Chatbot Hei!
Tavoitat meidät chatissa arkisin klo 9-16

JHT-tilintarkastaja - hae TALVEAn kumppaniksi! - TALVEA

JHT-tilintarkastaja – hae TALVEAn kumppaniksi!

JHT-tilintarkastaja, hae TALVEAn kumppaniksi!

 

Haluatko laajentaa asiakaskuntaasi sekä ammatillista osaamistasi julkisyhteisöjen tilintarkastuksessa? Etsimme juuri sinua!

Etsimme JHT-auktorisoitua tilintarkastajaa yhteistyökumppaniksi. Yhteistyö kanssamme antaa sinulle vapauden päättää omista työajoistasi ja -määristäsi sekä mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaasi. Samalla tarjoamme sinulle työyhteisön ympärillesi, jossa voit jakaa osaamistasi ja kehittyä ammattilaisena.

Sinulta odotamme kokemusta ja kykyä toimia toimeksiantojen vastuuhenkilönä. Olemme sitoutuneen avoimuuteen, vastuullisuuteen, korkeaan asiakaslaatuun ja yhdessä tekemiseen. Odotamme samaa arvopohjaa myös kumppaneiltamme.

TALVEA on arvostettu asiantuntija- ja tilintarkastusyhteisö, joka tunnetaan monipuolisesta osaamisestaan. Toimimme laajasti eri toimialojen asiakkaiden parissa, mukaan lukien julkishallinnon organisaatiot. Olemme toimineet vuodesta 2014 lähtien ja työllistämme noin 25 huippuosaajaa. Teemme laajaa yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa. Toimimme kaikkialla Suomessa hyödyntäen moderneja sähköisiä toimintamalleja ja työkaluja.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyömahdollisuuksista!

Lisätietoja antaa:

Joni Tuomainen

KHT, JHT, KRT
040 148 4234
joni.tuomainen@talvea.fi