Whistleblowing-ilmoituskanava

Alkaen 99,00 

(Alv 0 %)

TALVEA Whistleblowing on EU:n whistleblowing-direktiivin vaatimukset täyttävä ilmoituskanava epäillyille väärinkäytöksille. Palvelu on saatavilla edullisina perus- ja laajaturvapaketteina tai räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tutustu alta TALVEAn Whistleblowing palvelupaketteihin sekä ulkoistetun palvelun etuihin.

Osta nyt - maksa laskulla

Työ laskutetaan toimeksiannnon valmistumisen jälkeen tai kerran kuukaudessa etenemisen mukaan. Verkkokaupassa maksuvaihtoehtona on ainoastaan lasku.

Whistleblowing-ilmoituskanava

 

Yli 50 henkilöä työllistävillä yrityksillä on jatkossa velvoite perustaa yhteisökohtainen ilmoituskanava epäillyille väärinkäytöksille. Tämä velvoite on lähtöisin EU-direktiivin ohjaamana ja ilmoittajansuojelulailla (1171/2022) säädettynä. Kanavan avulla mahdollistetaan se, että työntekijät voivat tuoda yrityksen tietoon liittyvää epäilyttävää toimintaa ilmoittajan anonymiteetti suojaten. Ilmoituskanavalla ilmoitettavia väärinkäytösepäilyjä ovat mm. korruptioon, rahanpesuun, tuoteturvallisuuteen ja ympäristökysymyksiin, työoikeuksien rikkomiseen liittyvät asiat.

Ilmoittajansuojalain edellytysten mukaisesti Whistleblowing-kanava tulee pakolliseksi yli 250 henkilöä työllistäville yrityksille 31.3.2023. Velvoite tulee koskemaan kuitenkin myös pienempiä, 50–250 henkilöä työllistäviä yrityksiä, joille siirtymäaika kanavan käyttöönotolle on 17.12.2023 saakka.

 

Whistleblowing -webinaari

Mikä on Whistleblowing-ilmoituskanava? Kuinka ilmoitukset tulisi käsitellä ja miten menevät virkavastuuasiat ilmoituskanavassa? Miten saada paras hyöty ilmoituskanavasta? Tilaa webinaaritallenne, jossa asiantuntijamme kertovat mitä sinun tulisi tietää Whistleblowing-direktiivistä ja sen vaatimuksista juuri nyt.

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

TALVEA Whistleblowing-ilmoituskanava palvelupakettien sisältö ja hinta

TALVEA tarjoaa whistleblowing ilmiantokanavapalvelun organisaatioille luotettavana ja helppokäyttöisenä palveluna. 

Huippuluokan tekninen ratkaisu 

 • Tietoturvallinen 
 • Pseudonymisointi ja anonymisointi 
 • Automaattiset ilmoitukset 

Helppokäyttöinen 

 • Käyttäjää ohjaava tekninen toteutus 
 • Helppo asentaa ja käyttää 

Luotettava 

 • Luotettava tunnettu palveluntarjoaja 
 • Ilmoitusten käsittelijän ammattitaito ja etiikka 
 • Uskottava ilmoittajan suojelu 

Ilmoittajan anonymiteetti 

 • Ilmoittaja ei ole selvitettävissä 
 • Käsittelijä poistaa mahdolliset yksilöivät tunnisteet 

Riippumaton käsittely 

 • Käsittelijä ei kuulu organisaatioon, vaan raportoi organisaation johdolle 

Kotimainen palvelu 

 • TALVEA Whistleblowing ilmoituskanava on 100 % kotimainen palvelu. 

Osta verkosta tai ota yhteyttä!

Tutustu uuteen tapaan ostaa palveluita suoraan verkosta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

TALVEA verkkokauppa

Olemme vahvasta osaamisesta tunnettu asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa 25 vuoden kokemuksella.

TALVEAn verkkokauppa tarjoaa uuden ja helpon tavan vertailla ja ostaa asiantuntijapalveluita verkosta. Mikäli et löydä sopivaa palvelua, käy katsomassa palvelumme yrityksille ja julkishallinnolle tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten ostaminen TALVEAn verkkokaupasta toimii?

Osta palvelu verkossa tai ota meihin yhteyttä.

1. Jos ostat palvelun verkosta, lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle  viimeistelemää tilaus. Saat vahvistuksen sähköpostiisi välittömästi onnistuneen tilauksen jälkeen.

2. Tilauksia käsitellään arkipäivisin. Käsittelyn jälkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja sopii käytännön etenemisestä kanssasi.

 

Verkkokaupan yleiset sopimus- ja toimitusehdot:

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä: