Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

Neuvontapalvelut - TALVEA

Neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena riskienhallinnassa ja toiminnan kehittämisessä. TALVEAn neuvontapalveluiden kautta saat käyttöösi asiantuntijoidemme laajan osaamisen sekä terävän toimialatuntemuksen.

Sisäinen tarkastus

Sisäinen tarkastus on riippumatonta ja objektiivista arviointi-, varmistus- ja konsultointitoimintaa. Sen tehtävänä on tukea hallituksen ja ylimmän johdon toimintaa organisaation kehittämisen ja tavoitteiden saavuttamisen näkökulmasta. TALVEAn sisäisen tarkastuksen palvelusta vastaa aina CIA, CGAP -auktorisoitu ammattitarkastaja. Tarjoamme sisäisen tarkastuksen palvelun julkishallinnon organisaatioille ja yrityksille pitkällä ja monipuolisella kokemuksella.

Toimialaosaaminen

Meiltä löytyy vahvaa toimialaosaamista sosiaali- ja terveystoimialalta sekä energiatoimialalta. Asiakkainamme on useita sairaanhoitopiirejä / hyvinvointialueita sekä kunnallisia energiayhtiöitä. Lisäksi meiltä löytyy vahvaa toimialaosaamista rakentamis- ja kiinteistötoimialalta. Asiantuntijamme ovat olleet mukana useiden Suomen suurimpien rakennualan toimijoiden toimeksiannoissa. 

Koulutukset

Tarjoamme koulutusta asiakkaan tarpeeseen räätälöitynä palveluna tai valmiina koulutuspaketteina. Erityisesti talouden ja hallinnon tilauskoulutukset julkishallinnon toimijoille kuuluvat ydinosaamiseemme. Meiltä voit tilata myös asiantuntijapuhujan omaan tapahtumaasi.

Neuvontapalveluihimme kuntien ja kuntayhtymien johdolle kuuluvat:

 

Sari Leipälä

Kaipaatko lisätietoa? Soita minulle, niin keskustellaan aiheesta tarkemmin. 

Sari Leipälä
Asiakkaat & Henkilöstö, KTM, Osakas
040 191 1545
sari.leipala@talvea.fi

Sari vastaa TALVEAn laki- ja veroneuvontapalveluista. Sari on toiminut vuodesta 2018 erilaisissa neuvontatehtävissä ja omaa monipuolisen näkemyksen yrityksen ja yrittäjän juridisista ja verotuksellisista kysymyksistä.

Kiinnostuitko neuvontapalveluista?

Kiinnostuitko TALVEAn neuvontapalveluista tai etkö ole varma, millaista apua tarvitset? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaa TALVEAn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista sisällöistämme, tulevista webinaareista ja tapahtumista sekä kuulumisistamme.

Hyvä hallinto -podcast

Hyvä hallinto -podcast nostaa hyvän hallinnon teeman, tuo esimerkein ja monipuolisen keskustelun avulla esille mitä hyvällä hallinnolla oikein tarkoitetaan ja miten hyvään hallintoon on mahdollista päästä.