Tilintarkastus- ja neuvontapalvelut julkishallinnolle

Tarjoamme laadukkaat ja kotimaiset tilintarkastus- ja neuvontapalvelut julkishallinnon organisaatioille yli 25 vuoden kokemuksella.

Tutustu palveluihimme julkishallinnolle

Sisäinen tarkastus

TALVEAn sisäinen tarkastus on laadukas ja kotimainen palvelu, josta vastaa CIA, CGAP, KHT, JHT-auktorisoitu ammattitarkastaja. Tarjoamme sisäisen tarkastuksen palvelut julkishallinnon toimijoille. Meiltä löytyy vahvaa toimialaosaamisesta esimerkiksi sosiaali- ja terveystoimialalta. Toimimme mm. useiden sairaanhoitopiirien sisäisenä tarkastajana.

 

Julkishallinnon tilintarkastus

Meiltä löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta kuntahallinnosta ja -tarkastuksesta yli 25 vuoden ajalta. Kokeneet JHT-tilintarkastajamme toimivat useiden kaupunkien, kuntien ja kuntayhtymien tilintarkastajina, ja meiltä löytyy osaamista mm. valtionhallinnon eri toimintayksikköjen tarkastuksesta.

Neuvontapalvelut julkishallinnolle

Kuntakonsernin erilaiset rakennejärjestelyt ovat ydinosaamisaluettamme. Kokeneet asiantuntijamme toimivat apunasi kuntakonsernirakenteen muutoksissa tai esimerkiksi yhtiöittämisprosessin toteuttamisessa taloudellisena, verotuksellisena ja juridisena neuvonantajana.

 

Luotettava kumppani TALVEA Kotimaiset palvelut

Ota meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko julkishallinnon palveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset?
Soita osaavaan myyntiimme 040 191 1545 tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.