Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

TALVEAn vuosi 2023 haastoi ja palkitsi - TALVEA

TALVEAn vuosi 2023 haastoi ja palkitsi

9 tammikuun, 2024
TALVEAn vuosi 2023 haastoi ja palkitsi

Vuosi 2023 oli TALVEAlle haastava, vaikka samaan aikaan vuosien pitkäjänteisen työn tulokset alkoivat näkymään usealla rintamalla.

Heinäkuussa päättyneellä tilikaudella ylitimme 15 % kasvutavoitteen konsernin liikevaihdon lähestyessä 2 miljoonaa euroa. Tuloksellisesti tilikausi oli kuitenkin pettymys. Vahvat panostukset kehitystoimintaan sekä erityisesti neuvontapalveluliiketoiminnan kasvuun painoivat tuloksen nollan tuntumaan.

 

Pitkäjänteisen työn tulokset alkoivat näkymään

Syksyllä 2021 uudistettua strategiaa on toteutettu reilun kahden vuoden ajan. Pitkäjänteinen ja systemaattinen työ strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi alkoi realisoitumaan vuoden aikana ja erityisesti vuoden toisella puoliskolla. Positiiviset tapahtumat usealla rintamalla yhtä aikaa vahvistivat haasteista huolimatta uskoa siihen, että valitsemamme tapa toimia on oikea.

 

Henkilöstö

Kuukausittain mitattavan henkilöstön fiiliskyselyn tulos vaihteli vuoden aikana hieman alle neljän tuntumassa ja oli joulukuussa huikeat 4,4 (asteikko 1-5). Pitkäjänteinen työ henkilöstöasioiden eteen näkyi mm. rekrytoinneissa, kun sekä hakemusten määrässä että laadussa oli nähtävissä selkeää kasvua. Joulukuussa auki olleeseen laki- ja veroasiantuntijan harjoittelijan tehtävään saimme lähes 70 hakemusta. Iso kiitos teille kaikille kiinnostuksesta TALVEAa kohtaan! Toivottavasti jatkossa kasvuvauhtimme mahdollistaa, että pystymme palkkamaan yhä useamman teistä mahtavista hakijoista.

Ehdottomasti vuoden huippuhetkiin kuului syksyn perinteiset TALVEA-päivät, jotka pidettiin tällä kertaa Rovaniemellä. Päällimmäisenä mieleen jäi kiitollisuus tästä mahtavasta porukasta sekä hyväksyvä ja avoin tunnelma, joka näkyi (tai kuului) vilkkaana keskusteluna niin työpajoissa, pikatreffeillä kuin illalla pelien, nuotion, paljun, ulkoilun ja illanvieton keskellä. Kiitos teille näistä hetkistä, mahtavat TALVEAlaiset!

 

Asiakkaat

Asiakastöitä tehtiin paljon ja laajasti niin tilintarkastuksen, sisäisen tarkastuksen, talousjohtopalvelun kuin yritysjärjestelyiden ja veroasioiden parissa. Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS oli eri palvelualueilla luokkaa 53-56, mitä voidaan pitää erinomaisena tuloksena. Pääsimme vahvistamaan jalansijaamme juuri niissä asiakkuuksissa, joita strategisesti tavoittelemme: kehityshaluiset perhe- ja kasvuyhtiöt.

 

Vastuullisuus ja CSRD raportointi

Syksyllä saimme myös toisen ESG-varmentajan joukkoomme, kun KHT, JHT, toimitusjohtajamme Marko läpäisi ESG-varmentajan koulutuksen. Kestävyysraportoinnin CSRD teema tulee näkymään lainsäädännön vaatimuksista johtuen yhtiöiden toiminnassa yhä vahvemmin tulevina vuosina. Meille on erittäin kiinnostava ja mielekäs tehtävä saada olla viemässä näitä teemoja yhdessä eteenpäin niin omassa kuin asiakkaidemme toiminnassa.

 

Tilintarkastustyökirja ja verkkokauppa

Kehityspanostuksemme kohdistuivat vuonna 2023 mm. selainpohjaisen tilintarkastustyökirjan edelleen kehittämiseen. 25 hengen tiimissämme on syksystä asti toiminut myös 2 ohjelmistokehittäjää. Toinen iso kehityskohde on ollut verkkokauppa, joka on saatu nostettua syksyn aikana ansaitsemalleen tasolle ja odottaa nyt ovet avoinna palvelemaan ostavia asiakkaita 24/7. Uskomme edelleen ostamisen helppouden edistämiseen sekä verkkonäkyvyyden merkitykseen ja tulemme näihin panostamaan myös tulevana vuonna.

 

Yhdessä tekeminen & kumppanimallin vahvistaminen

Syksyllä lähdimme systemaattisesti vahvistamaan yhteistyökumppaniverkostoamme ja toimme kumppanimallin vahvemmin ja näkyvämmin osaksi toimintaamme. Kumppanimalli auttaa meitä saavuttamaan paitsi omat tavoitteemme, ennen kaikkea mahdollistaa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin ja paremmin. Meillä oli kunnia käydä syksyn aikana useita mahtavia keskusteluja ja tunnusteluja, joista osa on jo realisoitunut yhteistyöksi. Kutkuttavaa on nähdä, mihin osaamisten yhdistäminen tulee johtamaan vuonna 2024!

 

Kiitos kuluneesta vuodesta asiakkaille, henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneillemme sekä hyvää & menestyksekästä uutta vuotta 2024!

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.