Johdon tukipalvelut

Johdon tukipalvelut joustavasti tarpeesi mukaan

Huolehdimme organisaatiosi tarpeista tuomalla kestäviä ratkaisuja neuvontapalvelun avulla. Autamme johtoa erilaisissa tilanteissa huomioiden numerot ja juridiikan, yhdistämme koko TALVEAn tiimin osaaminen asiakkaan hyödyksi.

Jatkuva johdon tukipalvelu

Osaamista selkänojaksi helpottamaan johtamistyötä

Tarjoamme kuntahallinnon ja -talouden palvelun kuntajohtajalle kiinteään kuukausihintaan. Jatkuva johdon tukipalvelu on tarkoitettu pienten ja keskisuurten kuntien johtajille, jotka haluavat vaivattoman ratkaisun kuntahallinnon ja -talouden juridisiin kysymyksiin, ja joilla ei ole riittävää asiantuntemusta/resurssia niiden ratkaisemiseen. Me hoidamme taustaselvityksiin, arviointiin, raportointiin ja esimerkiksi valtuustoaloitteisiin vastaamiseen liittyvän selvitystyön, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Ennakoivaa palvelua

Organisaatiollesi nimetään asiakasvastaava, joka perehtyy organisaatiosi toimintaan ja tavoitteisiin. Yhdessä asiakasvastaavan laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, jonka mukaan yhteistyössä edetään.

Ennakoiva ote parantaa kunnan riskienhallintaa ja tukee kunnan tavoitteiden saavuttamista. Tuomme faktaa ja hyviä käytänteitä johtamisen ja päätöksenteon tueksi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Käytössäsi yli 25 vuoden kokemus kuntahallinnosta ja -tarkastuksesta

 Yli 25 vuoden kokemuksemme kuntahallinnosta ja -tarkastuksesta sekä raudanluja syväosaaminen mm. riskienhallinnasta, arviointityöstä ja kuntalaista on käytössäsi yhden kontaktin päässä. Asiakasvastaava vastaa siitä, että saat eri tilanteissa juuri teille parhaiten sopivaa asiantuntijatukea ja neuvontaa. Sinun ei tarvitse huolehtia asiantuntijoiden osaamisesta, johtamisesta tai perehdyttämisestä organisaationne toimintaan.

Tarvitsemasi palvelu kiinteään kuukausihintaan

Jatkuva palvelu on sinulle helppoa ja kustannuksiltaan ennakoitavaa. Voit rauhassa keskittyä kunnan johtamiseen, kun me turvaamme selustan ja hoidamme juridiikan.

Valittavanasi on kolme eri laajuista palvelupakettia tilanteen ja tarpeen mukaan.

  • Mini  12h/kk
  • Basic 24h/kk
  • Super 48h/kk

Johdon tuki satunnaiseen tarpeeseen

Asiantuntijuutta erityisiin tilanteisiin ja helpottamaan johtamistyötä

Erityisesti pienten ja keskisuurten kuntien johtajien tehtävä on monipuolinen ja haastava. Monenlaiset tilanteet kuten lakiavun tarve tai muu hallinnollisen asiantuntijan tarve voi tulla, kun aika ja resurssit ovat rajallisia. Esimerkiksi lakiapu, valtuustoaloitteisiin vastaaminen ja muut yksittäiset selvittelyä tai raportointia vaativat tilanteet vievät aikaa ja vaativat asiantuntemusta. Ratkaisuna näihin tilainteisiin TALVEA tarjoaa Kuntajohtajan tukea.

TALVEAssa on kokemusta mm. kuntakonserneista, toimintojen rakennejärjestelyistä, vaikuttavuusanalyyseistä sekä erilaisista selvityksistä ja lausuntojen valmisteluista.

Koska tilanteet ovat yksilöllisiä ja tarpeet vaihtelevat, niin kuntajohtajan tuki räätälöidään aina asiakkaan tarvetta vastaavaksi. Kuntajohtajan tukemiseksi TALVEAn asiantuntijoista kootaan sopivin tiimi.

Johdon tuki sotejohtajalle

Lisäresurssia asiantuntijatarpeeseen

Tilanteissa, joissa asiantuntijatarpeen määrä kasvaa, mutta uutta henkilöstöä ei haluta tai voida rekrytoida, on mahdollista hyödyntää TALVEAn Sotejohtajan tukea. Voit ulkoistaa sotejohtamiseen liittyvän hallinnollisen, juridisen tai muun asiantuntijaa vaativan työtehtävän TALVEAn monipuolisesti koulutettujen asiantuntijoiden ratkaistavaksi, jolloin pitkä ja kallis rekrytointiprosessi sekä siihen liittyvät riskit jäävät pienemmiksi.

TALVEAssa on erityisen vahvaa soteosaamista, jonka vuoksi haluamme tarjota sotejohtajille mahdollisuuden hyödyntää sitä. Myös lakiosaaminen, talousosaaminen sekä arviointiosaaminen ovat käytettävissäsi.

Monipuolinen osaamisemme on saatavillasi

Rakennejärjestelyt ja vaikuttavuusanalyysit ovat erityistä osaamistamme, näiden lisäksi sotejohtamisen tueksi on mahdollista saada asiantuntijapalvelua mm. juridiikan osaamista vaativissa asioissa, sisäisessä valvonnassa ja tarkastuksessa, hankinta-asioissa, vastuullisuusraportoinnissa sekä muiden erilaisten selvitysten tai arviointityön kanssa.

Organisaatiollesi nimetään asiakasvastaava, joka perehtyy organisaatiosi toimintaan ja tavoitteisiin.  Sotejohtajan tuki räätälöidään tilanteen ja tarpeen mukaan sopivaksi, joten ethän epäröi kysyä asiakasvastaavaltamme lisää.

Petteri Ruotoistenmäki

Ota yhteyttä!

Taija Myyrä
Julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta vastaava johtaja, YTM
040 706 7499
taija.myyra@talvea.fi

Taija vastaa TALVEAn julkishallinnon neuvontaliiketoiminnasta. Taija on vahva julkishallinnon osaaja ja hänellä on sosiaali- ja terveysalalta pitkä työkokemus. Taija on työskennellyt sote-kuntayhtymän arviointipäällikkönä, arvioinut taloutta, tulosta ja erityisesti toiminnan tarkoituksenmukaisuutta.

Haluatko kysyä palvelusta tai jättää tarjouspyynnön?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu TALVEAn tietosuojaselosteeseen. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.