Lakimiesharjoittelijana TALVEAssa

30 toukokuun, 2022
Lakimiesharjoittelijana TALVEAssa

Millaista on lakimiesharjoittelijan työ TALVEAssa? Kevään harjoittelijamme Minjaana kertoo kokemuksistaan harjoittelusta.

 

Pääsin laittamaan kädet saveen heti ensimmäisestä työpäivästä, sillä minulle oli jo valmiiksi katsottu ensimmäinen oma työ. Olin positiivisesti yllättynyt siitä, miten nopeasti minut otettiin mukaan erilaisiin toimeksiantoihin. Työskentelytapani on itsenäinen, mutta uudessa tehtävässä aloittaminen oli helppoa, koska taustallani oli koko harjoittelun ajan vahva tuki ja pystyin aina tarvittaessa pyytämään apua.

Työtehtäväni ovat koostuneet pääasiassa erilaisista yritysrakenteiden suunnitteluun liittyvistä kartoituksista. Jokainen toimeksianto on ollut erilainen riippuen kunkin asiakkaan tilanteesta ja tarpeesta, ja olenkin harjoittelun aikana päässyt tutustumaan hyvin erilaisiin yrityksiin ja tilanteisiin. Verotus- ja yhtiöoikeudellinen osaamiseni on vahvistunut ja olen päässyt laajentamaan osaamistani kokeneempien asiantuntijoiden tuella.

Harjoittelujakso ja viimeinen opiskeluvuoteni oikiksessa pyörähtivät käyntiin kutakuinkin samoihin aikoihin, ja valmistumisen lähestyessä olenkin erityisen kiitollinen niistä opeista, joita olen TALVEAssa saanut. Parasta antia harjoittelussa onkin ollut kokeneiden ja osaavien työkavereiden tuki ja heiltä saadut opit. Erittäin iso plussa on myös se, että olen päässyt tekemään asiakastoimeksiantoja itsenäisesti jo harjoittelun alusta asti. Itsenäisesti tekeminen ei kuitenkaan ole tarkoittanut yksin tekemistä, sillä tiimin tuki on ollut aina saatavilla. Mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien ohella harjoittelussa onkin ollut parasta työkaverit. TALVEAssa on töissä ihan loistavaa porukkaa, jonka kanssa on mukava työskennellä.

Työnantajana TALVEA on joustava ja tarjoaa paljon tukea kehittymiseen.  Työtehtävät ovat monipuolisia ja omilla kiinnostuksen kohteilla voi myös vaikuttaa siihen, millaiseksi oma työnkuva muodostuu. Joustavuus näkynyt myös siinä, että TALVEAn tarjoamat etätyömahdollisuudet ovat laajat ja TALVEAlaisia työskenteleekin ympäri Suomea. Vaikka työkaverit ovatkin jakautuneet eri puolille Suomea, olen päässyt tutustumaan muihin muun muassa viikoittaisten etäkahvien merkeissä.

Suosittelen TALVEAa harjoittelupaikkana erityisesti, jos olet kiinnostunut verotuksesta ja haluat kasvaa alan asiantuntijaksi. Laki- ja veropalveluiden tiimi on osaava ja tekijät ovat huikeita tyyppejä.

Haluatko mukaan osaavaan ja mukavaan porukkaamme?  Tutustu uramahdollisuuksiin TALVEAlla täältä!

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.