Sisäinen tarkastus yrityksille

Mitä sisäinen tarkastus yrityksille tarkoittaa?

Sisäinen tarkastus on riippumatonta ja objektiivista arviointi- ja varmistus- sekä konsultointitoimintaa. Sen tehtävänä on tukea hallituksen ja ylimmän johdon toimintaa organisaation kehittämisen ja tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta. Sisäinen tarkastus tarjoaa järjestelmällisen lähestymistavan organisaation riskienhallinta-, valvonta- sekä johtamis- ja hallintoprosessien tehokkuuden arviointiin ja kehittämiseen. Sisäisen tarkastuksen tarkoituksena onkin varmistaa, että organisaation toiminta on tavoitteiden, päämäärien ja toimintaperiaatteiden sekä säädösten ja määräysten mukaista.

TALVEAn sisäinen tarkastus yrityksille on laadukas ja kotimainen palvelu, joka palvelee asiakkaitamme läpi Suomen kaikissa sisäiseen tarkastukseen ja sisäiseen valvontaan liittyvissä kysymyksissä monipuolisella ja pitkällä kokemuksella. Katso myös sisäisen tarkastuksen palvelumme julkishallinnon organisaatioille.

Laadukkaan sisäisen tarkastuksen pohjana kansainväliset ammattistandardit ja ohjeet

Palveluntarjoajaa valittaessa kannattaa aina varmistaa, että sisäinen tarkastus pitää sisällään IIA:n (Institute of Internal Auditors) tarkoittaman sisäisen tarkastuksen ja sen, että tarkastuksesta vastaa vähintään CIA-auktorisoitu (sisäisen tarkastuksen yleistutkinto) ammattitarkastaja.

TALVEAn sisäisen tarkastuksen työtä ohjaa alan kansainvälinen ammatillinen ohjeistus, johon sisältyvät muun muassa eettiset säännöt, ammattistandardit ja käytännön ohjeet. Riippumattomuus ja objektiivisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Emme muun muassa koskaan toimi samassa yhteisössä sekä sisäisenä että ulkoisena tarkastajana.

”Työn jälki on laadukasta. Tarkastusraporteissa on paneuduttu asioihin syvällisesti. Niissä otetaan riittävän rohkeasti kantaa sekä hyviin että korjattaviin asioihin. Tarkastusraportit johtaa siihen, että me muutetaan toimintaa”
Ilkka Pirskanen, Siun sote, toimitusjohtaja

Katso video asiakaskokemuksesta tästä

TALVEAn sisäisen tarkastuksen palvelusta vastaa KHT, JHT, CIA, CGAP Jukka Malkki. Jukka on työskennellyt lähes 20 vuotta vaativissa tilintarkastustehtävissä ja lisäksi lähes 10 vuotta sisäisenä tarkastajana. Asiakkaina ovat olleet sekä yksityiset yritykset että julkishallinnon organisaatiot. Vahvaa toimialaosaamista Jukalta löytyy erityisesti sosiaali- ja terveystoimialalta.

Lisätietoja palvelusta antaa:

Jukka Malkki
KHT, JHT, CIA, CGAP
p. 044 711 3593
jukka.malkki@talvea.fi

Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko TALVEAn palveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset?
Laita meille viestiä, niin vastaamme mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Palvelut

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa maksuton etätapaaminen tai soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545. Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.