fi

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.