Tervetuloa Vastuullisuus -konferenssiin!

14 marraskuun, 2022
Tervetuloa Vastuullisuus-konferenssiin 9.-10.1.2023

Mitä vastuullisuus tarkoittaa teidän organisaatiossanne? Miten vastuullisuus saadaan nostettua kilpailueduksi? Miten vastuullisuusajattelu saadaan menemään organisaation kaikille tasoille?

Meillä on ilo kutsua sinut mukaan Lappeenrannassa järjestettävään kaksipäiväiseen Vastuullisuus -konferenssiin. Tilaisuuden tavoitteena on herätellä sekä yrityksiä että julkisia organisaatioita miettimään konkreettisia vastuullisuustekoja. Tilaisuus antaa käytännön työkaluja ja vinkkejä vastuullisuuden johtamiseen sekä sen vaikutusten mittaamiseen. Tilaisuuden järjestävät TALVEA, Lappeenrannan kaupunki ja LUT-Yliopisto. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi viipymättä.

Monipuolisessa ohjelma kattauksessa luvassa mm.

  • Asiantuntijapuheenvuoroja
  • Case-yrityksiä
  • Paneelikeskustelu
  • Inspiroivia keskusteluja ja verkostoitumista

Ilmoittaudu nyt Early Bird -hintaa ja säästä! Osallistumismaksuun sisältyy osallistumisoikeus Vastuullisuus -konferenssiin 9.-10.1.2023 sekä aikataulun mukaiset lounaat, kahvi- ja teetarjoilut. Early Bird -hinta: 90 € / sis.alv. Vastuullisuus-konferenssin edullisempi Early Bird -hinta on voimassa 20.11. asti. Lippujen normaalihinta 21.11. alkaen on 110 € / sis.alv. Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.12.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU!

Tervetuloa mukaan!
#vastuullisuuskonferenssi

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.