”Siklan ja Talvean yhteistyössä molemmat ovat voittajia”

Sikla-konserni

20 joulukuun, 2019
Sikla-konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen

Talvea

Talvea tuottaa Sikla-konsernille tilintarkastus- ja konsultointipalveluita. Palvelut tuovat konsernin taloushallintoon konkreettista lisäarvoa ja sekä helpottavat arkea. Talvea saa erityistä kiitosta nopeasta reagointikyvystään sekä asiakaspalveluhenkisyydestään.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, joka toimittaa pientaloja, rivitaloja, luhtitaloja ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja ja toimitiloja.

– Meillä on tällä hetkellä noin 200 työntekijää, kertoo Sikla-konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen.

Tiivistä yhteistyötä jo vuosien ajan

Talvea tuottaa Siklalle tilintarkastus- ja konsultointipalveluita. Yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan. Talvean osaamisella on Niemisen mukaan suuri merkitys konsernin liiketoimintaan. Arki helpottuu huomattavasti, kun tilintarkastaja ja Siklan oma kirjanpito toimivat tiiviissä yhteistyössä.

– Käymme tilinpäätöksen vuosittain hyvin syvällisesti läpi Talvean kanssa. Heidän tekemänsä havainnot auttavat toimivaa johtoamme tekemään päätöksiä tulevaisuutta varten, Nieminen avaa.

– Olemme yhteydessä muutenkin kuin vain kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä. Pidämme palavereita ja sparraamme toisiamme liiketoiminnassa, Nieminen jatkaa.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Talvean reagointinopeuteen sekä asiakaspalveluhenkisyyteen”

Talvelan palvelun laatua Nieminen kuvailee erittäin hyväksi. Asioiminen ja toiminta on hänen mukaansa hyvin tuttavallista ja joustavaa – asioita saatetaan hoitaa puhelimitse esimerkiksi iltaisin, mikä sopii yrittäjän aikatauluun oikein hyvin.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Talvean reagointinopeuteen sekä asiakaspalveluhenkisyyteen. Se on ollut todella vakuuttavaa, Nieminen kuvailee.

– Minusta tuntuu, että Siklan ja Talvean yhteistyössä molemmat ovat voittajia, hän kiteyttää.

Katso video, Lataa artikkeli (.pdf)

Vieraile Siklan verkkosivuilla.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.