Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Kotimaisen valitseminen on vastuullisuusteko - TALVEA

Kotimaisen valitseminen on vastuullisuusteko

20 tammikuun, 2020

TALVEA on puhtaasti kotimainen ja yrittäjävetoinen yhtiö. Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme ja kotimaisesta taustastamme.

Koronavirus pistää monen suomalaisen yrittäjän ahtaalle. Nyt jos koskaan kannattaa valita kotimaisia tuotteita ja palveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme kotimaisen tuotannon myös jatkossa. Jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa lisää kuussa suomalaisten yritysten tuotteisiin ja palveluihin, pitää se 10 000 suomalaista töissä. Pienellä valinnalla on valtava merkitys.

Julkiset hankinnat edistävät suomalaista työtä

Julkisen sektorin vuosittaiset hankinnat ovat suuruudeltaan noin 35 miljardia euroa ja työllistävät arviolta satojatuhansia suomalaisia. Julkinen sektori on siten yksi keskeisimpiä vaikuttajia suomalaisen työn hyvinvointiin ja menestykseen.

TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy on markkinoiden ainoa kotimainen, julkishallinnon tilintarkastusta tarjoava palveluntuottaja. Olemme ylpeitä kotimaisesta taustastamme, pitkästä historiasta sekä monipuolisesta ja vahvasta osaamisestamme. Haastamme mielellämme alan vakiintuneita, globaaleja toimijoita toimintatavoillamme ja osaamisellamme.

TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy on perustettu vuonna 1995 ja on osa TALVEA-konsernia. Yhtiön palveluihin kuuluu mm. sisäinen tarkastus (KHT, JHT, CIA ja CGAP -tutkinnot), kuntakonsernien rakennejärjestelyt sekä vaativat talousraportoinnin kehitystehtävät. Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi liityimme, koska haluamme olla omalta osaltamme viestimässä, muistuttamassa ja haastamassa muun muassa kuntapäättäjiä tekemään päätöksissään vastuullisia valintoja työllisyyden ja yrittäjyyden puolesta.

Lisätietoja:

Sari Leipälä
asiakkuuspäällikkö

p. 040 1911 545
sari.leipala@talvea.fi

TALVEA on talous-, laki-, vero- ja tilintarkastuspalveluita tarjoava kotimainen ja yrittäjävetoinen yhtiö. TALVEA-yhtiöiden palveluksessa on noin 20 ihmistä yhteensä neljällä eri paikkakunnalla. TALVEAlla on 100 % kotimainen omistus ja johto.

TALVEA on mukana Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -kampanjassa. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.