Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

KHT, JHT Joni Tuomainen vahvistamaan TALVEAn tarkastuspalveluita - TALVEA

KHT, JHT Joni Tuomainen vahvistamaan TALVEAn tarkastuspalveluita

11 helmikuun, 2021
Joni Tuomainen ja talvean logo

TALVEAn tarkastustiimi vahvistui, kun KHT, JHT Joni Tuomainen aloitti TALVEAn palveluksessa 1.2.2021.

Joni tulee vastaamaan TALVEAn yritystarkastustiimin vetämisestä sekä yritystarkastustoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Jonin myötä pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä sujuvammin ja laajemmin sekä kehittämään toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme ja toimintaympäristömme tarpeita.

Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin. Pääpaino Jonilla on ollut perhe- ja kasvuyhtiöiden tilintarkastuksissa ja neuvonnassa. Näissä tehtävissä Joni on saanut, ulkoisen laskennan ja raportoinnin lisäksi, laajan kokemuksen liikejuridiikasta, verotuksesta ja kirjanpito-oikeudellisista kysymyksistä sekä niiden yhteensovittamisesta. Jonilla on kokemusta myös erilaisista rakennejärjestelyistä ja julkishallinnon organisaatioiden tilintarkastuksista.

Haluamme olla Suomen paras kumppani pk-kentässä. Meillä on tähän hyvät edellytykset, sillä olemme aidosti lähellä asiakastamme ja meillä on tilintarkastusta tukemassa laajat palvelut laki- ja veroneuvonnasta talousjohdon palveluihin, Joni kiteyttää ja kannustaa ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.

Joni palvelee asiakkaitamme Kuopion toimistolta käsin ja on luonnollisesti asiakkaidemme käytettävissä läpi Suomen paikkakunnasta riippumatta. Jonin tavoitat numerosta 040 148 4234 tai sähköpostilla joni.tuomainen@talvea.fi. Löydät Jonin myös LinkedInista.

Tutustu TALVEAn yritysten tilintarkastuspalveluihin tarkemmin tai voit tutustua myös julkishallinnon tilintarkastuspalveluihin.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.