Tilintarkastus

Tilintarkastuksessa keskitymme organisaation eri toimintojen keskeisten riskien ymmärtämiseen ja taloudellisen tilanteen varmentamiseen. Meillä on kattavaa osaamista ja kokemusta kuntahallinnosta ja -tarkastuksesta jo yli 25 vuoden ajalta. Käytämme alan viimeisimpiä työkaluja ja hyödynnämme data-analyysejä aktiivisesti osana tarkastusta. Asiakkaillemme osaamisemme näkyy paitsi tarkastuksen sujuvuudessa, myös kykynä tuottaa tuoretta ja tarvittaessa rohkeaakin näkemystä paremman julkisen hallinnon puolesta.

Tilintarkastusasiakkainamme on kuntia, kuntayhtymiä, seurakuntia, sairaanhoitopiirejä sekä erilaisia yhdistyksiä ja säätiöitä sekä eri toimialojen yrityksiä. Meillä on myös kokemusta valtionhallinnon eri toimintayksikköjen tarkastuksesta. Vahvaa toimialaosaamista meiltä löytyy erityisesti mm. sosiaali- ja terveystoimialalta sekä energia- ja kiinteistötoimialalta .

 

Kokeneet JHT-tilintarkastajamme ja tiimimme osaaminen kattaa mm. seuraavat julkishallinnon tilintarkastus- ja varmennuspalvelut:

  • Lakisääteinen tilintarkastus
  • Erityistarkastukset
  • Taloudelliseen informaatioon liittyvät varmennuspalvelut
  • Hanketarkastukset
  • Erilaiset tilintarkastajan lausunnot kuten yhtiön perustamiseen, sulautumiseen, jakautumiseen tai pääomalainaan liittyvät lausunnot
  • ISAE 3402 varmennuspalvelut julkisen hallinnon palveluorganisaatioille
  • IT-tarkastus ja data-analytiikka

 

Miten asiakkaamme ovat kokeneet yhteystyön TALVEAn kanssa?
TALVEA tuottaa Siun sotelle sisäisen tarkastuksen palvelua. Katso Siun soten toimitusjohtajan kokemuksia TALVEAsta ja sisäisen tarkastuksen palvelusta.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita 040 1911 545 tai jätä yhteydenottopyyntö

Varaa maksuton aloitustapaaminen

Palvelut yrityksille

Palvelut julkishallinnolle

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista teemoista ja palveluista sekä mielenkiintoisista tapahtumista.