Petteri Tiainen vahvistamaan TALVEAn vero- ja lakitiimiä arvonlisäverotuksen asiantuntijana

19 syyskuun, 2022
Tiainen Petteri

TALVEAn vero- ja lakitiimi vahvistui, kun Petteri Tiainen aloitti TALVEAn palveluksessa syyskuun alussa. Petteri tulee vastaamaan TALVEAn arvonlisäveropalveluista ja niiden kehittämisestä, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme valtakunnallisesti mahdollisimman kattavasti myös arvonlisäverotusta koskevissa kysymyksissä.

Petterillä on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus erilaisista verotustehtävistä, painottuen erityisesti arvonlisäverotukseen. Petteri on työskennellyt aiemmin urallaan Verohallinnossa veroasiantuntijana, toimistopäällikkönä ja valtakunnallisissa arvonlisäverovalvonnan ohjaus- ja kehittämistehtävissä sekä suuren tilintarkastusyhteisön omistajayrittäjävetoisten yritysten arvonlisäverotuksen ja muun välillisen verotuksen asiantuntijana. Asiakkaina on ollut monipuolisesti eri toimialoilla toimivia sekä pienempiä alueellisesti toimivia yhteisöjä että suuria kansainvälisillä markkinoilla operoivia konserniyhtiöitä. Erikoisosaamisalueena hänellä ovat julkisyhteisöjen sekä yhdistysten ja säätiöiden verotuskysymykset, joita hän on hoitanut valtakunnallisesti laajasti hyvin erilaisten toimijoiden osalta.

Petterille on tärkeää oppia tuntemaan henkilökohtaisesti asiakkaat, näiden historia ja harjoitettu toiminta tulevaisuuden visioineen. ”Kun tuntee asiakkaat ja heidän historiansa henkilökohtaisesti, niin sitä kautta saadaan avustettua heitä mahdollisimman hyvin heidän omista tarpeistaan ja lähtökohdistaan ja saadaan nimenomaan asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos aikaan”, Petteri sanoo.

Petteri palvelee asiakkaitamme Kuopion toimistolta käsin ja on luonnollisesti asiakkaidemme käytettävissä läpi Suomen paikkakunnasta riippumatta. Petterin tavoitat numerosta 040 510 9862 tai sähköpostilla petteri.tiainen@talvea.fi. Löydät Petterin myös LinkedInista.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.