Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Tilintarkastus julkishallinnon organisaatioille - TALVEA

Tilintarkastus julkishallinnolle

Tilintarkastuspalvelumme julkishallinnolle

Tarjoamme kotimaiset ja laadukkaat julkishallinnon tilintarkastuspalvelut kunnille, kuntayhtymille ja valtionhallinnon toimintayksiköille yli 25 vuoden kokemuksella.

Kokeneet JHT-tilintarkastajamme ovat käytössänne kaikissa kuntatalouteen ja -hallintoon liittyvissä asioissa vahvalla ja monipuolisella osaamisella.

Kokeneet JHT-tilintarkastajat ja vahva osaaminen

Vahvuutenamme on saman katon alta löytyvä monipuolinen ja kattava osaaminen. Kokeneet JHT-tilintarkastajamme sekä yhtiöstämme löytyvä laaja vero- ja lakiosaaminen varmistavat voittavat ratkaisut, kun asioita pystytään katsomaan aidosti useasta eri näkökulmasta. Tilintarkastuksen lisäksi muun muassa kuntakonsernin rakennejärjestelyt ja sisäinen tarkastus ovat ydinosaamistamme. 

Vahvaa toimialaosaamista meiltä löytyy erityisesti sosiaali- ja terveystoimialalta sekä energia- ja kiinteistötoimialalta. Käytämme alan viimeisimpiä työkaluja ja hyödynnämme data-analyysejä aktiivisesti osana toimintaamme. Tiimimme osaamisesta kertoo, että myös avustavilla tilintarkastajillamme on pääsääntöisesti yli kahden vuoden kokemus tilintarkastuksesta ja / tai kuntahallinnosta. Olemme myös valtionhallinnon puitesopimustoimittaja (Hansel DPS) tilintarkastuksen osa-alueella. 

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Tilintarkastusasiakkaina kuntia, kuntayhtymiä ja julkishallinnon toimijoita

Julkishallinnon tilintarkastusasiakkainamme on kuntia, kuntayhtymiä, seurakuntia sekä julkisyhteisöjen omistamia yhtiöitä. JHT-tilintarkastajillamme on kokemusta valtionhallinnon eri toimintayksiköiden ja hyvinvointislueen tarkastamisesta sekä erityistarkastuksista, hanketarkastuksista ja sisäisestä tarkastuksesta. Suomen suurimpien kaupunkien joukossa toimimme muun muassa Kuopion ja Lahden kaupunkien ja tytäryhteisöjen tilintarkastajana. Lisäksi tilintarkastusasiakkainamme on laaja joukko erilaisia säätiöitä, yhdistyksiä ja eri toimialojen yrityksiä.

Julkishallinnon tilintarkastuspalvelumme sisältää seuraavat palvelut

  • Lakisääteinen tilintarkastus julkishallinnon toimijoille
  • Erityistarkastukset
  • Hanketarkastukset
  • Erilaiset tilintarkastajan lausunnot
  • Talouden- ja hallinnon tilauskoulutukset
  • Sisäinen tarkastus
Jukka Malkki - Julkishallinnon palvelut

Ota yhteyttä!

Jukka Malkki
KHT, JHT, CIA, CGAP
044 711 3593
jukka.malkki@talvea.fi

Jukka vastaa TALVEAn julkishallinnon palveluliiketoiminnasta. Jukka on työskennellyt lähes 20 vuotta vaativissa tilintarkastustehtävissä ja lisäksi lähes 10 vuotta sisäisenä tarkastajana. Asiakkaina ovat olleet sekä yksityiset yritykset että julkishallinnon organisaatiot.

Kiinnostaako julkishallinnon tilintarkastus?

Kiinnostuitko TALVEAn tilintarkastuspalveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Varaa maksuton keskusteluaika!

Haluaisitko palveluistamme lisätietoja? Varaa maksuton keskusteluaika tilanteestasi asiatuntijamme kanssa.

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa julkishallinnon ajankohtaisista teemoista ja palveluista suoraan sähköpostiisi.