Tiedote julkaistu: 11 lokakuun, 2021

Harjoittelija veroasiantuntijan tehtävään

Veroasiantuntijaharjoittelija

Oulu, Rovaniemi tai Kuopio

TALVEA on voimakkaassa kasvuvaiheessa oleva talous-, laki-, vero- ja tarkastuspalveluja tarjoava asiantuntijatalo. Meitä vie eteenpäin intohimo alaan sekä unelma paremmasta ja vastuullisemmasta maailmasta. Asiakaskuntamme koostuu eri toimialojen yrityksistä sekä julkishallinnon organisaatioista. TALVEA-yhtiöiden palveluksessa on noin 20 upeaa ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa neljältä paikkakunnalta käsin. Olemme tunnettu oikeuskäytäntöä uudistavista ratkaisuistamme. Meiltä löytyy myös toimialan ensimmäinen verkkokauppa.

Haluatko mahdollisuuden päästä hyödyntämään opinnoistasi saamaasi oppia käytännössä?

Tule veroasiantuntijaharjoittelijaksi TALVEAlle.

Olet etsimämme henkilö, jos olet opinnoissasi loppuvaiheessa (KTM/OTM) tai vastavalmistunut ja sinulla on suoritettuna kirjanpidon ja verotuksen sekä mahdollisesti hallintoprosessin opintoja. Aiempi työkokemus esimerkiksi verohallinnosta katsotaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, avointa ja reipasta asennetta, oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti osallistuminen verosuunnitteluun sekä yritysjärjestelyiden ja muiden verotoimeksiantojen toteuttamiseen asiantuntijoidemme ohjauksessa.

Harjoittelu voi alkaa heti ja kestää 3-5 kuukautta (sopimuksen mukaan). Harjoittelu on palkallinen 1.500 €/kk. Työkokemus voi vaikuttaa palkkaa korottavasti. Työskentelypaikkakunta on Oulu, Rovaniemi tai Kuopio. Halutessasi voit hyödyntää myös etätyömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä mukavan työporukan. Samalla pääset tutustumaan, millaista on työskentely talous-, laki-, vero- ja tilintarkastuspalveluja tarjoavassa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka asiakkaana on sekä yrityksiä että kuntia ja muita julkisyhteisöjä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 1.11.2021 mennessä osoitteeseen talvea@talvea.fi. Huomioithan, että voimme täyttää paikan jo ennen hakuajan päättymistä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa verolakimies Petteri Ruotoistenmäki p. 050 5259 586.

Lisätietoja antaa:

Petteri Ruotoistenmäki

p. 050 5259 586.