Julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta vastaava johtaja, Taija Myyrä vahvistamaan TALVEAn palveluja

13 kesäkuun, 2022
Julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta vastaava johtaja - Taija Myyrä

TALVEAn monialainenosaaminen vahvistui entisestään, kun Taija Myyrä aloitti TALVEAn palveluksessa kevään 2022 aikana. Taija on johtamisen, sosiaali- ja terveysalan sekä hallinnon asiantuntija. Hänellä on lisäksi teknillistaloudellista osaamista tuotantotalouden diplomi-insinööriopintojensa kautta. Taija on täydentänyt opintojaan ympäristö- ja energiatekniikan sivuaineopintojen lisäksi tietotekniikalla.

 

TEKNOLOGIAA JA DIGITAALISIA PALVELUITA HYÖDYNNETÄÄN

Tavoitteena on kehittää neuvontapalveluja ja tuoda markkinoille uusia, innovatiivisia tapoja tukea johtamista. Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa tuomme tulevaisuudessa uusia innovaatioita asiakkaidemme hyödynnettäväksi.

TAVOITTEENA VASTUULLISIN TOIMIJA ALALLA

Vastuullisuus on osa TALVEAN strategisia tavoitteita ja sen parissa työskennellään jo TALVEAlla kovasti. Vastuullisuusraportointi on erittäin kiinnostava, tulevaisuuden teema ja jatkossa TALVEAlla on sillä saralla paljon annettavaa asiakkaille. TALVEAlla on useampi asiantuntija, jotka ovat suuntautuneet vastuullisuuteen, tämän vuoksi pystymme tarjoamaan monipuolisen näkemyksen vastuullisuusasioissa.

TARKASTUS JA TARKASTUSLAUTAKUNNAT MUKANA

Taijan työpanosta ja osaamista hyödynnetään myös tarkastuslautakuntien työssä. Taijalla on kokemusta ja halua tehdä lautakuntien kanssa yhteistyötä ja auttaa lautakuntia arviointitehtävässään.

 

Taija vastaa jatkossa TALVEAn julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta. Taijan tavoitat numerosta 040 706 7499 tai sähköpostilla taija.myyra@talvea.fi. Löydät Taijan myös LinkedInista.

TALVEAn julkishallinnon palveluihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä. Julkishallinnon palveluita löydät nyt myös TALVEAn verkkokaupasta. Verkkokaupasta löydät tarkastuslautakuntien koulutuksen ja sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan alustavan arvioinnin.

Uutisnostot

Ota yhteyttä osaavaan myyntiimme!

Räätälöidään sinulle sopiva palvelukokonaisuus.