Veroprosessit

Avustamme asiakkaitamme vahvalla asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella erilaisissa veroprosessioikeudellisissa toimeksiannoissa.

TALVEAn verojuristit ovat veroprosessien erikoisasiantuntijoita. Olemme voittaneet asiakkaillemme satoja tapauksia täsmäosaamisellamme ja edustaneet asiakkaitamme menestyksekkäästi kaikissa oikeusasteissa. Vastineissa ja valituksissa yhdistämme numerot ja juridiikan tilintarkastustalon tarkkuudella. Toimimme asiakkaidemme apuna ja asiamiehenä sekä verohallinnossa vireillä olevissa asioissa, että oikeuteen saakka etenevissä jutuissa. Vaikka erityisesti korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisut ovat näkyvä osa veroprosesseja, hyvin suuri osa tapauksista ratkeaa jo ennen varsinaista oikeusprosessia hallinto-oikeusasteissa. Vero- ja kirjanpitorikoksissa avustamme asiakkaitamme esitutkinnasta alkaen prosessin kaikissa vaiheissa ja varmistamme asiakkaidemme oikeusturvan toteutumisen.

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja yksilöidyt tarpeet huomioiden.

 

Veroprosesseissa avustaminen kattaa muun muassa seuraavat palvelut:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita 040 1911 545 tai jätä yhteydenottopyyntö

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Palvelut yrityksille

Palvelut julkishallinnolle

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista teemoista ja palveluista sekä mielenkiintoisista tapahtumista.