Talousneuvonta

Osa-aikainen talousjohtaja tai projektiluontoinen tuki taloushallinnon muutostilanteisiin?

Meiltä löytyy vahvaa osaamista muun muassa vaativista sisäisen ja ulkoisen raportoinnin kehitystehtävistä, listautumisprosessin läpiviennistä sekä talousjohtajana toimimisesta erikokoisissa yhtiöissä aina pörssiyhtiöstä kasvuyhtiöihin. Autamme asiakkaitamme erilaisissa muutos- ja kasvutilanteissa varmistamaan, että taloushallinnon järjestelmät ja prosessit palvelevat yhtiön toimintaa ja johdon päätöksenteon tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Kannattavuushaasteet tai pitkään jatkunut kasvu ovat tyypillisiä tilanteita, joissa myös taloushallinnon prosesseilta ja järjestelmiltä vaaditaan uudistuskykyä. Johdon päätöksenteon kannalta on elintärkeä tietää mahdollisimman reaaliaikaisesti ja luotettavasta, missä mennään ja mistä esimerkiksi eri liiketoimintojen kannattavuus todellisuudessa muodostuu. Kun yhtiön oma resurssi sitoutuu päivittäisiin rutiineihin, voi ulkopuolisen talousjohdon ammattilaisen projektiluonteinen tuki muodostua ratkaisevaksi tekijäksi, että kehitysprojekti saadaan onnistuneesti toteutettua.

Isojen datamassojen käsittelyssä hyödynnämme nykyaikaisia data-analytiikan työkaluja. Pystymme antamaan terävän toimialanäkökulman. Erityisesti rakennusalan erityispiirteisiin meiltä löytyy vahvaa syväosaamista 20 vuoden toimiala kokemuksen kautta.

 

Talousjohtaja ja controller-palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • Osa-aikainen talousjohtaja- / controller-palvelu, jossa saat käyttöösi kokeneen ammattilaisen ilman rekrytointiin liittyvää riskiä yrityksesi tarpeiden mukaisesti
  • Tuki budjetoinnin, kassavirtaennustamisen, rahoituksen ja talousraportoinnin kehittämiseksi
  • Järjestelmävaihdoksien suunnittelu ja toteutuksessa avustaminen
  • Vaativat kannattavuus- ja kasvuprojektit, joissa pureudutaan kannattamattoman toiminnan juurisyihin järeän sisäisen laskennan ja data-analytiikan keinoin. Projektit ovat kestoltaan 3 – 12 kk ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.
  • Osatuloutusmallit ja tuki kehittämiseen
  • Listautumisprosessiin valmistautuminen ja prosessissa avustaminen
  • Konserniraportoinnin kehittäminen
  • IFRS-neuvontapalvelu
  • Varahenkilöjärjestely

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita 040 1911 545 tai jätä yhteydenottopyyntö

Varaa maksuton aloitustapaaminen