Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Yrityksille: Veroprosessit - TALVEA

Veroprosesseissa avustaminen

Avustamme yrityksiä ja omistajia vahvalla asiantuntemuksella erilaisissa veroprosessioikeudellisissa toimeksiannoissa. Veroprosesseissa avustaminen kuuluu ydinosaamiseemme, jossa kokeneet verolakimiehemme ja veroasiantuntijamme ovat yrityksesi käytössä 20 vuoden kokemuksella.

 

TALVEA on veroprosessien erikoisasiantuntija

Olemme voittaneet asiakkaillemme satoja tapauksia täsmäosaamisellamme ja edustaneet asiakkaitamme menestyksekkäästi kaikissa oikeusasteissa. Vastineissa ja valituksissa yhdistämme numerot ja juridiikan tilintarkastustalon tarkkuudella. Toimimme yritysten ja omistajien apuna ja asiamiehenä sekä verohallinnossa vireillä olevissa asioissa, että oikeuteen saakka etenevissä jutuissa. Vaikka erityisesti korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut ovat näkyvä osa veroprosesseja, hyvin suuri osa tapauksista ratkeaa jo ennen varsinaista oikeusprosessia hallinto-oikeusasteissa. Vero- ja kirjanpitorikoksissa avustamme asiakkaitamme esitutkinnasta alkaen prosessin kaikissa vaiheissa ja varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan toteutumisen.

 

Veroprosesseissa avustaminen kattaa mm. seuraavat palvelut

Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko TALVEAn palveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset?
Laita meille viestiä, niin vastaamme mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Palvelut

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, varaa maksuton etätapaaminen tai soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545. Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.