Tilintarkastus

Tilitarkastuspalvelut yrityksille

Tarjoamme tilintarkastus- ja asiantuntijapalvelut yrityksille, jotka haluavat kehittää toimintaansa. Ydinosaamistamme on erityisesti perhe- ja kasvuyritysten tilintarkastus ja neuvonta kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Tyypillisesti asiakkaidemme toiminnan laajuus vaihtelee muutaman miljoonan liikevaihdosta suuryrityksiin. Meiltä löytyy vahvaa osaamista erityisesti haastavilta toimialoilta kuten rakentamisesta ja ravintola- ja matkailualalta.

Tilintarkastuksen rinnalla laaja vero- ja lakiosaaminen

Tilintarkastajana vahvuutenamme on saman katon alta löytyvä vahva ja monipuolinen vero- ja lakiosaaminen. Parhaat ratkaisut syntyvät, kun asioita pystytään katsomaan aidosti useasta eri näkökulmasta. TALVEAn lakimiehet ovat sekä tilintarkastuksen tukena että asiakkaidemme käytettävissä kaikissa laajempaa neuvontaa ja erityisosaamista vaativissa laki- ja veroasioissa. Verokonsultointipalvelumme edustaa Suomen kärkiosaamista ja auttaa löytämään yrityksenne kannalta sopivimmat ja edullisimmat ratkaisut kaikissa verotusta koskevissa kysymyksissä.

Palvelemme tilintarkastusasiakkaitamme kaikkialla Suomessa

Tilintarkastuksessa hyödynnämme digitaalisia ratkaisuja ja kehitämme niitä jatkuvasti sujuvan tilintarkastuksen varmistamiseksi asiakkaillemme. Sähköinen toimintamallimme mahdollistaa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme läpi Suomen paikkakunnasta riippumatta. Näin mahdollistamme laadukkaiden tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluiden saatavuuden myös paikkakunnilla, joissa palveluntarjontaa ei muuten välttämättä ole. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Salossa. Lisäksi tilintarkastajamme palvelevat asiakkaitamme kotikonttoreilta käsin mm. Sotkamosta, Laukaasta ja Sodankylästä.

Tilintarkastus- ja varmennuspalveluihimme kuuluvat:

  • Lakisääteinen tilintarkastus
  • Erityistarkastukset
  • Projekti- ja hanketarkastukset
  • Tytäryhtiöiden konserniraportoinnin tarkastaminen
  • Erilaiset tilintarkastajan lausunnot

Sisäinen tarkastus

Sisäinen tarkastus on riippumatonta ja objektiivista arviointi-, varmistus- ja konsultointitoimintaa. Sen tehtävänä on tukea hallituksen ja ylimmän johdon toimintaa organisaation kehittämisen ja tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta. TALVEAn sisäisen tarkastuksen palvelusta vastaa KHT, JHT, CIA, CGAP Jukka Malkki. Jukka on työskennellyt lähes 20 vuotta vaativissa tilintarkastustehtävissä ja lisäksi lähes 10 vuotta sisäisenä tarkastajana. Asiakkaina ovat olleet sekä yksityiset yritykset että julkishallinnon organisaatiot.

Tilintarkastus - Joni Tuomainen

Ota yhteyttä!

Joni Tuomainen
KHT, JHT
040 148 4234
joni.tuomainen@talvea.fi

Joni vastaa TALVEAn yritystarkastusliiketoiminnasta. Jonilla on kymmenen vuoden kokemus tilintarkastuksesta usean eri toimialan ja kokoluokan tilintarkastustoimeksiannoissa perhe- ja kasvuyrityksistä pörssiyhtiöihin.

Kiinnostaako tilintarkastuspalvelut?

Kiinnostuitko TALVEAn tilintarkastuspalveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuinka paljon tilintarkastus maksaa?

Laske tilintarkastuksen hinta verkkosivuiltamme löytyvällä laskurilla. Tutustu samalla uuteen ja helppoon tapaan ostaa tilintarkastus verkosta.

Varaa maksuton keskusteluaika!

Haluaisitko palveluistamme lisätietoja? Varaa maksuton keskusteluaika tilanteestasi asiatuntijamme kanssa.