Veroprosesseissa avustaminen

Avustamme yrityksiä ja omistajia vahvalla asiantuntemuksella erilaisissa veroprosessioikeudellisissa toimeksiannoissa. Veroprosesseissa avustaminen kuuluu ydinosaamiseemme, jossa kokeneet verolakimiehemme ja veroasiantuntijamme ovat yrityksesi käytössä 20 vuoden kokemuksella.

 

TALVEA on veroprosessien erikoisasiantuntija

Olemme voittaneet asiakkaillemme satoja tapauksia täsmäosaamisellamme ja edustaneet asiakkaitamme menestyksekkäästi kaikissa oikeusasteissa. Vastineissa ja valituksissa yhdistämme numerot ja juridiikan tilintarkastustalon tarkkuudella. Toimimme yritysten ja omistajien apuna ja asiamiehenä sekä verohallinnossa vireillä olevissa asioissa, että oikeuteen saakka etenevissä jutuissa. Vaikka erityisesti korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut ovat näkyvä osa veroprosesseja, hyvin suuri osa tapauksista ratkeaa jo ennen varsinaista oikeusprosessia hallinto-oikeusasteissa. Vero- ja kirjanpitorikoksissa avustamme asiakkaitamme esitutkinnasta alkaen prosessin kaikissa vaiheissa ja varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan toteutumisen.

 

Veroprosesseissa avustaminen kattaa mm. seuraavat palvelut

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita 040 1911 545 tai jätä yhteydenottopyyntö

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Palvelut yrityksille

Palvelut julkishallinnolle

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista teemoista ja palveluista sekä mielenkiintoisista tapahtumista.